Mamici de ianuarie -februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Este noapte , tarziu , si gandurile imi zboara spre timpul cand nu eram insarcinata . Acum imi dau seama de tot ce am avut si sper sa am .
Inainte aveam mult mai multa graja de machiaj, haine , mers , coafura etc. , acum nu prea mai pot . Imi doresc din tot sufletul sa fiu la fel dupa nastere.
Dar sa va spun cum eram , prietena mea mi-a deschis ochii spunand : "Sti Alina , acum doi ani si ceva cand eu te-am cunoscut erai o vipera careia nu ii era frica de nimic , umblai cu nasul putin pe sus, indrasnai sa faci tot ce eu nu puteam . Riscul nu avea valoare pt. tine "
Si multe altele spunea prietena mea.
Fetelor va intreb pe voi , o sa mai putem fii cum am fost ?
Imi placea ca barbatii sa intoarca privirea dupa mine, imi placea sa fac glume cu tineri masculi, etc. sotul stia dar nu-l deranjeaza , pur si simplu imi placea sa fiu in atentie , oare ca mamica o sa-mi mai permit sa fac asa ceva .
Trebuie sa spun ca totul era inocent , nimic peste linia bunului simt.
Stiu ca nu prea are de-a face cu bb. insa nu vreau sa ma uit pe mine nici dupa ce o sa-o am in brate .
De aceea te plac Viktoria ca desi ai copil iti faci timp si pt. altceva in cazul asta noi , forumul .
Sper ca nu m-am intins prea mult , mi-ar placea sa mai aud unele pareri si sentimente , sunt convinsa ca nu sunt singura care simte aceste lucruri .
Noapte buna si pe maine dimineata !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Si la multi ani romanilor, oriunde ar fi ei!!!
Oana si eu sunt de acord cu Lali. Poate la voi se folosesc alte metode si de aceea este alt interval!

Oana vrei sa iei ca nu te tii de regim. Hai ca mai ai putin. asa ca nu te ineca la mal!

Alina, asta depinde de noi!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Salutare! Tot pe fuga ca e frig! Noroc ca reusesc sa va citesc! Cazanul meu de la central curge mai tare , dar barem in casa e cald! Ne-am apucat sa facem un dul;ap pentru bb! Ca eu vreu asa si pe dincolo si mi se pare foarte mult ce e pe piata si vreau sa-l asortez si sa aiba si masa de infast cu multe sertare si polite dedesubt!

Leta, si eu vreau sa fie la nastere dr.Tutunaru , dar cred ca ii va fi imposibil! Asa ca nici nu ma gandesc sa stau faraa sotul meu! Chiar la urmatoarea intalnire trebuie sa-l intreb ca altfel cred ca innebunesc!

Nu mia-m pregatit nimic pentru spital! Am impresia ca timpul se scurge mult prea repede si nu am timp s\ fac cate mi-am propus!

