Pisicutz mic si obraznic-ce fac?

Pisicutz mic si obraznic-ce fac? | Autor: Lorelai182003

Link direct la acest mesaj

Sper ca am pus bine subiectul aici, daca nu sorry, ma iertati si pe mine,nu?
Am de 2 luni un motanel mic(Matz) pe care l-a adus strengarul meu de motan mai mare de afara.
Cand suntem noi acasa ii las sa stea cu noi in camera si sa doarma in pat. Problema e ca Matz cum prinde ocazia cum pac! se baga sub pat si tranteste un kk foarte puturos.
Ceilalti 2 motani ai mei fac la tavita de cand ii stiu, i-am dus eu acolo si de atunci s-au invatat, asta micu', neeeeee, i-am aratat, i-am pus si o "mostra" dar nimik!!! Tot sub pat face si cand nu suntem noi acasa si nu are acces in dormitor face langa WC. Am spalat de n-shpe mii de ori, am dat cu 1 tona de otzet-nimik, nu-l deranjeaza! Nu stiu ce sa mai fac! Nu vreau sa-l tin pe hol si pe ceilalti cu mine ca se simte discriminat!
Si e mai nashpa ca au inceput si ceilalti 2 sa dea tarcoale pe sub pat si mi-e frik sa nu-si stabileasca si ei WC-ul acolo.
Daca stiti ce as putea sa mai fac ca sa-l dezvat pe Matz sa faca kk sub pat va rog sa-mi spuneti si mie, plizzz!
Multumesc

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florenit spune:

Ce frumos il cheama! Si-al meu facea sub pat pana cand ne-am rezervat o zi in care cum il prindeam, cum il duceam la nisip si-l asezam acolo. La inceput am scurmat doar noi in el si-apoi a inceput si pisica. Daca nu merge - da cu spray! Sunt niste spray-uri speciale de dat in locurile in care nu vrei sa se duca pisica. Vezi pe la hipermarketuri. Succese in ramura!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Da, ar fi ceva dar asta micu are o vitezaaaa.Nu stiu cum o sa reusesc sa-l prind?! ca odata intrat sub pat,basta nu se mai sinchiseshte!
Chiar nu am mai auzit de spray-uri anti-kk! Ar fi extraordinar sa gasesc si eu la hypermarket, k m-am cam saturat de mirosul de otzet!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Sau blocheaza-i accesul la "subpat". O sa-l deturnezi spre ceva mai accesibil. Da' e cu 2 taisuri - ca poate tot nu nimereste la nisip.

Mergi la inceput

La asta ma gandeam si eu.....
Dar daca nu poate ajunge sub pat se duce in alta parte. In orice caz de tavitza nu se atinge!
Deja cred k o face intentionat
O sa caut spray-ul poate reusesc ceva cu el.
Multumesc!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

lorelai.. sunt prin magazine spray-uri , asa cum ti-a spus florenit, speciale care nu le plac si evita locul respectiv.

e rau ca nu a fost invatat sa faca la lada.. dar daca era vagabont..

nu renunta sa-l urmaresti si sa-l duci la tavita si inchide-i usile astfel incat, atunci cand esti acasa sa poti sa-l urmaresti unde e si sa-l duci.. sa sa-ti ia putin timp dar o sa reusesti..

succes

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Pai, nu prea a avut cine sa-l invete sa faca la ladita pt ca Matrix(motanul meu cel mare) l-a adus de cand era mic, de altfel si acum e mic.
louisea, cu ceilalti 2 motani nu am avut astfel de probleme, dar deh, probabil asta micu' e de generatzie noua! Adik pe ceilalti i-am dus doar odata si a doua oara s-au dus singuri si de atunci numai acolo fac.Dar se pare k Matz o sa-i influenteze negativ si pe astialalti! Probabil sunt geloshi k el are wc cu covor shi acoperish si ei nu!
Spary-urile nu sunt toxice nu?
Multumesc mult pt raspunsuri!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

lorelai.. nu cred sa fie toxice.. te poti uita pe net dupa unele inainte sa cumperi, sau chiar in magazin cand te duci sa le cumperi, stai si citeste prospectul , sau cel mai simplu da o fuga la veterinar si intreaba-l..

uite aci ai un forum depre pisicute.. poate gasesti vre-un raspuns

am uitat sa scriu adresa forumului www.animale.ro/forum/viewforum.php?f=2&sid=9859c1b88247fd791eea866b83bef5a9" target="_blank">animale.ro

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Am citit ca fiecare pisica trebuie sa aiba "WC-ul" propriu. Ai nisip separat pentru Matz? Ca poate nu suporta mirosul de la ceilalti motani. Da' a propos pi unde face??? Cat despre spray-uri - nu sunt toxice. Eu am citit ca se pot utiliza chiar si pe plante. Tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Uite ca pipilik face in tava! Numai kk nu vrea. In leg. cu mirosul de la ceilalti 2 motani....nu stiu ce sa zic, cu ceilalti nu am avut astfel de probleme. O sa cumpar spary-ul, poate dau o fuga chiar azi intr-un hypermarket sa-l iau.
louisea, multumesc mult pt link, abia astept sa citesc!
O sa va tin la curent cu el nino, poate reusesc ceva!

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Orice-ai face eu te rog numai sa nu bati pisicul.

"iar la Polul Nord"

Mergi la inceput