Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
anka_l spune:
salut,
Anacami , ai incercat culcata sau in alta pozitie? Eu am avut aceeasi problema, nenea nu vroia tzitzi decit daca curgea repede si mult. Am incercat sa-i dau un pic aplecata si am vazut ca asa venea lapticu repede si il mai pacaleam.
Vanessa si eu am avut acelasi sentiment, Ca atunci cind o sa-l nasc pe raducu o sa se intimple o grozavie cu bunicii mei. Dar uite ca Slava Domnului sint bine si incerc cit pot sa inlatur gindurile rele. Crezi in Dumnezeu ca el ne ajuta si are grija de noi!
Carmen si noi avem fontanela mare si am avut-o asa de la nastere. Pina acum eu nu m-am ingrijorat si facem cure de calciu aproape lunar + vigantol. Apropo ce inseamna fontanela mare la Iustin? a noastra e cam cit o moneda de 5 mii. Oricum se presupune ca se va inchide pina la 1 an sau 1 an si 1/2. Daca nu se va inchide atunci sa ne facem probleme pina atunci eu las copilu in pace. Parerea mea!
Ma aliniez si eu cu citeva vorbe despre mine:
Sint din Bucuresti, am terminat ASE-ul in 1997. Si tot de atunci lucrez. Am inceput de la secretara, agent de bursa(ma rog broker), analist financiar si acum sint consultant pt implementare de sisteme informatice. Am lucrat la Rompetrol cam 3 1/2 ani. Am implementat aplicatii Oracle. Acum aveam un proiect la Banc Post, dar mare lucru n-am facut ca a venit Raducu. Imi place f mult ce fac, dar nu pot sa spun ca ma innebunesc sa ma intorc. Cu toate astea trebuia sa ma intorc in decembrie, cred ca amin pt ianuarie. Raducu va sta cu bunica lui (mama mea) pe care am invatat-o cum si ce fel trebuie gigiulit :) baiatu.
Pe Raducu mi-l doream de citva ani buni. Pe taticul lui l-am cunoscut in 2001 si ne-am hotarit relativ repede sa facem bebe, dar tot mai aveam eu proiecte pe la servici sau alte motive stupide. ne-am casatorit cind eram gravidutza (6 luni).
Ce bebei mari avem! ha mai tineti minte? parca ieri ne chinuia cu colicii! :)))
Noi nu mai servim tzitzi decit seara si dimineata. In rest supe, fructe, cereale, biberoane.
Anca si Raducu (14.05.2004)
alina33 spune:
Anacami,Dragos a acceptat legumele cu mai mult cartof iar tu poti pune si putin lapte de la tine sa ii fie cunoscut gustul.Apoi putin cite putin pui mai putin cartof si gata,o sa le manince.Sunt sigura ca o sa iti iasa un pireu grozav.Pune pe rind cite o leguma.
Si eu ma apuc de abdomene da nu ma tin in fiecare seara de ele.
MAi fetelor asa am o stare depresiva de nu stiu ce sa fac.Sotul nici nu mai stie cum sa-mi intre in voie.De obicei eram tare vesela cind veneau sarbatorile.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
anacami spune:
Fetelor multumesc pentru sfaturi,o sa incerc sa le pun in aplicare!
Irinel,de cand am sanii mai mici simt din nou nodulii.Eu as fi vrut sa se schimbe marimea sanilor dupa sarcina, eu am avut sani mici si uneori mi-i doream mai mari.Dar asta este!
Am alaptat in toate pozitiile, chiar radeam cu sotzul meu despre asta, numai in cap nu am stat!!!
Distractie placuta fetelor care pleaca de sarbatori,noi ne-am decis ca anul acesta sa stam in Bucuresti, dar de la anu' .....
Cu sora mea am avut/am o relatie speciala.Pana pe la 18 ani nu am fost departe una de cealalta mai mult de o zi/doua; cred ca este adevarat ca simti cand se intampla ceva deosebit cu celalt,am avut cateva chestii de genul acesta.Si ea este casatorita,dar inca nu are copii.Imi amintesc ca atunci cand eram la scoala generala stateam in aceeasi banca si eram stresata cand o scotea la tabla; ea nu prea avea chef de invatat intotdeauna si de multe ori se baza pe mine (in special la lucrari si teze). O alta chestie,ea a fost o fire mai batausha iar eu opusul ei; tot timpul sarea la bataie cu baietii si, binenteles, cand se ingrosa gluma trebuia sa sar si eu sa o apar; acasa o certam si ii spuneam ca nu o sa ma mai bag; binenteles, ca nu ma lasa inima...
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
mephala30 spune:
Mai fetelor, ce mamici deosebite au puiutii nostri! Dar sa vedeti ei cand vor creste, ne vor intrece in toate!
Noi tocmai am sosit dupa o plimbare destul de lunga( vreo 2 ore prin oras).
Am mancat fornetti, minipateuri( am o boala cand ies in oras sa-mi cumpar produse de patiserie), am mai cumparat una, alta si ne-am intors cu maxi acasa.
Acum sotul pregateste o friptura de porc la tava( in unele week-end-uri gateste el, cica ma rasfata) cu piure de cartofi si mujdei de usturoi cu smantana.
Maine suntem invitati la niste prieteni care au o fetita de 7 luni, abia astept sa vad cum se vor juca bebelusii.
Anka, Iustin are fontanela de 2 ori mai mare decat a lui Raducu. Oricum medicul ne-a spus ca e necesara schema, asa ca mergem pe mana lui.
Va doresc un week. placut!
Poate revin mai tarziu.
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
pd spune:
La multi ani Ayumi!
La multi ani Cris si Raducu!
(cu scuzele de rigoare pentru intarziere)
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
mephala30 spune:
Piatra lunii, dar acolo nu sunt? Da o fuga...
Album IUSTIN
piatra lunii spune:
Io n-am vazut aici, desi in Ro patroana (din Piatra) a patiseriilor mi-a zis ca reteta e cica din FR. Unde??
mephala30 spune:
Uite, ia de aici vreo doua fornetti, sa-ti treaca pofta.
Mai fetelor, a plecat sotul la un vecin pe scara. Si l-a luat cu el pe Iustin. Vai, ce bine e sa fie liniste, sa navighez pe Internet, fara stres. Savurez din plin momentul!
Album IUSTIN