mi se zbate ochiul, ce sa fac?

mi se zbate ochiul, ce sa fac? | Autor: monica-elizabet

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, de o saptamana sau chiar mai mult mi se zbate ochiul stang, mai precis pleoapa de jos. De cateva zile am inceput sa iau calciu dar nu am vazut nici un rezultat. curios este ca majoritatea persoanelor pe care le-am intrebat au spus ca de obicei se zbate pleoapa de sus. Mentionez ca lucrez destul de mult la pc(8 ore pe zi) dar nu am probleme cu dioptriile sau altceva...sper sa fie doar o problema trecatotare. in speranta ca voi primi raspunsuri, va multumesc anticipat.

monica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Initial creeata de monica-elizabet

Buna ziua,

va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, de o saptamana sau chiar mai mult mi se zbate ochiul stang, mai precis pleoapa de jos. De cateva zile am inceput sa iau calciu dar nu am vazut nici un rezultat. curios este ca majoritatea persoanelor pe care le-am intrebat au spus ca de obicei se zbate pleoapa de sus. Mentionez ca lucrez destul de mult la pc(8 ore pe zi) dar nu am probleme cu dioptriile sau altceva...sper sa fie doar o problema trecatotare. in speranta ca voi primi raspunsuri, va multumesc anticipat.

monica

Eu am ceva vreme de cind mi se zbate ochiul stang si pleoapa de jos si cea de sus ...se zice ca este bine sa il inchini si sa zici tatal nostru ...eu asa am facut si am 4 luni si degeaba ...si se mai zice sa nu spui cind ti se zbate ochiul ...nu stiu ce sa zic.
Multa sanatate si nu te mai gandi ...sigur o sa iti treaca

Evenimentul Zile
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Danielweb1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mergi la un oftalmolog sa te consulte, s-ar putea sa fie vorba de un corp strain pe partea interioara a pleopei care sa irite terminatiile nervoase locale si sa-ti dea simptomele.

Diana si Vladut (16.05.2004)
poze Vladut
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

La mine asta este o problema veche. Inseamna o lipsa de calciu si magneziu, dar trebuie sa iei mai mult timp, intr-o saptamana nu-ti trece. Cateodata poate fi si numai lipsa de magneziu, nu de calciu.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Mie mi s-a zbatut ochiul cca un an, pina am aflat ca am lipsa de magneziu. Am luat Magne B6 vreo 3-4 luni si mi-a trecut.

Mergi la inceput