Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
roserb spune:
Buna
M-am trezit si eu cu lista la pagina 6, dar de cateva zile iar n-am avut acces la DC.
Noi suntem asa si asa , Bianca a tusit toata saptamana si de vreo 2 zile si Mihnea are nasul infundat si tuseste dupa mese. Partea buna e ca nu are rosu in gat, nu se aude nimic la plamani, asa ca ne tratam cu ser fiziologic+eferalgan, si speram sa scapam. Mi-e o mila cand il vad cum fornaie, dar partea care ma ingrijoreaza cu adevarat e tusea, la cei mici e cam periculoasa. Dr. a zis ca atata timp cat e numai dupa mese , nu ne ingrijoram, dar eu tot am inima stransa. Of, astea sunt binefacerile gradinitei Biancai, zau ca-mi vine sa renunt si s-o tin acasa . Asa ca tineti-ne pumnii sa ne vindecam si sa nu dam in altele, Doemne- Fereste!
Felicitari Fulguletzule, sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos si mancacios, ca frumusel este tare.
Try, frumoasa povestea nasterii , abia acum am apucat sa citesc.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
bits spune:
astazi la control ni s-a facut cadou un cd cu poze de la nastere.am pus cateva in album.
Luminita felicitari si sa va traiasca bebelul
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
dama spune:
Buna fetelor, nu prea pot sa intru pe net (desi Daviutz e un cuminte si se scoala cam la 3 ore pt papica cu mici exceptii pt schimbat sau daca il doare burtica), dar eu stau mai mult in pat ca am facut o mica infectie la operatie. Se pare ca am un hematom ramas sub taietura (va spuneam acum cateva zile ca am o umflatura deasupra ei) si care se va retrage dar mai greu. Si tot el a cauzat cred si infectia asta.
Davidutz a implinit ieri la ora 5 (cine se ocupa de listutza, David s-a nascut la 5 fix) 2 saptamani. Cred ca am mai luat si in greutate, dar mai sigur vom afla abia la consultul de la 1 luna, pt ca dr nu ne lasa sa-l cantarim pana atunci. Laptic s-ar parea ca am, desi cateodata mi se pare ca nu-i ajunge pt ca e un fomos si mancacios... In alta ordine de idei, Puiul meu a facut un fel de panaritiu la degetulul mare de la manuta, habar nu am cauza (probabil si-a bagat manutza in gurtiza?). Voi ce credeti?
Si voiam sa va mai intreb ceva: stiti cumva daca la o a doua nastere ar fi posibil sa nasc normal si nu prin cezariana ca acum?
Fulguletz, sa-ti traiasca frumusetea de baietel, sa va bucurati de el. Refacere rapida iti doresc si sa revii cat mai curand pe forum sa ne spui cum a fost.
Felis, bafta multa la cezariana si curaj ca Mos Nicolae te va rasplati cu cel mai frumos cadou.
David Andrei, minunea noastra
Bobita spune:
Felis, luni e ziua cea mare. Iti tin pumnii. Sa fiti amandoi sanatosi.
Bobita, 36 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
eli spune:

pentru fetita Ralucai (karmen24).
A nascut azi dimineata la 5:05, dupa ce i s-a rupt apa la 22:30. La ora 3 avea dilatatie abia 3 cm, dar dupa am mers totul foarte repede. Fetita are aprox 4 kg. Cand am vb cu proaspata si fericita mamica, era cu bebelusha in brate. Va saluta pe toate si va ureaza nasteri usoare gravidutelor ramase si bebei cumintei mamicilor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241" target="_blank"> Paul are nevoie de noi
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
Ele spune:
Buna fetelor!
Try multumesc de mesaj si vreau sa zic ca oricum nu am putut sa o las sa pape doar la 3 ore , mi se rupea inima cand plangea. Fata mea nu plange 5 minute pe zi iar cand o aud plangand e ceva anormal. Ea e o cuminte daca plange sigur are ceva, ori ii este foame ori tb schimbata, ori burtica...
Asa ca ieri am incercat sa mai aman putin momentul alaptarii astfel incat sa treaca macar 2 ore. Mai devreme de 2 ore nici nu a cerut.Si am vazut ca ieri a dormit fff bine si ziua si noaptea. Noaptea mi s-a trezit doar la 3-4 ore. Imi inchipui ca nici pt ei nu este bine sa doarma cu stomacelul plin. In seara in care a vomat am zis ca o sa i se faca foame imediat..da de unde....?? era prea plina, asa ca a vomat si a adormit imediat si s-a trezit dupa 3 ore de foame.
Bits, multumesc pt raspuns, acuma sunt linistita, ieri nu a vomat deloc. Ceea ce am inteles de la alte mamici , ca daca i-ar fi rau nu ar manca si ar plange.Oricum nu vreau sa se mai repete ca m-am speriat tare 

