Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
Alina Maria spune:
Buna fetelor, totul e bine cu voi ?
Viktoria multumesc ca te gandesti la mine ,astazi sunt iarasi cu sotul meu iubit si de aceea stau mai mult cu el si facem planuri .
Eu mi-am dat seama ca trebuie sa fii fost ieri ocupata cu Doris , sincer te admir ca desi ai deja cun copil ai totusi timp si de noi .
LA MULTI ANI CELOR IN CAUZA DE NUME ! 

Am reusit de mi-am cumparat box pt. bebe , arata f. bine desi nu este nou nout.
Fetelor acum o intrebare maidiferita , stiti cumva cat costa un perete fals ?
alina
cocolino spune:
Leta, scumpo, tu crezi ca vei citi ziarul sau te vei plimba pe hol???
Pai la ce contractii vom avea..cel mai nasol este ca vom intra intr-o sala unde vor fi mai multe in travaliu si acolo stai pana ce ajungi..unde trebuie...Eu sper sa pot sa am pe cineva langa mine in sala... Si-apoi ma calmez la gandul ca varul nasei mele este si el medic in Giulesti si poate ma va mai "salva " el in momentele critice..
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
adita spune:
cel putin la Giulesti am vazut ca poti sa te plimbi in timpul travaliului. am fost odata cu o prietena care a nascut acolo, si in timp ce noi asteptam la usa salii de nastere, mai era o gravida care tot facea ture. cred ca avea saraca contractii destul de serioase, ca se tot oprea, mai pufaia, era transpirata fleasca, dar se plimba mereu si asta cred ca a juta-o sa nasca repede (am iesit pana afara si cand m-am intors, cam in jumatate de ora cel mult, deja nascuse)
Leta spune:
Mda, ziarul poate ca nu-l voi citi, ocupata fiind cu urlatul. Dar de plimbat cred ca ma voi plimba pe holuri, sa grabesc nasterea.
Oare in sala de travaliu de la Elias or incapea mai multe gravide ? Ca e cam micut spatiul alocat sectiei Maternitate...
Leta 32+
dr. tutunaru - elias
oana cretu spune:
Viktoria, nici nu am de gand eu sa il iau cu mine pe George la nastere, nici vorba de suparat.:)
Alina, ce e ala box? Peretele fals nu stiu cat costa, nici nu am auzit de asa ceva, desi George lucreaza in domeniu, tavan fals da, perete nu. Chiar, noi ne punem tavan fals cu spoturi.
Coca, si aici trimiteau moasele fetele sa se plimbe un pic, cum zicea Adita, si, intr-adevar, efortul le facea sa nasca mai repede.
oana si bebitza din burtica
(35s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
ana maria spune:
Leta si la Elias am vazut gravide in travaliu care se plimbau pe holuri. Sala de travaliu nu am vazut-o dar ma indoiesc ca lasa pe cineva din familie acolo. Au un singur salon, cred ca de pre-travaliu unde are acces si familia. Este salonul 13 (parca) si este chiar cel de langa lift, de dinainte usa de la obstretica, pe care scrie intrarea interzisa. Asta era anul trecut, poate s-au mai schimbat lucrurile.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
cocolino spune:
Dragelor sincera sa fiu, eu nu stiam si nu cred ca te poti plimba pe holuri in timp ce esti in travaliu,ptr ca daca ne gandim ca vom fi sub anestezie peridurala(cel putin eu) ma indoiesc ca ma pot tine pe picioare... Dar deja nu m-ar mai mira nimic...Dar nici nu imi inchipui o femie in travaliu cu perfuzia sau cateterul prin vene...plimbandu-se pe hol... Poate vorbiti de cele care nasc natural,fara nici o anestezie...
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
ana maria spune:
Coca, peridurala se face dupa dilatatie 4. Pana atunci te plimbi. Dupa aia nu mai ai nevoie ca nu mai simti durerile. Si nici nu e indicat, avand cateterul in spinare.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Anuc spune:
Lali, si eu o sa fac acelasi test, cu glicemie inainte + glucoza 50g + glicemie dupa. Adevarul e ca si mie mi-a iesit o glicemie luata saptamana trecuta, cred sub 70, Crinuta, dar cu toate astea o sa fac si testul. Oana, parca-mi ziceai tu ca si tie ti-a iesit prima glicemie la limita inferioara?
Anuc si BB-lita iubita
Leta spune:
A inceput cineva sa foloseasca Garmastan?
Am fost azi la dr., dar am uitat sa-l intreb daca pot incepe de pe acum...
Leta 32+
dr. tutunaru - elias