Mamici de ianuarie -februarie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
PatriciaArdeleanu spune:
Anuc, deci tu ai facut ieri si maine ai rezultatele. bine ca nu dureaza mai mult, ca vreau si eu sa stiu repede ce si cum.
si mie mi-e frica de alea 3 ore acolo, dar sper sa nu am surprize. cind am facut acum vreo 3 ani, am facut al spitalul de diabet, am stat in salon, in pat, am suportat mai usor. Iti lasa in mina chestia aia de luat singe sau te inteapa de 5-6 ori?
Cit despre cochetarie, mie imi place sa fiu cocheta si nici nu ma gindesc sa ma schimbe copilul. Imi place sa ma machiez, la coafor merg macar la 6 saptamini sa imi tai virfurile, dar de aranjat ma fac eu singura acasa, chiar mai bine decit la coafor, chiar si manichiura si pedichiura (acum mai putin pedichiura :) Chiar si in spital, un gloss acolo si un creion (bine zici Lali) si un pic de fard de obraz nu atirna greu, si nu iti ia mult sa le folosesti. Eu de la mama natura sint genul mai palida, si dupa o nastere imi imaginez cum o sa arat, asa ca de ce sa nu aduc putina culoare: )
Iar cind voi incepe serviciul, dimineata acolo, pot sa rup 5 minute sa nu plec de acasa fara machiaj. Cel putin eu asa ma vad acum si sper sa nu ma schimb. Iar parul, este foarte ascultator si cind ma spal pe cap, in 10 minute cu peria ii dau forma si asa sta pina la urmatoarea spalare (din pacate, destul de repede, 3 zile...). dar copilul mai si doarme, mai are tata, mai sta in patutz cuminte.
Fiecare trebuie sa procedeze asa cum se simte cel mai bine, pina la urma, iar daca am fost obisnuite intr-un anume fel, trebuie sa gasim resurse sa putem ramine asa!!
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 30
oana cretu spune:
Laura, o sa trimit un mesaj moderatoarei sa te treaca pe lista cu Carina. Sa-ti traiasca si sa fiti amandoua sanatoase!
Pe mine m-a intepat de mai multe ori, Patricia, nu mi-a lasat nimic in mana.
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Alina Maria spune:
Felicitari Laura pt. fetita 

sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii .
Restul fetelor pe unde sunteti ? imi este din ce in ce mai frica ca vom ramane doar cateva .
Nu am vrut sa va supar cu ce am spus aseara , eram putin deceptionata insa mi-am mai revenit . Sigur ca vom lupta sa ramanem catusi cat cat la fel insa schimbarea ma sperie desi sunt convinsa ca bucuria de a avea un bb. e mult mai mare.
alina
Lali spune:
Alina Maria, eu nu m-am suparat deloc pe ce ai scris tu. E normal, cred ca toate avem temeri legate de cum va fi, doar pentru majoritatea e primul copil iar schimbarea va fi mare vis a vis de viata in doi. Dar cred ca depinde de noi ca sa ne mentimen tonusul bun si sa privim lucrurile ca si cum avem un plus in viata, nu un minus. Eu o admir de multe ori pe mama mea pentru ca mi se pare ca la varsta ei are mai multa energie decat mine, m-a crescut (bine, zic eu) a lucrat tot timpul la un nivel profesional foarte ridicat (cea mai buna din judet), este o gospodina desavarsita, are o silueta de invidiat la varsta ei si primeste complimente multe pentru felul cum arata. Ea este cea care mai imi face morala mie, daca nu am chef sa ma machiez in cate o zi ! Asa ca eu cred ca ne vom gasi echilibrul si "vom fi tot ceea ce am fost si mai mult decat atat".
Laura, felicitari pentru fetita. Sa va aduca numai bucurii.
Apropo, stiti ceva de Natalia si Rachel Owen ? Nu au mai scris de mult si mi-ar place sa stiu ca sunt bine...
Anuc spune:
Oana, m-ai bagat in sperieti rau! Nu vreau un copil obez sau, mai rau, bolnav de inima. Acum stau cu inima cat un purece pana iau rezultatele. Doamne fereste! Dar, daca am si tin regim, scad sansele sa fie ceva in neregula, nu? As face orice sa-i fie bine fetitei, sa fie un copil normal si sanatos.
Patricia, m-au intepat de 4 ori, din jumatate in jumatate de ora dupa ce am baut glucoza (la o ora de la prima glicemie, ca au asteptat rezultatele de la laborator). Din cauza asta a durat 3 ore. Sa-ti iei ceva de citit la tine, ca eu n-am avut si a trecut greu timpul. Bafta daca-ti faci testul!
Anuc si BB-lica iubita
Anuc spune:
Laura, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Anuc si BB-lica iubita
amo2004 spune:
Natalia e bine, ne-am intalnit saptamana trecuta la gimnastica, numai ca ii merge rau net-ul si nu prea apuca sa scrie. De Rachel nu stiu amanunte, insa am vazut-o postand pe la alte topicuri de pe forum.
Mona, 34+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
oana cretu spune:
Anuc, daca nu exagerezi nu se intampla nimic. Uite, eu nu am mai tinut regimul strict, cum mi-au zis ei, si nu a fost nici o schimbare la eco, sper ca si luna asta sa fie la fel de bine.
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
amo2004 spune:
Hm, Rachel nu e prea bine cu moralul: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35848
Mona, 34+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa