Mamici de ianuarie -februarie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
oana cretu spune:
Leta, nu mai fi suparata, ca iti garantez eu ca, cand o sa vina bebe o sa fi cea mai fericita, si o sa si uiti vremurile de altadata. Eu sunt convinsa ca sunt multe gravidute care gandesc asa, dar eu mereu m-am gandit ca cea mai mare realizare a unei femei este de a fi mama si astfel nu m-am uitat niciodata innapoi.
Witchie, nu stiu ce sa iti zic, daca dr din Romania sunt de acord sa-si "incalce" unele reguli medicale.
Of, ce ma bucur ca au inceput si mamicile mele sa devina insomniace, ca tare ma plictiseam pe aici singura.
oana si bebitza din burtica
(36s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Mona vad ca tu vrei sa te duci la servici pina in saptamina 37.
Si eu mi-am propus sa merg cit mai mult la serviciu. Si eu am inceput sa-mi mai iau zile libere ca sa ma mai odihnesc.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
andrutza spune:
Neata burtici!
Am vazut ca ati tot vorbit de analize si vroiam sa va intreb daca voua v-a dat medicul sa faceti analiza pentru streptococ de tip b, ca eu nu prea stiu unde sa o fac. Se ia din col am inteles, e un forum aici pe site care vorbeste de treaba asta, dar poate stiti voi mai multe.
Bestutza, de ce ai spus alaltaieri ca tu nu crezi ca o sa fie posibil sa fie Tutunaru la nastere? Ai auzit tu ceva ca ar pleca? Sper sa nu....
Andrutza si bebelusa 
33+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
Ubi spune:
Suntem egoiste? Ne iubim prea mult pe noi si nu putem imparti viata la 3? Suntem atat de obisnuite in 2 incat al treilea este privit ca intrus? Dragi burtici, am aceleasi stari de deprimare ca si voi numai ca eu am refuzat sa le afisez crezand ca sunt unicat.
Ne-am dorit atat de mult acest bebe incat acum sunt consternata de gandurile care-mi trec prin minte. Anul trecut am mers de 5 ori la ski - am stat chiar o saptamana la Paltinis. M-am bucurat de zapada, de drumetii montane alaturi de prietenii nostri care nu au inca "obligatii". Dar de-acus...s-a ispravit. Probabil ca cel putin 2 ierni de-acum incolo voi privi doar pozele. Dar de ce ma vaicaresc? Am toata viata in fata si daca bebelina va fi viteaza la 3 ani o urc si pe ea pe skiuri. Ca nu o sa mai fie vacante in strainatate sau in tara cu pretentii minime? Lasa, ca destul am stat in cabane si hosteluri de o stea. Cu bebelina va trebui sa fim mai atenti la confort. Incerc sa pun toate aceste ganduri pe seama hormonilor, sa-mi spun ca e ceva trecator si ca bebelusha ne va umple viata de bucurie. Ma bucur totusi ca me emotionez de fiecare data cand vad pe strada un copil. E clar ca asta imi doresc: un sambure de viata AL MEU!
PS: Am vazut niste mamici pe strada...mami, mami. As fi intors eu capul dupa ele, ce sa mai zic de barbati.
coraly spune:
Deja ati ajuns la discutii serioase :) E adevarat. asta e mersul, nu-ti mai pasa asa de mult de tine, cel putin de moment, si esti constienta ca trebuie sa renunti la multe tabieturi pt. a fi parinte, dar credeti-ma, n-am auzit nici un parinte caruia sa-i para rau ca are un copil. Toti descriu experienta ca pe ceva minunat, care iti schimba viata, intradevar, dar in bine! Asa ca nu mai fiti deprimate, si eu am vazut pe strada tipe care aratau trasnet si erau cu copilasul de mana. Daca avem copii nu inseamna ca trebuie sa ne neglijam, in cele din urma o sa se trezeasca cochetaria in noi. Eu nu mai duceam nici inainte la coafor, dar ma aranjez singura, asa ca si acasa va puteti face frumoase, ca sa nu lasati sotilor impresia de mamici numai. Trebuie sa redevenim sotii.
