Copilasii din 2002 (04)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

28.11.2002--- Eric La Multzi Ani Eric, sa creshti mare, sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.

29.11.2002--- Clara Alexandra La Multzi Ani Clara, sa creshti mare, sa fi sanatoasa si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Eric, Clara Alexandra si Andreas Noel ! Felicitari, ErikaM, alssa si Yasmine ! Sa va bucure mereu !

Doris, sarcina usoara in continuare si pupici istetei tale !

Irina, si eu sunt curioasa cum se va prezenta Cristina la serbare, ea fiind cea mai mica si cea mai nevorbareata.

Gabb, abia astept sa vad pozele cu printisorul vostru !

dallydy si Alex, bine ati venit printre noi ! Nici Cristina nu vorbeste prea bine, dar merge la gradi din toamna, pe care a indragit-o de la inceput si unde este tot asa, cea mai mica din grupa. Am avut ceva probleme cu plansul, o perioada, cand i-a plecat partenerul de joaca de la gradi, dar a inceput sa o indrageasca iarasi. Mai ales ca acum ii asteapta pe Mos 'lae si Mos 'tun, nu are motive de plans.
Am incercat sa vad pozele dar nu se poate, nu ma lasa !

Sabina,frumoase fete sunteti voi ! Si ce seamana micuta Claire cu Sofia !

HelleneC, iata ce-ti scrisesem in celalalt capitol si nu ai apucat sa citesti !
"Elena si George, bine ati venit printre noi ! Asteptam si poze cu voi !
Cu olita, noi am inceput-o devreme, la 7 luni si nu am avut probleme. Despre datul in parinti, cand a facut-o si Cristina, i-am explicat ca nu e voie, ca doare si i-am aratat, imitand-o pe ea. Foarte rar ridica manuta sa dea, cand o refuzi cu ceva, iar daca o face, constientizeaza ce face si se controleaza sa nu dea tare. Pana la urma, dam in joaca ! "

Sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

iaca mai trec si eu pe la voi. Am mai fost dar mai demult, suntem si-n listutza dar gabrielo, ai gresit ceva. ca anghel al meu are pe listuta respectiva o alta mamica. dar nu-i bai.
eu am o scuza grasa ca n-am mai trecut pe aici , si anume bebelusha de 6 luni. e greu cu doi da-i si frumos.
asa ca sa-mi cunoasteti cat de cat banditu, spune toate alea stie orica lucru unde e , sune poezii, cantece, darrrrrrrrrr NU FACE LA OALA. deci aceiasi problema ca SABINA si HELENE si poate alte mamici de pe aici. Chiar as fi curioasa care e scoru adica cati fac si cati nu la oala. i-am luat si oala cantatoare, i-am bagat si carpe-n pampersi, l-am lasat in chiloti de bumbac toata vara. nu vrea si gata. Imi spune el din povestea cu capra si iezii si nu intelege care e treba cu oala, ma indoiesc...hmmm
deci schimb la dublu ca sa zic asa. eeeeeeee, las ca trece.
sper sa-mi fac mai mult timp ca sa ne cunoastem mai bine, sa vad si ai vostri ce nazbatii mai fac.
apropos la intrebarea: cum o cheama pe maimutica ta? fii-miu zice: maimutica cu cercei grigorescu va dati seama ca ne-am spart de ras.

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescuhttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31738

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Multumiri multe fetele...
LA MULTI ANI Julian, sa aduci numai bucurii in viata parintilor tai! -scuze de inirziere Gabb si multumesc pentru povestea nasterii.
Fetele, eu zic sa nu va faceti probleme mari cu olita ca nu o sa se casatoreasca cu pampersii la fund:)).O sa se lase ei singuri de sportu asta la un moment dat...si mie de ex, mi se face observatie ca nu ma trezesc noaptea sa o pun pe Oti la olitza...da' o las in pace, o sa-i dau pampersul noaptea jos mai tirziu si sint sigura ca nu voi avea probleme.Toate trebuie facute la timpul lor, mai bine zis, la timpul copilului, fiecare e unic, nu sint turma de oi, sa faca toti acelasi lucru in acelasi timp.Baietelul unei prietene a patit o faza de asta cu constipatul si muuult timp se ascundea dupa biblioteca sa rezolve in chiloti...si acum e in clasa a 2-a si nu am auzit sa aiba probleme!Asa ca nu disperati, trece!
Ieri am fost la votare cu Oti, i-am tot spus pe drum ca 'mergem sa votam' si cind am intrat in sala, pina sa-mi iau eu buletinele de vot ea s-a proptit in mijlocul salii si striga impacientata:
-Eu unde stau?Eu unde votez?
S-au prapadit aia de ris!Apoi am intrat in cabina si ea:'BAU!Cine ne cauta?' - si se tot baga pe sub chestia ai pe care pui buletinele si stampilezi!
Multi pupici la cei mari si la cei mici!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

gabbitza, as vrea sa te rog sa ne treci si pe noi pe lista ta. Dennis Mihai Ilie s-a nascut pe 31 iulie 2002 si ne-a facut viatza o mare bucurie. Le doresc tuturor copilasilor multa sanatate, sa fie cumintzei cum doar ei shtiu shi sa vina moshul bun la toata lumea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Fetelor si copilutzilor!
Gabbriela, pe George il poti vedea la www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/ shmekeria era o virgula bagata aiurea acolo si nu te lasa sa imi vezi minunatia de bebe (cam departe in poza, dar numai atat avem acum). PROMIT ca saptamana asta rezolvam, e musai sa avem poze recente si frumoase!
Anina_n multumesc pentru raspuns si mai astept " sfaturi" si schimburi de pareri!
Vad ca multe dintre voi se confrunta si se razboieste cu dna. Oala (mare doamna, dar refuzata la greu de ai noshtri bebici). Eu sunt un pic impacientata pentru ca "mameca" mea, care il creste de luni pana vineri pe George, nu mai poate! Mie ca mie, mai imi face mofturi, dar nu prea, dar ei i le face mai ales atunci cand e de schimbat! Atunci vede ceva si sare de pe pat si ea saraca dupa el, sa nu murdareasca, etc., stiti voi cum e Asa ca musai tre' sa ne apucam de "shkoala" si sa debuteze si acest capitol. Mie imi este lejer, ca daca merg undeva cu el sunt in regula, nu caut bosketzii sa il duc pentru oarece nevoi. Insa "mameca" mea spune ca nu! Halt! Si daca ea spune... spun si eu dupa ea ca tare imi e de ajutor!
pentru voi si pentru copiluti si ma bucur ca existati si am cu cine povesti!
Elena & George zbantzuitu'

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaralu13@yahoo.com spune:

Salutari la toate mamicile si pupici pentru bebicii lor.
Buna,Gabbriela.Am gasit si noi mai tarziu aceasta parte a sitului si te rugam sa ne adaugi si pe noi pe lista mamicilor si copiilor din 2002,mami Oana si "bebe"BIANCA MARIA,nascuta pe 6.09.2002.
Este un site f.f. interesant si imi pare rau ca nu am timp cat as vrea pentru a putea naviga pe el.
La multi ani pentru sarbatoritii ultimelor 3 zile,ERIC,CLARA ALEXANDRA si ANDREAS NOEL.
Inca nu avem pagina cu fotografii pentru a o vedea pe printesa mea,dar ne vom face.
Inca o data,salutari si pupici va ureaza Oana & Bianca Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallydy spune:

La noi a mers un plan simplu cu gradinita .Am ales gradi unde o sa-l duc si de-a lungul verii ne-am dus in plimbare pe acolo ,cand copii se jucau in curte in nisip sau la topogan ,Alex se zbenguia cu copii si eu culegeam informatii despre programul pe care o sa-l aiba ca sa incerc sa i-l fac si acasa .Asa a vazut numai copii fericiti pe acolo si chiar ajunsese sa ma trimita la plimbare Evident ca nu l-am lasat cat a vrut el niciodata . Se despartea cu lacrimi de copiii de acolo . Am mers si prin clase cu el si cand a vazut ce frumos e nu-l mai puteam lua acasa . Voi ati putea avea un aliat si mai puternic -serbarea de craciun -nu ezitati sa mergeti ca la un spectacol si-i duceti un cadou de acasa pe care o sa i-l dea mosul ,educatoarele in general sunt foarte deschise la asa ceva iar copilul vostru nu va uita si-si va aduce aminte cu bucurie .Am vorbit mult cu alex inainte de a-l duce la gradinita si intotdeauna cu entuziasm . Nu stiu cat a inteles da la mine a mers . Cat despre olita si wc vai ,vai, ce am mai patit si noi .........alex se ascundea prin casa sa faca caca si cate n-am incercat ...i-am pus si supozitor de glicerina cand vedeam ca se ascunde si asa tare se tinea ca nu facea . Numa cand era liniste si singur . Pipi facea la wc dar caca nu si nu i-am cumparat colac de wc care canta ....si p la urma i-am tot aratat cum facem noi si alti copii si nu ratam nici o reclama in care era baietelul acela cu spreiul penru baie ...iar la cele cu pampers spuneam ca-i rusine vai nu-i voie du-te la wc!si eu si tata si in cor si p la urma am reusit. Il tineam de manuta ,il felicitam si daca incerca doar.Si spunea mereu ca si mama si tata caca wc. Cand a lasat pempersul l-a lasat detot .Nici noaptea nu mai facea pipi dar a trebuit sa am incredere in el .Eee...nu spun ca nu i-am pus eu punguta sub cearceaf da nu au fost accidente .M-as bucura sa va ajute ceva din toate astea si sa stiti ca la 2 ani si 4 luni a fost asta asa ca si voi aveti timp .Dar avem si noi o problema poate ne ajutati voi ... suzeta pe care o cheama Suzi si pe care o stiga cand o pierde si o spala daca e iute doar pentru gradi renunta .A si inca ceva la gradi nu am avut curaj sa-l las sa doarma acolo dar mi-a facut el ,ca vroia sa doarma cu copii ...numa eu si tatal lui stim cat l-am pandit sa vedem daca ii e bine acolo ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallydy spune:

LA MULTI ANI ERIC !!!!!!! LA MULTI ANI CLARA !!!!!!! SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI FRUMOSI SI DESTEPTI . GBBRIELA ITI MULTUMESC ANINA_n MULTUMESC SI TIE PENTRU PRIMIRE ... VA PUPIC SI MA BUCUR CA V-AM GASIT!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Gabbriela, uite ca a venit si prietena lui George al meu in club: Bianca-Maria! Abia astept sa o vad si pe ea pe lista... As vrea sa va faceti o musca mica-mica sa ii vedeti cum se joaca atunci cand se intalnesc, sau cum vorbeste George (imaginar, desigur) cu ea la telefon la ora 5 dimineata, pentru ca are lucruri importante de spus!
Dallydy, si noi suntem oarecum noi in acest "grup", insa e bine ca ne-am grupat ca sa povestim ce si cum e cu copiii de aceeasi varsta! Am vazut ca bebe al tau face in curand 3 ani, sunt curioasa cum iti este acum cu el, cum te descurci, care sunt "boroboatzele" specifice lui!
Elena & George (6.09.2002)

mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561

Mergi la inceput