Cu concediul asta sunt in mare dilema ! Nici nu stiu cum e mai bine! O sa merg la medicul de familie si stam sa calculam..
Pupicei si LA MULTI ANI TUTUROR! Sunt tare fericita azi ca vad pe la tv si romani deosebit! Macar o zi pe an sa vedem ca suntem inconhjurati si de valori nunuami de ...magari profitori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Salut!
Se pare ca mare majoritate dintre voi sinteti azi libere si stati pe acasa. e oricum 1 Decembrie.
Gabiu eu am taiat etichetele de la bodyuile lui David jos. nu de alta dar ii vor zgiria pielea care si asa la copilasi e foarte fina. In rest la celelalte hainite nu.
Alina scumpa credema ca asa ca inainte nu o sa mai fim. Devii mai sensibila, ceea mai mare parte te vei ocupa de puiutul tau. O sa vezi ca vei fi obosita, va trebui sa speli mai mult. daca alaptezi iti vei reveni mai repede la figura mult dorita insa s-ar putea sa ramii cu citeva kg in plus. Pe urma nu vei mai avea timp sa stai ore intregi la coafor, la manichiura etc. cel putin in primul an. Totusi nu trebuie sa uitam ca sintem si noi femei si ca avem un sot pe care nu trebuie sa-l neglijam. Eu mi-am gasit o vecina care imi taie parul. Daca inainte aveam un par lung si frumos, ei bine dupa nasterea lui Doris l-am scurtat. asta datorita hormonilor, adica mi-a cazut mult par si datorita faptului ca era mai usor de frizat. Insa acum sint fericita asa cum e. Timp pt. tine trebuie sa-ti iei si sa faci ceva ce iti place. Eu ti-am spus am fost doi ani la scoala. Si sotul meu ma ajutat cum a putut. pe linga asta copii cresc si nu vor sa petreaca tot timpul cu tine. Au nevoie de alte activitati, dans, sport etc. Asa este si la mine cu Doris. am incercat si pot sa-ti spun ca am reusit sa o tratez ca si pe o prietena, sa nu o mintim, daca am gresit mi-am cerut iertare si sa o respect. Desigur ca e un copil de 6 ani jumate insa egal ce virsta au si ei trebuie respectati, au sentimente si trebuie intelesi. nu este usor insa daca vrei reusesti.Gindeste-te la tine, la sotul tau si la copilasul pe care il primiti. odihneste-te mult si lasa-te ajutata in casa de sot. Este greu, si eu vreau sa fac totul in casa insa am invatat sa imi fac un mic program pe care incerc sa-l respect. Sotul merge de exemplu la cumparaturi, sau la sfirsit de saptamina mergem toti trei. El sa ocupat mult de Doris la sfirsit de saptamina cind eu am avut de invatat, si eu m-am ocupat in timpul saptamini de ea. activitatile le-am facut toti trei impreuna, nu am vrut ca Doris sa fie data la o parte.Seara ea doarme mai repede si atunci am timp de sotul meu. de multe ori pregatesc o cina romantica, sau povestim cum a fost ziua.
Asa ca bucurate in curind vei putea trai si tu aceste clipe minunate cu copilasul tau.

Mergi la inceput

Buna dimineata, la multi ani tuturor ronanilor de pretutindeni !
Iti multumesc mult de tot Viktoria pt. raspuns , ceea ce scri tu imi patrunge la inima si face sa para lucrurile mult mai usoare decat sunt.
Astazi m-am trezit asa de obosita ca nu stiu ce sa fac in privinta asta , sper sa imi revin din starea asta ce ma cuprins de aseara .

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Viktoria, felicitari! imi place cum decurg lucrurile in familia voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Fetelor, cat de puternice sunt contractiile voastre? Desi nu ma dor si dureaza putin (10-20 sec maxim) ale mele incep sa ma sperie, atat sunt de puternice. Oare ar trebui sa iau No-spa sau sa las uterul sa-si faca pregatirea? La medic ajung doar saptamana viitoare.

Mona, 34+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Mona , sper sa-ti raspunda fetele cat de curand caci eu nu stiu ce sa-ti spun , nu am avut niciodata contractii si nici nu am folosit NoSpa , asa ca ...
Poate e mai bine totusi sa-l suni pe dr. daca sunt contractii dureroase .
Restul fetelor pe unde sunteti ? sarbatoriti Ziua Roamaniei , ei bine .
O seara buna si sper sa reveniti cat de curand , sa ma conving eu ca totul e o.k.

alina

Mergi la inceput

Contractiile nu sunt dureroase, insa burtica se face tare ca piatra si parca mi se taie respiratia... Ma intreb cum vor fi cele de travaliu, daca astea pregatitoare sunt asa puternice .

Alina, am sa-l sun pe medic pana la urma daca nu-mi raspunde nimeni. Acum s-au potolit, dar mai devreme cand am scris, erau destul de numeroase, dar neregulate.

Oana, tu aveai contractii multe, doar ai stat si in spital pentru ele. Acum e mai bine?

Dopul meu e inca la locul lui, cel putin asa cred!! Nu m-ar mira insa sa nu fiu pe faza la pierderea lui, deoarece noaptea cand merg la baie nu aprind lumina, nu care cumva sa ma dezmeticesc, ca pe urma nu mai reusesc sa adorm :)

Mergi la inceput

Si eu imi fac probleme cum va fi cu ingrijirea "dupa", mai ales ca nu am cu cine sa-l las pe bebe pentru 1-2 ore cat mi-ar lua sa ma duc la coafor/cosmetica, decat daca voi merge sambata si va sta sotul meu cu el in timpul asta. Mi-e si groaza sa ma gandesc la momentul in care va trebui sa caut femeie care sa stea cu bebe dupa ce ma intorc la servici. Oricum am de gand sa o testez macar 2 saptamani inainte sa-mi las puiul cu ea.

Mergi la inceput