Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
felis, vad ca numai noi am mai ramas pe-aici...nenascute vreau sa zic...ei glumesc, mai sunt si alte fete, parca nu mai am rabdare, azi nu am facut mai nimic m-am tot fatait de pe canapea pe fotoliu si invers.
cred ca onitza deja a iesit din operatie dar nu cred ca poate sa vorbeasca la telefon...dar...cine stie.
va pupici si sunt pe-aici
monica
Otiliav spune:
Felis, ai reusit sa vorbesti cu Onitza. Vrei sa mergi la ea la Municipal? Eu ma gandeam sa merg, dar daca nu ajung poti sa-i urezi tu din partea mea toate cele bune (sau mai bine spus cum se exprima ea :"un copilas mare, frumos si mancacios") si ca nu sunt chiar asa de suparata ca mi-a luat-o inainte.
De fapt, noi doua avem DNP-ul f.apropiat. Pe listuta la mine scrie 9 Decembrie dar la ecografii mi-au spus 14. Sa vedem care va fi ordinea la sosire, caci fetita mea s-a zbenguit si ieri si astazi tare mult iar de alaltaieri am inceput sa simt cum se lasa burtica.
Otilia, DPN 9 Decembrie
fulguletz spune:
am aparut si eu...tot nenascuta..
si azi sarbatorim bebicul lui Onitza?
pe mine ma dor toate oasele , de parca am fost la maraton..nu mai zic ca am dureri a la Mitza Biciclista...si azi m-am plimbat de ma dor talpile picioarelor..
abia astept sa intru si eu in subiectele fierbinti de genul : colici sau rasfatz?, santajist sau terorist?, lapte sau formula?, apa fiarta si racita sau nu?, cu caciulitza(hehe..tichioara) sau cu pleata in vant...?..etc ...
inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze
Otiliav spune:
Monica-elizabet, ce nume frumos ai ales pentru fetitza!
Eu, datorita faptului ca numele de familie este belgian am avut mai putine variante.
Otilia, DPN 9 Decembrie
monica-elizabet spune:
otilia, multumesc frumos...chiar vorbeam ieri cu sotzul meu sa ne gandim si la un nume de baiat, ca uite ce surpriza a avut ionela roxana.
fulguletz, ma bucur ca esti bine si tot lasa ca trebuie sa mai stea bb-eii nostri in burtici...mai si eu am o durere ciudata, nu chiar la "mitza" parca m-ar durea piciorul, ligamentele de-acolo...nu stiu exact, este asa de fulgeratoare durerea ca mi se taie respiratia...nu stiu de la ce o fi...poate din cauza greutatii
va pup
monica
Ele spune:
Buna fetelor!
Noi ieri am avut botezul si deic acuma suntem increstinate si dormim duse de atata agitatie si oboseala.
fetelor ieri dimineata ma plangeam ca fata nu facuse kk de 2 zile si ieri dimineata tocmai eram inarmata cu juma de spozitor de glicerina cand a apucat-o sa faca. Eu eram fericita de nu mai puteam ca na, nu e copilul constipat. Si sa nu radeti de mine dar a facut atata cacutza de i-a iesit din pampers si i s-a umplut tot spatele pana la ceafa . Atata kk a facut saraca...si eram si singura acasa si i-am facut pt prima fata baie singurica. Sotul rade de mine si zice ca las' ca o sa fie norocoasa.
Pentru cele care au timp am mai adaugat poze recente in album.
Mamicile vad ca deja apar rar pe aici asta insemna ca sunt ocupate cu bebeii lor , le-a pus pe treaba.
Onitza felicitari pt bb si refacere rapida.
Elena si bb Denisa
Ele spune:
Ela, noi nu am facut cumetrie ci doar botezul la biserica iar acasa o mica petrecere.
Elena si bb Denisa
Otiliav spune:
Monica, nu mai rasuci cutitul in rana. Eu am cumparat multe hainutze roz, dar nu bag mana in foc. Pentru baietzel am cazut de acord ca ne place Andrei dar oare merge cu Vermeulen ? Nu prea, ne-ar trebui variante franco-germane pentru Andrei asa ca mai vedem, poate va fi Andy...
Otilia, DPN 9 Decembrie
Otiliav spune:
Cine se ocupa sa treaca numele copilasului pe listuta in dreptul catuciorului. Noi ne-am hotarit cu Ana Maria caci pe 9 Decembrie DNP-ul nostru in calendarul ortodox este Sf. Ana.
Otilia, DPN 9 Decembrie
FELIS spune:
Mai fetelor... Iar mi-ati adus aminte ca nu sunt f hotarata cu numele pe care l-am ales...
S-a deschis calculatorul Onittzei... O fi intrat sotul sa ne dea vreo veste?...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!