Jocul cu filmele (23)
Raspunsuri - Pagina 8
mara03 spune:
atunci io zic sa zic titlul si sa pui tu un film, ca oricum ai stiut despre ce film e vorba...sper ca nu te-ai suparat cu lecitina!
era vertical limit.
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
pescarul spune:
,,Moartea unui ghid,,, un film frantuzesc, reusit din toate punctele de vedere. Doar ca a rulat mai demult, eu eram copil pe atunci, asa ca,,,,,
Ies de pe net si nu vreau sa blochez jocul, cred ca mara are cuvintul....
noapte buna
pescarul spune:
mara inca nu a aparut asa ca pun eu un film...de ghicit:
tot pe munte, zapada, avioane si multi bani !
lilanda spune:
si, si, si mai ce???
Am unul in minte care ar corespunde: "THe Edge" cu Anthony Hopkins si Alec Baldwin...
pozulici
pescarul spune:
nu. joaca tot actori celebri, din care unul foarte musculos...
adaug ca este vorba tot de ghizi (2) si de o fata, colega cu ei...
lilanda spune:
ehee..daca e musculos o fi Cliffhanger, despre care circotasii - asa ca mine, spun ca fost filmat cu Stallone atirnat la 2 metri inaltime...
pozulici
lilanda spune:
Raminem tot pe munte!!!
Film francez: doi politisti investigheaza cazuri diferite: unul, moartea unui tinar intr-un colegiu aflat in munti si altul, profanarea unui mormint de catre "capetele rase". Cele doua cazuri se intersecteaza, iar politstii afla secrete demult ascunse...
pozulici
lilanda spune:
Actiunea filmului se petrece intr-un orasel universitar din Alpi; www.ecrannoir.fr/stars/acteur/images/renomimp.gif" target="_blank">primul politist, cunoscut la Paris ca un solitar, investigheaza moartea unui tinar gasit spinzurat in pozitie fetala, cu ochii scosi si cu miinile taiate; celalt politist, provincial, investigheaza profanarea mormintului unei fetite, a carei mama sustine ca a fost ucisa de diavol...
pozulici