Furuncul

Furuncul | Autor: Michidutza

Link direct la acest mesaj

Dragele mele imi pare rau ca nu am timp sa scriu mai des,dar intru aproape in fiecare saptamana si citesc tot ce e nou.Am si eu o rugaminte Andu al meu 1an si 9luni a facut in ultima luna 2 furuncule.Mai intai a avut unul pe picior si apoi altul pe manuta.I se inrosea locul respectiv si apoi facea un mot galbui.Mama ia pus rivanol si foaie de varza si i-au trecut,ramanand numai o roseata in locul respectiv.Treaba e ca mie nu mi se pare normal ca un copil asa mic sa aiba asa ceva,poate vreuna dintre voi a mai patit asa ceva cu bebeul si stie ce sa ma sfatuiasca,oare trebuie sa merg la pedriatra?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alimaxi spune:

Nu stiu cum e la bb-i! Dar cu siguranta trebuie sa-i spui pediatrei, pentru linistea ta sufleteasca, mai ales ca s-a repetat! Poate fi o infectie usoara a sangelui, sau paote ''l-a luat'' de undeva. Am auzit ca se transmit... Atentie la igiena si la persoanele cu care vine in contacat!
Sanatate multa si
Maximilian siAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Da, trebuie sa mergi la pediatra si nu numai.
Daca ii apare un nou furuncul ar fi bine sa mergi pentru recoltarea secretiei din buba cu pricina, pentru analize in laborator, pentru ca responsabil de minunile astea se face un tip de stafilococ pentru care se administreaza antibiotice.
Eu am suferit mai mult de jumatate din viata din cauza furunculelor (primul mi-a aparut la virsta de 3 (trei) luni de zile si am tot avut buboaie din astea pina pe la vreo 16 ani, cind un chirurg renumit de la noi mi-a facut o schema de tratament cu trei antibiotice administrate vreo 4 saptamini, dupa acest tratament nemaiavind intr-adevar nici o problema). Pina la tratamentul de care ti-am zis facusem de toate, aveam ani buni de cind cultura testa negativ la stafilococ si mie imi tot apareau furuncule (mai ales in zona capului - fata, nas, urechi, buze), facusem inclusiv autovaccin dar degeaba.
Stiu si remedii naturiste si trasnai populare legate de furuncule (cica tre sa iti apara 99 de furuncule si gata, iese tot raul din tine numa ca io cre ca am avut 999 si rau tot a mai ramas ) dar cred ca tot un tratament serios cu antibiotice administrat sub supravegherea medicului, in urma analizelor de laborator, da rezultate mai bune.

Pupici si multa sanatate!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Da trebuie sa-i spui pediatrei. Pot fi periculoase. Mie mi-au trecut de 2 ori cu alfalfa capsule (imi daceam seama ca nu e doar un cos asa ca nu asteptam pana pocnea). Dar nu te sfatuiesc sa incerci la copil altceva decat ceea ce iti va spune medicul. Nu stiu daca se iau, sunt ereditare sau se fac pe fond imunitar dar si tata si fratele meu au facut des si in acelasi loc. Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Lasa sa sparga ca trbue sa elimine ce e rau, bine ca nu se duce in alta parte si iese la suprafata.
Cand vezi ca a facut cap galben inmoi o bucatica de sapun de casa si o faci ca pe o turta, o amesteci cu putin zahar si o pui peste furung legat strans- seara , a doua zi, ai sa ramai surprinsa cum este toata buba pe sapun, stergi cu spirt/rivanol ce ai si pana seara i-a si trecut.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michidutza spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri,sper sa nu mai avem probleme insa daca se mai intamla stiu ce sa fac.

Mergi la inceput