Diferenta de virsta!
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
tyaa spune:
Hop si eu!
Sotul e mai mare cu 13 ani. Nu sunt probleme. La inceput mai plecam si eu urechea la gurile rele ( mai ales bunica mea). Acum nu ma intereseaza. Avem si o fetita de 8 luni. Toata lumea e happy.:)
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inca o zi spune:
fetelor,poate ca ar trebui sa stau de o parte si sa citesc doar,dar de cateva zile tot citesc mesajele voastre de pe acest forum si azi uite ca asa nu m-am putut abtine si am decis sa va scriu si parerea mea: eu zic ca miau-miau nu a facut nimic rau;primul mesaj scris de ea pe acest subiect a fost un pic ironic si atat.iar apoi daca asta e parerea ei de ce sa nu o spuna,mai bine zis sa o scrie??nu a injurat pe nimeni,nu a fost extrem de taioasa, a folosit doar o replica ironica si atat!! mai apoi s-a scris ca a fost o ´´magarie´´ ce ea a scris.eu nu as fi zis asta,dar din nou....fiecare e liber sa zica ce vrea,iar apoi daca ea nu concepe asa o diferenta de varsta intre parteneri nu vad de ce nu ar zice-o??normal nu ar fi trebuit nimeni sa se simta jignit,aici fiecare poate sa isi expuna parerea liber.miau-miau asta e facut,doar ca a fost un pic ironica.daca mie imi spune cineva ca arat ....oribil
nu m-as supara, e opinia respectivei persoane si asta e!!!!
si apoi sunt convinsa ca nu e singura care gandeste astfel despre diferentele de varsta!!
Salutari dragi la toate!!!
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by inca o zi
fetelor,poate ca ar trebui sa stau de o parte si sa citesc doar,dar de cateva zile tot citesc mesajele voastre de pe acest forum si azi uite ca asa nu m-am putut abtine si am decis sa va scriu si parerea mea: eu zic ca miau-miau nu a facut nimic rau;primul mesaj scris de ea pe acest subiect a fost un pic ironic si atat.iar apoi daca asta e parerea ei de ce sa nu o spuna,mai bine zis sa o scrie??nu a injurat pe nimeni,nu a fost extrem de taioasa, a folosit doar o replica ironica si atat!! mai apoi s-a scris ca a fost o ´´magarie´´ ce ea a scris.eu nu as fi zis asta,dar din nou....fiecare e liber sa zica ce vrea,iar apoi daca ea nu concepe asa o diferenta de varsta intre parteneri nu vad de ce nu ar zice-o??normal nu ar fi trebuit nimeni sa se simta jignit,aici fiecare poate sa isi expuna parerea liber.miau-miau asta e facut,doar ca a fost un pic ironica.daca mie imi spune cineva ca arat ....oribil
nu m-as supara, e opinia respectivei persoane si asta e!!!!
si apoi sunt convinsa ca nu e singura care gandeste astfel despre diferentele de varsta!!
Salutari dragi la toate!!!
Inca o zi(Mela)
Sa zicem ca a fost intr-o pasa proasta, dar asta nu ii da dreptul sa jigneasca oamenii.. Si a facut-o intentionat! In fine nu m-a deranjat ce-a zis, ci m-a deranjat cum a zis-o! Ar fi putut macar sa isi spuna parerea politicos, nu in mistouri!
Mello motanelul iubit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
problema e urmatoarea: daca mie mi-ar fi spus cineva ca ceea ce am scris e o magarie, obraznicie, idiotenie, oricare dintre termeni, eu mi-as fi cerut scuze, chiar daca nu credeam ca am facut asa ceva.Mi s-ar fi facut pur si simplu rusine ca am suparat pe cineva(chiar daca aa fi crezut ca am dreptate)
Asa ca...miau miau...scuze daca te-am suparat.Un cuvant e o piatra de hotar ,da.Ar trebui sa fim foarte responsabili cu vorbele.E una din regulile elementare ale vietii....
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adjadyn spune:
niciodata nu am vazut probleme in diferenta de varsta.intre noi sunt 5 ani diferenta!!!!eu sunt mai mare !!
malina85 spune:
Eu am 20ani el 37ani,adica diverenta de 17ani.Ne iubim si asta conteaza.
ma bucur ca am gasit aceasta pagina si sper sa invat multe de aici
lavinia345 spune:
Cred ca eu intru in top pe locul trei cu 30 de ani diferenta.Si da ne iubim,intelegem,suntem pe aceeasi lungime de unda si de asta ne-am luat.Avem o bebelusha frumoasa.Acum la faza cu scaunul de rotile...o rautate si atat.Merita ignor ca doar nu o fi prima pe care o intalniti avand in vedere subiectul in discutie.
Acum 4 ani cand l-am intalnit pe sotul meu el cumpara cd-uri cu Britney Spears si Backstreet Boys si eu ascultam The Doors.Cine e mai batran dintre noi doi????
Lavinia si Natalia(17.01.05)
hanna spune:
Intr-adevar, nu trebuie sa pleci urechea la ce spune lumea...mai mare, mai mic, sau de aceeasi varsta, nu conteaza, atat timp cat exista dragoste si intelegere; sotul meu este mai "in varsta decat mine, doar cu 10 luni", suntem impreuna de 27 de ani si pot spune ca si acum este ca la inceput... la toate
soarenistor spune:
Dragele mele
Eu am 31 si el 38 ,suntem in aceeasi luna ,ne intelegem ff bine si avem impreuna 9 copiii frumosi ,destepti si harnicuti.
Asta zic si eu , in dragoste nu conteaza diferenta de virsta .
Cred ca am batut recordul ,pe acest forum ,nu ma refer la distanta intre noi doi ,ci ..... la copiii.
sa traiti si sa va iubiti jumatatea
nistor gabi
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by soarenistor
Dragele mele
Eu am 31 si el 38 ,suntem in aceeasi luna ,ne intelegem ff bine si avem impreuna 9 copiii frumosi ,destepti si harnicuti.
Asta zic si eu , in dragoste nu conteaza diferenta de virsta .
Cred ca am batut recordul ,pe acest forum ,nu ma refer la distanta intre noi doi ,ci ..... la copiii.
sa traiti si sa va iubiti jumatatea
nistor gabi
9copiii??????Sa-ti traiasca !Doamne cum rezisti ?Noi avem doi si mai e putin si se darima casa ,ma intreb cum e la voi.
Lidia ,Tiara si David D.