Mamici de ianuarie -februarie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
amary19 spune:
Mona, ai fost tare cu aprinsul luminii!
Ce liniste pe aici! Inteleg ca toata lumea sarbatoreste!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
amo2004 spune:
Amary, asa se pare, lumea sta pe-acasa, la televizor. Eu sunt insa la servici.
Mai am inca 2 saptamani pana intru in concediu, dar deja m-am saturat, nu mai am rabdare.
Mona, 34+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
oana cretu spune:
La multi ani!
Eu sunt pe aici, dar sunt rascolita tare auzind ce ajunge din tara mea, din care am plecat, dar unde familia mea mai este inca acolo. Si plang, desi nu rezolv nimic, dar asa simt, trebuie sa ma descarc.
Amary, regimul nu inseamna ca mi l-am distrus, dar mananc si eu cate ceva dulce din cand in cand, mai mananc si prajeli din cand in cand, dar nu exagerez, bineinteles. Sper sa nu imi faca rau, desi eu am incredere ca si ultimele doua saptamani innainte sa fac eco am mancat la fel si nu ma ingrasasem, si nici bebe.
Mona, eu mai am din cand in cand contractii, dor un pic, dar sunt cum le-ai descris tu. Trebuie sa stai cat mai relaxata. Dar tu muncesti de 1 decembrie? Tocmai ce ziceam mai devreme...
Alina, eu nu ma gandesc ca nu o sa mai fiu la fel ca innainte, ma gandesc ca o sa fiu si mai "tare", caci, in plus, acum sunt si mamica.
Viktoria, ma bucur sa aud ce frumoasa familie aveti si ce relatii frumoase aveti.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
aurelursu@k.ro spune:
Mona, eu am contractii de la 4 luni. Mi se intareste burtica de ma speri si acu. Mie doctorul mi-a zis sa iau No-Spa, chiar daca uterul in perioada asta se pregateste de marele eveniment. Important e sa nu fie dureroase ca se poate declansa travaliu. Oricum sa ii spui doctorului tau, dar eu din "experienta" mea cu contractiile iti spun sa nu te sperii prea tare. Ai grija de tine.
pupici
amo2004 spune:
Multu, fetelor. Contractiile le-am simtit si pana acum, dar erau slabe ca intensitate, insa azi au fost asa puternice ca m-am speriat :)
Oana, am lucrat azi, dar imi iau vineri zi libera si voi avea un weekend prelungit. A fost alegerea mea.
Mona, 34+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
adita spune:
si eu am avut contractii, nu semanau deloc cu cele de la nastere, dar n-as putea sa le spun nici nedureroase. se facea burta ca un pietroi, simteam copilul cum apasa tare in jos si era o senzatie dureroasa, dar nu in stilul celei de la ciclu, cum am avut la nastere. eu am luat no-spa si pentru astea.
noaptea si eu ma duc la baie cu lumina stinsa, sa nu-mi fuga somnul
Witchie spune:
Hello Ladies,
Hai sa vedem cu cine fac echipa in clubul insomniacelor. Eu am cateva intrebari care ma rod...
Am citit ca epiziotomia nu e obligatorie. Dupa cum nu e obligatoriu nici sa ne lasam rase jos si nici sa ni se faca inainte de nastere clisma. Dupa cum pozitia de nastere stand pe spate nu prea mai e recomandata nicaieri in lume (asa cum zicea si Vania la cursurile de la Scoala Parintilor). Ce ne facem insa ca toate astea (rasul, clisma, epiziotomia, nasterile pe spate) sunt practici obisnuite in spitalele romanesti? Cum punem problema sa se tina totusi cont si de dorintele noastre in timpul nasterii?
Eu una n-am reusit sa-mi conving doctorul nici pt cezariana, el zice ca nu e cazul, ca totul e bine si ca recomanda nasterea naturala cu peridurala...
Si apropos de peridurala... am auzit ca de fapt costul acestui tip de anestezie e acoperit de asigurarile de sanatate. Daca e asa, de ce ne mai pune sa platim in plus?
Eh?
Anda, 32+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Leta spune:
Buna, fetele,
eu n-am avut liber, dimpotriva, am muncit azi in disperare, n-am avut timp nici sa citesc ce ati scris. Abia acum m-am adunat de pe drumuri, am ajuns acasa, m-am facut o curatica
si iata, in sfirsit m-am conectat la net.
Alina, mesajul tau m-a deprimat foarte tare![]()
![]()
, eu as da orice sa intorc timpul inapoi, in vremea cind nu eram insarcianta (desi, paradoxal, mi-am dorit foarte tare aceasta sarcina si m-am pregatit, am luptat pentru ea aproape 2 ani - se pare insa ca nu-mi prieste deloc, undeva am facut o gresela...).
Revenind, spre deosebire de tine, pentru mine nu mai prezinta nici un interes cosmeticele, coaforul, parfumul etc.
Mi se par o corvoada, o obligatie si nu mai am nici o placere sa recurg la ele. O fac doar pentru ca sint o fiinta sociala si nu pot sa ies pe strada ca o paparuda, dar, daca ar fi dupa ceea ce simt eu acum, m-as multumi doar cu apa, sapun, deodorant si un pieptan...
Inainte imi placea sa-mi cumpar parfumuri, cosmetice, fuste scurte, lentile de contact cosmetice, creme de fata si de corp, inele si cercei - acum toate astea mi se par ca facind parte dintr-o lume total straina. ![]()
![]()
Pe mine sarcina m-a "depersonalizat", m-am pierdut undeva pe drum, parca nu mai sint eu. Si este trist si dureros 
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
Witchie spune:
He, he, Leta, bem o cafea virtuala in noaptea asta? Eu inainte de 3 nu reusesc sa adorm si sincer m-am saturat de stupizeniile de la tv.
Anda, 32+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
oana cretu spune:
Si cu mine, ca intotdeauna, eu nu lipsesc niciodata de pe aici la astfel de ore, care pentru mine parca ar fi ore de zi.:))
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu