Pisicutz mic si obraznic-ce fac?
Sper ca am pus bine subiectul aici, daca nu sorry, ma iertati si pe mine,nu?
Am de 2 luni un motanel mic(Matz) pe care l-a adus strengarul meu de motan mai mare de afara.
Cand suntem noi acasa ii las sa stea cu noi in camera si sa doarma in pat. Problema e ca Matz cum prinde ocazia cum pac! se baga sub pat si tranteste un kk foarte puturos.
Ceilalti 2 motani ai mei fac la tavita de cand ii stiu, i-am dus eu acolo si de atunci s-au invatat, asta micu', neeeeee, i-am aratat, i-am pus si o "mostra" dar nimik!!! Tot sub pat face si cand nu suntem noi acasa si nu are acces in dormitor face langa WC. Am spalat de n-shpe mii de ori, am dat cu 1 tona de otzet-nimik, nu-l deranjeaza! Nu stiu ce sa mai fac! Nu vreau sa-l tin pe hol si pe ceilalti cu mine ca se simte discriminat!
Si e mai nashpa ca au inceput si ceilalti 2 sa dea tarcoale pe sub pat si mi-e frik sa nu-si stabileasca si ei WC-ul acolo.
Daca stiti ce as putea sa mai fac ca sa-l dezvat pe Matz sa faca kk sub pat va rog sa-mi spuneti si mie, plizzz!
Multumesc
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Raspunsuri
florenit spune:
Ce frumos il cheama! Si-al meu facea sub pat pana cand ne-am rezervat o zi in care cum il prindeam, cum il duceam la nisip si-l asezam acolo. La inceput am scurmat doar noi in el si-apoi a inceput si pisica. Daca nu merge - da cu spray! Sunt niste spray-uri speciale de dat in locurile in care nu vrei sa se duca pisica. Vezi pe la hipermarketuri. Succese in ramura!!!
Lorelai182003 spune:
Da, ar fi ceva dar asta micu are o vitezaaaa.Nu stiu cum o sa reusesc sa-l prind?! ca odata intrat sub pat,basta nu se mai sinchiseshte!
Chiar nu am mai auzit de spray-uri anti-kk! Ar fi extraordinar sa gasesc si eu la hypermarket, k m-am cam saturat de mirosul de otzet!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
florenit spune:
Sau blocheaza-i accesul la "subpat". O sa-l deturnezi spre ceva mai accesibil. Da' e cu 2 taisuri - ca poate tot nu nimereste la nisip.
Lorelai182003 spune:
La asta ma gandeam si eu.....
Dar daca nu poate ajunge sub pat se duce in alta parte. In orice caz de tavitza nu se atinge!
Deja cred k o face intentionat
O sa caut spray-ul poate reusesc ceva cu el.
Multumesc!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
louisea spune:
lorelai.. sunt prin magazine spray-uri , asa cum ti-a spus florenit, speciale care nu le plac si evita locul respectiv.
e rau ca nu a fost invatat sa faca la lada.. dar daca era vagabont..
nu renunta sa-l urmaresti si sa-l duci la tavita si inchide-i usile astfel incat, atunci cand esti acasa sa poti sa-l urmaresti unde e si sa-l duci.. sa sa-ti ia putin timp dar o sa reusesti..
succes
------------------------
poze cu Bandit
Lorelai182003 spune:
Pai, nu prea a avut cine sa-l invete sa faca la ladita pt ca Matrix(motanul meu cel mare) l-a adus de cand era mic, de altfel si acum e mic.
louisea, cu ceilalti 2 motani nu am avut astfel de probleme, dar deh, probabil asta micu' e de generatzie noua! Adik pe ceilalti i-am dus doar odata si a doua oara s-au dus singuri si de atunci numai acolo fac.Dar se pare k Matz o sa-i influenteze negativ si pe astialalti! Probabil sunt geloshi k el are wc cu covor shi acoperish si ei nu!
Spary-urile nu sunt toxice nu?
Multumesc mult pt raspunsuri!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
louisea spune:
lorelai.. nu cred sa fie toxice.. te poti uita pe net dupa unele inainte sa cumperi, sau chiar in magazin cand te duci sa le cumperi, stai si citeste prospectul , sau cel mai simplu da o fuga la veterinar si intreaba-l..
uite aci ai un forum depre pisicute.. poate gasesti vre-un raspuns
am uitat sa scriu adresa forumului www.animale.ro/forum/viewforum.php?f=2&sid=9859c1b88247fd791eea866b83bef5a9" target="_blank">animale.ro
------------------------
poze cu Bandit
florenit spune:
Am citit ca fiecare pisica trebuie sa aiba "WC-ul" propriu. Ai nisip separat pentru Matz? Ca poate nu suporta mirosul de la ceilalti motani. Da' a propos pi unde face??? Cat despre spray-uri - nu sunt toxice. Eu am citit ca se pot utiliza chiar si pe plante. Tine-ne la curent!
Lorelai182003 spune:
Uite ca pipilik face in tava! Numai kk nu vrea. In leg. cu mirosul de la ceilalti 2 motani....nu stiu ce sa zic, cu ceilalti nu am avut astfel de probleme. O sa cumpar spary-ul, poate dau o fuga chiar azi intr-un hypermarket sa-l iau.
louisea, multumesc mult pt link, abia astept sa citesc!
O sa va tin la curent cu el nino, poate reusesc ceva!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre