medic ginecolog in Focsani

Fetelor,fiindca am vazut ca Luiza a postat subiect asemanator pt Ploiesti si ca a primit destule raspunsuri,m-am gandit sa creez si eu acest subiect.Asta pt ca sunt foarte derutata si nu stiu la ce medic as putea sa ma duc atunci cand ajung in Romania,un medic bun care sa ma ajute sa-mi indeplinesc visul de a avea un bebe.
Daca stiti,va rog mult sa ma ajutati.
Flori
Raspunsuri

shylili spune:
eu nu cred ca in focsani sunt medici specializati in infertilitate-eu sunt de acolo de loc
daca poti ocupa-te de chestia asta in bucuresti-aici ai de unde alege
in focsani cel mai bun e bratila-are cabinet pe langa liceul cuza-insa e in varsta si nu mai lucreaza deloc cu spitalul
de restul nu am auzit prea multe cuvinte de lauda-nici macar din punct de vedere al monitorizarii pe timpul sarcinii
unele lucruri nu se schimba niciodata-iar in focsani sistemult medical inseamna inca multi bani-servicii slabe
lili

flori76 spune:
Lili,multumesc mult pt raspuns.
Sunt convinsa ca Focsani-ul nu se compara cu Bucuresti,dar sunt la fel de convinsa ca imi va fi cumplit de greu sa vin in Buc de cateva ori pe luna(parca) pt monitorizari si multe altele...
Dar,daca o sa fie nevoie si n-o sa am incotro...o sa fac asa...
Inca o data,multumesc,
Flori

shylili spune:
flori tu stii ceva legat de problema ta? sau e prima data cand faci investigatii?
pentru ca intr-adevar, prima data e mai complicat, trebuie sa faci si investigatii hormonale si ginecologice si toate alea...
eu te mai pot ajuta cu detalii despre ce ai de facut...si unde ar fi mai bine si mai ieftin
oricum presupun ca e mai bine decat acolo...
cat planuiesti sa stai acasa?
daca vrei, poti sa trimiti pm...
lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."
Charles M. Schulz

katalina spune:
Dr. meu este GEORGESCU! Numai laude am pentru el.Acum am 2 copii frumosi si sanatosi.
Cind, in Ro? Catalina,
ROBERT
CATALIN

flori76 spune:
Catalina
Intr-adevar,stiu ca Georgescu e un medic bun.Chiar maine se implinesc 4 ani de cand a operat-o pe mama de fibrom uterin,de altfel o operatie reusita,multumesc Domnului!!
Intre timp am decis cu sotul ca e prea mult sa asteptam pana la vara cand venim acasa si ca o sa incepem investigatiile aici.Speram si ne dorim sa fie cu noroc si sa reusim cat mai repede sa avem un al nostru.
Va pup dulce,vrancencele mele dragi(ce mult ma bucur ca v-am gasit )
Flori

shylili spune:
flori te pup si iti urez multa bafta cu analizele!
nu e cam scump acolo?
sa ne tii la curent, da?
weekend frumos tuturor si cine stie, poate anul asta mos neculai ne va "pedepsi" cu burtici
lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."
Charles M. Schulz

flori76 spune:
Lili
Cred ca o sa fie putin cam scump,dar asta e!Pt bebe...orice...
Multumesc pt ca te gandesti la mine,
Flori
P.S. WE placut si tie si sa nu uiti sa-ti cureti ghetutele