Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
saphir spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ioana Miruna
Andreelor, Andrelor si Andreilor
Tania si Tatiana, am vazut pozicile... ce comori frumoase....si ce fain ca la voi e zapada, asa imi este dor de zapada. Nu am fost de 3 ani acasa si vrem sa mergem la vara in august, asadar nu am sa am parte de zapada curand.
Fetelor, am sa caut si eu spanac aici, dar nu am vazut pana acum...cine stie poate gasesc totusi.
Eu fug sa gatesc ceva pe ziua de azi. O zi buna
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
anda141 spune:
Haideti mai fetelor, nu veniti duminica?
Roxana, vii?
Andra??
Deci pana acum :
Adriana
Andra (mamica lui Robert)
Monica (adica eu)
S-a mai anuntat cineva?
Maine sunteti libere? Daca va fi asa frumos cred ca vom merge in Herastrau ca duminica. Poate mai vine cineva.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Helen spune:
Am vazut si noi pozele cu Bibi si Clara. Tare dragute! de la noi. Sa va traiasca comorile Tania si Tatiana!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
magda30 spune:
Salutare!!!
In primul rand multumim tuturor pt. urari si
uram La multi ani!! si multa sanatate celor care isi serbeaza azi ziua numelui
Am reusit si eu in sfarsit sa intru sa va scriu. Am reusit sa va citesc pe fuga pt. ca am fost foarte ocupata la lucru, iar acasa e cam dificil, pt. ca vorba lui Buli, pitica mea e geloasa pe calculator si nu am nici o sansa sa scriu ceva.
Otilica, si eu cred ca bebeii nostri s-au saturat de aceeasi si aceeasi mancare, si aceleasi gusturi. Eu am inceput sa-i mai dau sa guste de la noi, cand se poate.
Claudia, eu am inceput sa o pun pe olita de la 7 luni, insa nu si-a facut un program. Insa sunt multumita de un lucru deoarece cand vede olita vrea sa se aseze pe ea. Insa nu stiu daca ea face legatura cu a face ceva la olita sau se aseaza pe ea doar pentru distractie.
Helen, imi pare bine ca bibicul tau a inceput sa manance din nou. Probabil ca el mananca cat simte ca are nevoie, in perioadele lui rele. Si apoi... nu-ti face probleme, l-am vazut in poze si e un duce si un scump.
Adriana, si pe mine ma scoala mica noaptea, insa nu ca sa manance, ci pur si simplu. Ori viseaza ceva urat, ori ii e sete si atunci ii dau ceai ea il bea neindulcit) si se culca la loc. Numai ca are nopti cand ma trezeste de 4-5 ori si uneori chiar are chef de joaca cate o ora, iar eu sunt a doua zi la serviciu.
Buli, cum faci ciorba radauteana? Da-ne si noua reteta nu o tine doar pt. tine. ca murim pe aici. IN privinta incaltatului, si eu citisem ca e bine sa ii tinem desculti pt. a li se forma bine talpa piciorului. Eu o tin in casa numai in sosete, insa cand iesim afara ii pun ghetute, si atunci e tragedia mare..
Felicitari "mergaretilor" si "dintosilor".
Emily, minunea ta are vreun dintisor? sau am ramas singurele fara?
Ma amuza teribil puica mea cand aude muzica. Incepe sa dea din manute si sa bata din palme, iar daca e in patut sau in picioare si se sprijina de ceva efectif topaie..
Incepe din ce in ce mai mult sa inteleaga ce se intampla in jurul ei. Daca o intreb unde e tata si tata nu e acasa, se uita spre usa ca stie ca pe acolo vine. A invatat repede unde sunt floricelele (am bagat in casa florile care le aveam pe balcon) si vrea sa le mangaie intr-una.
De mancare ... i-am dat carne si ou mai de mult. Acum am ajuns sa papam un ou intreg o data si mai mult de o lingurita de carnitza la o masa. E moarta dupa ficat pe care i-l fac fiert si amestecat cu piure de cartofi. In general mananca cam tot ce ii dau. Dar bine-nteles ca are si ea zile proaste in care ma rog, eu sau bona, de ea sa pape. Dar cine nu are zile din acestea?!?
Hai ca am scris acu!!
Va pupam,
Magda si Miruna
dadi_t spune:
LA MULTI ANI, ANDREELOR SI ANDREILOR, RUDE SAU APROPIATI!
LA MULTI ANI, ANDRUSKA SI ANDRA(ralualexandrei).SA FITI SANATOASE SI IUBITE!
LA MULTI ANI ANDREI(Imelda),ANDREI(Andruska),ANDREEA(CristianaN)!Sa creasca mari,sanatosi, frumosi si norocosi!
La multi ani, Anduta fetita mamii frumoasa si desteapta! Sa
cresti mare sa ne umpli sufletele in continuare de dragoste si bucurii!
Monica, instructorul a fost lovit din dreapta de o cucoana care nu a acordat prioritate.
Fetelor, saru'mana pt. aprecierile la adresa lui Bibi!Ni s-a stricat camera video si abia acum am reusit sa scanez pozele facute cu un aparat clasic de fotografiat.
Helen, pupici frumuselului de Cosmin! Mai mamicuta panicata ce esti!M-am chiorat o groaza sa ma uit la capusorul lui Cosmin si la Bibi si arata la fel ca la ea. Capatzanoasa lu' mama!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze Noiembrie!
anda141 spune:
Tania, bine , il iertam pe mosulica!!! Intelesesem ca a facut accident din cauza elevului, de-aia m-am revoltat!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
anda141 spune:
Adriana, am o rugaminte la tine. Am primit pe mail o solicitare din partea unei fete de pe forum cu privire la cartea lui Dolto. Cred ca a luat adresa de la un subiect mai vechi. Eu nu mai am acrtea in calculator ca am printat-o. I-o trimit tu, te rog??? Multumesc. Iti dau adresa pe PM.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
buli spune:
am vazut pozicile noi
cei mai scumpi si mai dragalasi bebelusi - pe bune
Magda - ciorba radauteana o fac asa: fierb piept de pui cu morcov, cartof, radacina de parunjel si telina. apoi scot carnea si o tai fisii, iar legumele le dau prin blender sa iasa ca o pasta. pun totul in zeama la foc din nou, dar numai pina da in clocot. sigur, pun sare si piper in mod obisnuit. apoi dau deoparte las un piiic sa se racoreasca si adaug o cana de smintina batuta cu un ou. si gata. se acreste cu otet si se serveste la masa cu ardei iute, otet, smintina, usturoi sau hrean. te lingi pe degete
Adriana, am fost azi la banca si nu pot depune ca n-am cont deschis
na ... ca s-a trezit
o dupa-amiaza placuta
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
gazi spune:
LA MULTI ANI !!!!
pentru mamicile si copilasii pe care ii cheama ANDREEA SI ANDREI !
Multa sanatate si zile frumoase si dragastoase !
Si bebei mancaciosi
Va pupam cu drag si sper ca ne mai tineti minte ( imi pare atat de rau ca nu am timp si calculator sa va scriu cat as vrea. Am pus si noi o pozica la albumul bb2.