Dama, eu dupa cezariana am facut un "serom" asa i-a zis doctorul. Chiar daca am avut drena intr-un capat al operatiei s-a adunat putin sange. Astfel am mers cred ca vreo 3 zile la rand la doctor si ma storcea (nu era dureros) si schimba pansamentul. In momentul in care nu a mai curs nimik mi-a zis sa nu mai vin. Acuma zic eu ca e bine, dar mai sigura o sa fiu saptamana viitoare cand am controlul de 6 saptamani.
fetelor am si eu 2 intrebari:
1. Ce fac eu sa iasa bb zilnic cu kk afara?? Trec si 2-3 zile fara sa faca kk si atunci cand face e dupa ce ii punem termometru sau supozitor. Oricum cand punem supozitor face imediat nici nu se topeste macar si nu face tare , face normal. Am intels ca se poate da cate o picatura de suc de fructe. Dar ce fructe??? Sau sa beau eu ceva???(ma refer la vreun ceai)
2.Pr fetele cu cezariene cand v-a spus doctorul ca puteti sa va apucati de
si ce mijloace de protectie folositi???
Pupici la toate si bebei sanatosi.
Elena si bb Denisa
Ele spune:
Bits, dar ce flacau mare ai!!!
A luat foarte bine in greutate dupa cum vad eu.
Ii dai si supliment sau doar san??
Elena si bb Denisa
Miche spune:
quote:
Originally posted by bits
lume lume am venit de la doctor pt ca astazi a fost contolul de 1lunisoara si surpriza:KENZO are 5480g si 57cm (cu 6 mai mult).
Felicitari Bits! e un adevarat voinic!

Si eu am problema asta cu regurgitatul.... Nu-l prea pot convinge , nicicum , si da mereu surplusul de lapte afara..

poze noi
Bobita spune:
Ele, ceai de musetel, ajuta bb sa faca kk. 2-3 lingurite/zi
Nu mai stiu sigur cit, dar ceai de musetel sigur.
Bobita, 36 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
lavi02 spune:
Ele, daca e doar alaptat, e normal sa faca kk la 2-3 zile pentru ca inseamna ca laptele are putine reziduuri solide. Nu-l stimula cu supozitor sau termometru pt ca dau dependenta si nu o sa mai faca fara. O cunostinta a patit-o!
dupa 6 saptamani. Gandeste-te ca uterul are o cicatrice care trebuie sa se vindece ca lumea. Si toate organele sa-si revina la normal, chiar daca ai nascut cu cezariana.
Gata! Nu ma mai bag peste voi sa nu ma mai trezesc cu rosii.
O singura precizare.
Glucidele sunt de mai multe feluri:
-lactoza (zaharul din lapte, care fermenteaza in prezenta anumitor bacterii nepericuloase si rezulta iaurt)
-fructoza (zaharul din fructe, care fermenteaza si el cu an. bacterii si rezulta vin/tuica/otet)
-zaharoza (zaharul rafinat care nu aduce altceva decat energie, celelalte vin la pachet cu vitamine, minerale, calciu, etc)
-glucoza
Si or mai fi si altele. Nu mai stiu mai mult de la chimie, sorry.