Pisicutz mic si obraznic-ce fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Doamne fereste! Nu l-as bate pt nimik in lume! E atat de mic saracutul! Niciodata nu mi-am batut pisoii, probabil de-aia sunt si asa de rafatati, pt k sunt extrem de rasfatati, crede-ma!
Iti dai seama ca nu l-as bate, eu nici macar nu vreau sa-l las sa stea pe hol si pe ceilalti in dormitor, nope, ei stau cu noi, dorm in pat cu noi.
N-am gasit inca spray-ul, o sa-l mai caut, probabil nu-l aveau pe stok.
Iar a facut kk, n-am reusit sa-l prind si nu intru sub pat ca sa-l iau de la "treaba". N-am mai dat cu otet k oricum observ k nu are efekt. Asta e, om rezolva noi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Sa-ti spun cum s-a invatat a mea...
Intr-o duminica cand eram eu acasa, m-am tinut de capul ei, dar efectiv cateva ore bune, i-am tot dat mancare si lapte, ca sa ii vina sa faca ceva. Cand am vazut ca se agita, am dus-o la tavita cu pietricele, insa nu prea le baga in seama. Pleca, mai statea vreo 5 minute, apoi voia sa se bage sub pat (ca al tau). Eu nu i-am dat voie si tot am insistat cu tavitza. Am dus-o de vreo 4-5 ori la tava si tot pleca, pana la urma s-a prins. In ziua aia a mai facut pipi de vreo 2 ori la tavita, dar kk in alta parte. Iar m-am tinut de capul ei, asa ca s-a lasat pana la urma. Numai ca intr-adevar, tre sa mentii tava curata, ca nu ii place sa puta.
Acuma dupa vreo luna de cand o am, e foarte curata, face numai la tavitza, insa tot e oleak de bataie de cap, ca tre s-o spal pe picioare dupa ce face kk, ca acopera cu pietricelele si se mai murdareste pe labe...
Succes!

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Aaaa si am uitat. Poti sa incerci cu sprayuri sau cu spirt. Stiu ca la matze nu le place mirosul. Numai ca tre sa dai de mai multe ori, ca altfel se evapora mirosul ...
Ce ai mai facut?

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

A inceput sa faca si la tavitza ca l-am tot pandit si l-am dus la ea dar tanjeste rau de tot dupa "sub pat". Am vazut ca da tarcoale si la ficus.
Cu spirt n-am incercat dar o sa dau acum ca mi-ai spus.
Multumesc mult si va mai tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucian_vlaicu spune:

Cu riscul de a fi off topic, cum te impaci cu 3 pisici in casa ? Doar asa de curiozitate...

Mergi la inceput

Matz face la tava
Multumesc pentru sfaturi!
Lucian, ma impac bine cu pisoii mei deoarece cel mare e mai mult plecat pe afara.Plus ca n-au de ce sa ma incurce cu nimic.De ce nu m-as impaca cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucian_vlaicu spune:

Era doar asa de curiozitate...
De exemplu mie nu imi plac pisicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florenit spune:

Uraaaaa!!!!! De cand asteptam vestea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ma bucur ca ai reusit

bafta sa o tina tot asa

Ględelig Jul!!! Craciun fericit!!!

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

trebuie sa il dezveti sa mai faca sub pat sa il tot duci la wc ul lui sa faca daca nu incearca cu piper foarte iute da sub pat
pisica prietenului meu era tare a dreac scotea pamantul din ghivecele cu flori si am dat prin pamantul de la flori cu piper sa nu se mai duce akolo

poate si la tine functioneaza..

carmenn

Mergi la inceput