Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
oana cretu spune:
Da, Anuc, mie asa mi-a iesit, la limita inferioara. Aici daca iti iesea 70, cum le-a iesit lor, te puneau s-o repeti sigur, pentru ca la 70 esti in hipoglicemie.
Ma duc pana la posta.
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
cocolino spune:
Pai...DA! Asa ma gandeam si eu.. Eu am inteles ca pana la dilatatie 3-4 durerile sunt absolut suportabile prin urmare...e ok...Eu ma refeream la perioada aia naspa, cand se intetesc contractiile si durerile si it vine sa te urci pe pereti... Dar vom vedea noi atunci... ce si cum...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Leta spune:
Ana Maria, cu siguranta ma voi plimba pe holuri
Mi-am cumparat o camasuta de noapte turcoaz, o minune, special " cu ocazia prilejului" si tre' s-o plimb putin prin spital, nu? 
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
oana cretu spune:
Lali, eu iti spun limitele cum le stiu de la diabetlog si de la matusa lui George, care are diabet dependent de insulina de 20 ani. Normalul este intre 90 si 120.
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
coraly spune:
Fetelor, sper ca glumiti la faza cu urlatul. Fiti barbate, nu va risipiti energia si oxigenul in urlaturi. Respirati adanc si regulat si o sa va fie mai bine. Cand auzi pe cate o tiganca sau una de la tara ca tipa ca din gura de peste iti vine sa-i dai cateva. Otipa cu care ma intalnesc la gimnastica ne-a povestit cum la prima nastere era una tinerica ce racnea de mama focului. Pana la urma a nascut, au adus-o in salon, si numai au vazut-o ca se pune turceste. La care celelalte o intreaba: da nu ai taietura? - nu. Da te-a durut tare? - Nu. Atunci de ce ai urlat asa??? - pai, asa fac toate...:)
Deci mai bine pastrati-va controlul si respirati, ca veti putea domina durerea.
Si da, Coca, in momemntele alea fiecare femeie face altceva, ce-i cade bine, una se plimba prin salon, alta sta in patru labe... cum ti-e tie mai comod, nu-ti inchipui ca daca stai pe spate in pat poti sa suporti mai usor, in nici un caz. Miscarile ajuta copilul sa coboare si grabesc nasterea.
Coraly, 35+
Lali spune:
Leta, eu ma dau din cand in cand cu Garmastan, cand imi amintesc pentru ca pe prospect scrie: Pentru mameloanele foarte sensibile se poate folosi inainte de perioada de alaptare. ... se poate aplica, dupa dus, incepand din luna a 8-a pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii."
Lali si bebe 34+
Leta spune:
merci, Lali, azi ma duc sa-mi cumpar si eu Garmastan si incep sa prestez
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
Lali spune:
Oana, multumesc. Stii daca are vreo importanta ca eu aveam la prima glicemie 79 adica sub limita inferioara ? Eu stiu ca in principiu trebuie sa nu fie crescuta, dar daca e mai scazuta ce inseamna ?
Lali si bebe 34+
Lali spune:
Leta, ce camasuta
ti-ai luat ? Are nasturei in fata pentru alaptat ? Ca eu ce am vazut erau atat de urate .... cand ma gandesc ca trebuie sa ma imbrac cu ele ma apuca nervii
, ca o sa arat ca o babuta
... Si vreau ceva frumos de revelion, ca voi fi acasa sper...
Lali si bebe 34+