Coraly, 35+
coraly spune:
Anda, sa stii ca nu peste tot e regula epiziotomia, asa mi-a spus o prietena care a nascut de o saptamana. Ei i s-a facut pt. ca doctorul ei lipsea (problema personala) si a nascut cu o rezidenta, la un moment dat aceasta nu a mai simtit bataile inimii copilului, s-a speriat si a taiat-o, ca sa grabeasca lucrurile. Cu un medic experimentat lucrurile nu ar fi stat la fel. Oricum, mi-a zis ca erau tipe care nascusera fara epiziotomie, totul e sa-ti exprimi dorinta de a incerca fara, eu asa o sa fac. Cat despre nascutul pe spate, nici eu nu sunt de acord, mai ales ca am si un motiv fiziologic, din luna a 4-a nu mai pot sta in pozitia respectiva dic cauza nervului sciatic, asa ca nu stiu cum o sa fie. Am inteles ca la clinica unde nasc eu este o masa foarte reglabila, care se ridica pana la 75 de grade, asa ca o sa comunic celor interesati ca nu pot sa stau pe spate si sa ia masuri. La urma urmei e dreptul tau sa ceri, ca de aia platesti asigurari si comisioanele aferente.
Coraly, 35+
oana cretu spune:
Buna dimineata, fetelor! Vad ca tot la acelasi subiect ati ramas, cu ce vom face dupa si cum vom arata. Eu nu imi fac griji, pentru ca eu vad mamicile ca fiind cele mai frumoase femei. Iar programul care il aveam innainte o sa il am si de acum incolo, numai ca in loc de doi vom si trei. Chiar vorbeam cu George ca vom merge in ianuarie la munte, la zapada cu Seb si de-abia asteptam.
Dar unde sunteti celelalte? Nici azi nu munciti?
(36s+)
Lali spune:
Buna dimineata, fetelor! Hai ca eu sunt pe dos. Eu eram suparata rau ca nu imi gaseam o camasa de noapte ca lumea sa fiu frumoasa de Revelion si am in plan sa merg la coafor, cosmetica, manichiura si pedichiura cu cateva zile inainte de DPN sa nu arat ca o paparuda in pozele de la spital ! Ba chiar ma gandeam ca un ruj discret si un creion dermatograf imi iau cu mine in bagajul de spital. Ieri mi-am revenit din suparare, am vazut o pijama superba la Marc&Spencer (Merci Alina Gabriela pentru pont), exagerat de scumpa dar cred ca mi-o ia sotul de Mos Nicolae si voi fi si eu o mamica cu burtica taiata (fac cezariana) dar aranjata de Revelion.
Asa ca fruntea sus, mamici, trebuie sa fim cat se poate de frumoase pentru marea intalnire cu bebelusii nostri ! Doar vom fi vedete, felicitate si pozate de toata lumea, nu ?
Pupici,
Lali si bebe 34 +
oana cretu spune:
Bine zis, Lali!
Exista si in Romania Marc&Spencer? Pe unde este in Bucuresti? Aici l-au desfiintat acum vreo 2 ani ca nu aveau vanzari ca lumea, si aveau niste hainute frumose pentru copii...
(36s+)
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Lali, ti-a iesit rezultatul la testul de glicemie provocata?
Maine trebuie sa-l fac si eu, mi-au iesit corpi cetonici in urina...si glicemia 100 (in limite)
Oana, Lali, voi inainte sa faceti analiza asta, ati facut si analiza urina? ati avut corpi cetonici?
Ma gindesc ca trebuie sa stau acolo 3 ore...si nemincata, o sa mi se faca rau. Tu Lali cum ai rezistat?
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 30