Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani tuturor bebeilor care au implinit cateva luni, ieri si azi!
La multi ani Andreilor si Andreelor!

Nu sunt un stare sa scriu mai mult. De cateva zile sunt foarte obosita, cu toate ca piticutza mea doarme noaptea si deci si eu, dar ziua e cam maraita, nu prea vrea sa pape decat laptic, doarme putin si seara adoarme mai greu decat de obicei.

Vad ca toate sunteti obosite si bebeii maraici, asa ca nu va mai plictisesc si eu cu ale mele.

Mai revin cand o sa fiu intr-o dispozitie mai buna.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!!!!

LA MULTI ANI SI LUI ANDREI AL MEU----se pune nu? Si daca nu e din grupa asta, dar e fratirul uni bondosc din grupa.

Irinel, multa sanatate lui Daniel!!

Monet, ai dreptate cu iesitul bebeilor afara chiar daca sunt raciti un pic. Le face bine aerul . Si eu l-am scos pe Stefan chiar daca i-a curs un pic nasucul.Tu ai trimis bani prin paypal. Ai primit ceva confirmare cum ca au primit banii? Ca m-am chinuit si eu ieri si habar nu am daca au mers sau nu. Am intrebat administratia dar nu mi-au raspuns.

Diana, am vazut pozele!!! Vladut e tare dragut si ce scaun frumos are!1 Sa va traiasca!!

Stefan nu prea doarme ziua. Eu nu stiu ce sa zic. Si noaptea se trezeste de 2-3 ori. Nu-i place somnul si gata treaba.
Nu stiu ce sa va mai spun.Tre sa merg la cumparaturi sa trimit in Romania de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

hai ca am mai venit si eu pe la voi...
uite ca eryka sa abtinut bine..yo nu am mai putut si i-am zis aseara lui elutza (sora) ca vin in tara luna asta..acum va zic si voua....sper sa ma relaxez destul pana in februarie si sa ma intorc aici cu forte noi....
fetele din bucuresti poate facem o intalnire cu bebei...

Am mai citit pe aici ca majoritatea sunteti ca obosite cu bebei..si eu sunt...da lasa ca trece (sper)..au si ei o perioada cand sunt mai maraiti si mai rasfatati..
grate multumesc ca te gandesti la noi suntem bine si nerabdatori sa o cunoastem pe buni din Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!
Acum sunt in pauza, ca treubuie sa o las pe mama-soacra cu Danut sa se obisnuiasca. Da mi-e tare greu. Ciudat dar adevarat. Ca e si bolnavior si marait mai rau decat de obicei si cand il aud ca maraie m-as duce la el. Uf,uf, uf, daca n-apucam sa promitem ca ne ducem la petrecerile astea, cred ca renuntam. Da acum e prea tarziu si nu putem fi neseriosi. Danut a inceput sa expectoreze. Tuseste si stranuta cam rau si problema mare e cu infundatul nasucului si uneori se ineaca cu tusea (azi-noapte a si vomitat din cauza asta). Din cauza ca e bolnavior e tare somnolent, cred ca v-am mai spus, numai ca stau langa el mereu ca se tot trezeste si maraie rau. Asa ca ziua mea se duce fuga-fuga.
Iar plange. Ufffffff, daca macar nu l-as auzi...

La Multi ANi Andreilor si Andreiutelor!La Multi Ani Patrick si bebeilor sarbatoriti zilele trecute. Din pacate n-am fost pe faza sale urez la fiecare in parte.

Dana, evident ca se pune si Andreiutul tau. La multi ani!

Eryka, Sandra ce as mai veni si eu pe acasa... Sa va simtiti minunat!

Monet sa stii ca si eu il pun in premergator ( de fapt e din ala cu platforma sub, deci sta doar in picioare). Si al meu e mai mic decat Lia cu mai mult de o luna. Si ii place, da nu sta mult, se plictiseste... Ii place mai mult sustinut de noi, s-a invatat prost...

Pd sa nu fii putin anemica daca te simti mereu obosita desi dormi suficient. Pupici frumuselei tale.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Alina, acum am citit ce ai patit. Ufff, saracuta de tine prin ce ai trecut, eu am oroare de taieturi. Sa se vindece repede degetelul tau! Pupici lui Dragos.

Diana, da posturile nu se pastreaza pe perioada concediului de maternitate? Oricum si un an tot e bine. Eu atat am oricum da asa e legea aici, e pacat sa nu poti beneficia de cei 2 ani daca la voi se poate. Pe cand estimezi bebe 2?

Mergi la inceput

Diana ce baiat reusit aveti! E frumusel foc. Sunteti o familie frumoasa. Am reusit si eu sa va vad in sfarsit ca nu prea apuc sa ma uit pe poze de obicei.

Mergi la inceput

vreau si eu floricica albastraaaaaaaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Irinel, i-am zis si Dianei---probabil ca nu ai fost pe faza. Mi-a spus dr. ca laptele mater pus in nasuc ajuta mult. Sa stii ca eu am incercat si e foarte bun. Multaa inhalatie cu musetel. Asa l-am tratat eu pe Stefa. Tocmai i-a trecut. Dar ar fi bine sa-l controleze un doctor. Eu am fost cu el duminica trecuta si mi-a spus ca atata timp cat nu are nimic la plamani si problema e de la gat in sus ---adica rosu in gat si nas infundat, nu e nici o problema. sa stii ca eu i-am si facut o pauza cu mancarea solida de seara si i-am dat lapte---e cel mai bun. sper ca nu te superi ca vin si eu cu sfaturi, dar asa am facut eu si Stefa e bine. AAaa , si mi-a mai spus doctorita ceva: ulei de masline fiert si un pic racit--adica sa fie totusi caldut, pus pe o bucata de material de bumbac, pe care o infasori in jurul pieptului si peste o folie de plastic. Imbracat si pus in pat si stat asa cateva ore. Ajuta mult mai ales daca tuseste.
Gata am terminat cu sfaturile.

Sandra si eu vreau floricica albastra, dar deocamdata nu m-am dumirit daca au ajuns banii sau nu.Distractie placuta in Romania!!!!

Mergi la inceput

pai noi fetele din jap am trimis mai multe si a strans o fata toti banii si ia trimis ea..deci eu raman fara floricica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinel, sanatate multa si cit mai rapid lui danutz-frumusutz - ia si tu leacurile de care ti-au zis fetele (lapte in nasuc, ulei pe piept, inhalatie) ca nu cred sa strice. pupici multi si dragi. bravo pentru floricica albastra!

dana, da, mie mi-a raspuns marius (desi banii vazusem io ca intrasera la unu' florin) si mi-a zis ca e ok. am primit confirmare oficiala de la paypal cam in 12 ore, iar de la administratia desprecopii cam in 24 de ore. sper ca ai reusit si tu:).

sandra, ce bine de tine ca pleci si tu in romania. mai, fetelor, voi sinteti niste norocoase! vacanta, odihna, aratat si mindrait cu copilul proaspat ca o floare..... asta da, viata ! sper ca o sa vada cineva si-or sa dea si tie floricica albastra:).

paloma, odihna multa si care sa se 'prinda' de tine, scumpo!

vanessa, sa ne scrii poezioara cind o ai la indemina. banuiesc ca-i faina:).

.................................................................

azi l-am rugat pe sean sa o puna pe lia in patuc, cu totul, de la bagatul in sac la 'noapte-noapte' si 'ingerasul':). ii iubesc asa de muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult .

noapte buna, copiluci.................

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">poze SUPERproaspete
poze lia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei

Mergi la inceput