Joc cu celebritati (partea a 4-a)
Primele parti:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36700" target="_blank">1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36838&whichpage=1" target="_blank">2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36892&whichpage=11" target="_blank">3
urmeaza arboria!
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
Raspunsuri
ANDRUSHKA spune:
Sa vezi ce te tin minte, iubi! Deja te-am taiat de pe lista lu' Mosh Craciun!
I have found the enemy:it's us!
arboria spune:
actor, producator, editor, scenarist
violenta, dialoguri taioase, cronologie "defectuoasa", obsesii din zona culturii pop
Julia
PS. Andrushka, sorry nici eu nu m-am gandit ca iubi o sa ma cheme pe mine la tabla
arboria spune:
a lucrat cel mai mult cu H. Keitel
personajele sale conduc cel mai mult masini Chevrolet si Cadillac
a mai "citat" pe Uma Thurman, John Travolta
pliiiiiz, ghiciti, ca mi-e somn
Julia
ANDRUSHKA spune:
Zi ca e Gary Gray si poti fugi la somn.. daca nu e asta, mai stai p-aci si da-ne gicitori de-astea grele!
arboria spune:
nu nu
e unu' maaare (cam de 1.90m)
in filmele lui apare cate un element olandez (habar n-am de ce, nu-mi amintesc sa fi spus asta in vreun interviu)
Julia
arboria spune:
quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
atunci e tarantino quentin ala....
asta e, siguuuur
daca nu cer prea mult, nu intri matale si dincolo, la filme, sa dai raspunsu', ca imi cade capul pe masa raman datoare
Julia
ANDRUSHKA spune:
quote:
Originally posted by arboriaquote:
Originally posted by ANDRUSHKA
atunci e tarantino quentin ala....
asta e, siguuuur
daca nu cer prea mult, nu intri matale si dincolo, la filme, sa dai raspunsu', ca imi cade capul pe masa raman datoare
Julia
Sigura ca da, numa' sa aranjam sa-mi trimiti raspunsul pe privat, ca sa ma dau tare pe subektul al'lalt....
asha....Prototipul romanului shmeker din toate timpurile. Un Bula mai arhaic.
ANDRUSHKA spune:
Yeap! Pai ziceai ca pici de somn....si io care te salvasem pe subiectul al'lalt.....