Mamici de ianuarie -februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Oana, Anuc si Lali uite ce am gasit!!!!!
Cititi articolul!
Da informatii despre mai multe analize. Si bineinteles si despre glicemie.
Citez: "Valoarea normala se situeaza intre 0.70 si 1.10 g/l" (adica 70-120)

http://www.ele.ro/articol_1263.html

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Intervalul este 65-120. Asa era si in Arabia Saudita si aici. Sigur nu este 90 limita inferioara.

Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Oana iti mai dau un site unde scrie care sunt valorile pentru diabet!

Acolo apare acel interval (90-120), dar este la diabetul zaharat de tip1. Deci deja ai diabet!!!!! Adica dupa ce ti l-a diagnosticat este bine ca glicemia persoanei sa fie in intervalul respectiv.

In josul paginii scrie clar ca ai hipoglicemie daca ai sub 70 (la analiza de laborator).

http://www.diabetzaharat.ro/valori%20glicemie.htm

Eu cam asta am gasit!
Eu sper sa fie bine.
Lali sa-mi spui si mie ce iti spune doctorul dupa ce iti iei analizele (adica ce valori ai avut si daca au fost bune). Si eu m-am panicat la inceput cind mi-a zis ca e bb mare (mai mare cu o luna), dar intre timp mi-a mai trecut. O sa vad ca imi spune medicul saptamina viitoare cind ma duc la control!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Amary19, asa este , valoarea normala se afla in intervalul 70-115 mg/dl, eu am avut 95, adica excelent dupa spusele dr.-lui
sanatate tuturor

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Amary, eu nu am valorile normale pentru ca numai maine imi iau rezltatul complet. Dar cand ti se face testul de toleranta la glucoza astepti rezultatul la prima glicemie care ti se comunica verbal pentru ca daca acesta este deja prea mare nu ti se mai da sa bei glucoza. La aceasta prima glicemie aveam 79.
Astept pana maine, dar oricum sunt linistita pentru ca doctorul mi-a spus clar sa nu ma agit, ca e doar o analiza ca sa fim siguri ca nu e diabet gestational. Eu nu sunt ingrijorata despre faptul ca bebele e mare pentru ca daca seamana cu familia sotului, acolo toti bebelusii baieti au fost mari, peste 4 kg si 55 cm la nastere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu nu va contrazic, eu va zic ce au zis toti aici, la analize, dr ginecolog, diabetoloagele (ca am fost la doua), moasele...In fine, sper sa nu aveti nici una. Si asa eu am cam dat-o in bara cu regimul meu.

oana si bebitza din burtica (35s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Oana, diferentele pot sa apara si din cauza metodelor si a aparaturii folosite. De aceea pe fiecare rezultat de analiza (cel putin de la laboratoarele mari) se da si numele metodei pentru ca probabil cei de specialitate stiu sa interpreteze, asa ca pot fi diferente...
Dar de ce spui tu ca ai dat-o in bara cu regimul ? Eu stiam ca sunteti bine. Hai ca nu mai avem mult, si dupa sarcina iti trece de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

M-am exprimat gresit, nu am dat-o in bara, nu l-am mai tinut de fapt si nici glicemia nu am mai facut-o, dar ma simt bine, sper ca si bebe la fel. Pupici, Lali!

Crinuta, nu mi-am anuntat dr, ca nu mi-a mai curs, si ma gandesc ca nu e dopul.

oana si bebitza din burtica (35s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, sper ca te-ai linistit cu solutia de permanent. Doar daca te expuneai in mod repetat si perioade lungi ar fi putut sa-l afecteze pe bb. Si io am fost sambata la coafor si langa mine se vopsea una. DA nu e nici un pericol. Cat despre dop, eu nu stiu ce sa cred. Am fost la doctor si cica mucusul ala nu e dopul, colul meu e inchis. Eliminarea dopului se face cu firisoare de sange sau o chestie maro. Nu stiu ce sa mai cred!! Sper sa mai stea bb in burtica macar 2 saptamani.
Fetele, vroiam sa va intreb daca voi ati scos si etichetele din interiorul hainutelor lui bb??
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabiu, nici eu nu sunt 100% sigura ca a fost dopul, insa, daca e adevarat ca am colul deschis atunci poate fi. Il astept pe medicul meu si el va vedea ce si cum.
Nu este obligatoriu ca dopul sa aibe firisoare de sange. Dupa cum era descris in acele link-uri pe care vi le-am dat se potrivea perfect cu ce am eliminat eu.
Inca ceva : dopul se poate elimina treptat. Nu este obligatoriu sa se se elimine odata.

Oana, parerea mea este sa ii spui medicului. Indiferent ca a fost sau nu dopul ar trebui sa ii spui orice schimbare.

Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput