Diferenta de virsta!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dulcetica spune:
Nu are nici o importanta!Eu cred ca e chiar un avantaj!Eu si sotul meu avem aproximativ aceeasi virsta.El e mai mic cu 28 de zile decit mine si de asta, ii spun uneori ca i-as putea fi mama.
Nu stiu daca ati remarcat ca barbatii ,cind imbatrinesc arata si mai bine,grizonati,mai rasati ,mai rafinati,ridurile nu le schimba nimic in sens negativ,etc.Noi in schimb cind imatrinim si ridurile de expresie devin enervante.Nu e drept!
Vezi Iga ,tu vei arata intotdeauna mai tinara!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
trandafir spune:
Draga mea,
Sotul meu este mai batran decat mine cu 14 ani. El are acum 52, dar arata de 35 de ani.
Cand m-am casatorit, cununia civila am facut-o aici iar "vecinii" din Romania nu-l vazusera inca si au inceput cativa sa imprstie ca m-am casatorit cu un "mos". Dar urmatorul an cand am fost impreuna in Romania, au ramas toti ca la dentist... Au spus, dupa asta, ca m-am casatorit cu un actor, ca asa este de frumos...bla,bla,bla. Dar pentru mine asta nu are nici o importanta. Pentru mine este mult mai important sa ne intelegem si sa fim impreuna "si la bine si la rau", mai ales ca avem o papusa de fetita.
deci, daca voi va intelegeti si va iubiti, las-o incolo de "gura lumii" ca niciodata n-o sa-i fii pe plac. Eu de asta am si plecat din Romania.
ankgratiela spune:
Nu iti face probleme din cauza diferentei de varsta, lasa lumea sa vorbeasca , fericirea voastra si a copilului conteaza.
Si sotul meu ete cu 14 mai mare ca mine[53 ani], dar il iubesc enorm si el pe mine si in plus avem si un baietel minunat de 6 luni. E un sot si un tata minunat.
Multa fericire
Anca +Adrian si Teodor BB de 6 luni
alinkav spune:
Sotul meu e mai mare ca mine cu 6 ani, si sunt foarte multumita de lucrul asta. Are mai multa intelepciune, are mai multa rabdare decat mine. Ma gandesc daca aveam sot de aceeas varsta ca mine, eu si el amandoi vulnerabili, fara rabdare, ce poate sa iasa. Dar in schimb sotul meu ma ocroteste, ma adora si eu sunt cea mai cea mai pentru el.
Eu sunt de parere ca barbatul trebuie sa fie mai mare, ca doar se spune ca barbatii sunt copii mari.alina si
Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc
mamicaluitheo spune:
al meu e mai mare decat mine cu 8 ani.
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
Cu dragoste
Andreea mami lui Theo & Florin poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
La noi sunt 34 de ani.Cred ca am recordu'.Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
iga spune:
intre noi este o diferenta de 25de ani,(are51de ani),dar toata lumea care-l vede nu-i da mai mult de 40de ani.Este inalt si arata bine,a facut mult sport.Ma bucur ca si voi sinteti fericite si bucuroase de alegerile facute.Va doresc si de acuma incolo multi ani fericiti,Sarbatori Fericite si tot ce e mai bun!ADa si RObe
Lory_k spune:
Eu una cred ca diferenta de varsta nu are nici o importanta atunci cand iubesti din tot sufletul pe cineva! Pot spune ca sotul meu este mai in varsta decat mine,am avut si o relatie cu cineva mai mare cu 1 an dar nu regret nici macar o clipa faptul ca l-am gasit pe acest om care este un sot ideal pot spune chiar perfect,un tata super devotat copilului nostru de 1 an si doua luni si pentru care ma rog la Dumnezeu sa-l tina sanatos si sa ne iubim in continuare asa cum ne iubim acum. Eu cred ca gura lumii n-o astupa nici pamantul pt.ca sunt o gramada de invidiosi care in loc sa se uite in curtea lor se uita in curtea vecinului! Nu conteaza varsta ci iubirea adevarata,respectul si armonia in cuplu! Bafta in continuare fetelor si sa nu tineti cont de ce zice lumea pt.ca o viata avem!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CORNELIAP33/CORNELIAP33.jpg)
CORNELIAP33 spune:
SABINA, cred ca ai recordul. Mult timp am crezut ca il am eu, dar..., la noi nu sunt decat 32 de ani.
Iar pentru IGA,
Nu conteaza varsta, mai mic sau mai mare, important este doar sa va iubiti; cat despre gura lumii..., e neimportant ce spune. Mie intotdeauna mi-a placut ca lumea sa ma vorbeasca, de bine..., de rau. Ma simt mai bine asa. In orice caz, nu-mi place sa trec neobservata.
Pupici si multa fericire tuturor.
Cornelia si bb Rares