Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Elenalove,iti dai seama ce noroc o sa aibe in viata daca a papat kk?Si cum a reactionat?(la gust)Ce intrebare pun si eu!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

hi, hi Elena, cred ca a fost de belea faza cu kk. Si io ma vait ca Luca nu e prieten deloc cu olitza.

Io sunt la finii mei, iar fetita lor, care are 6 zile e ceva de speriat. E cuminte, mananca si doarme. Zau daca mi-am putut imagina ca exista astfel de copii. Sa nu planga ea deloc... Azi a dormit 5 ore fara sa ceara de mancare, deja ne faceam griji. Oameni nebuni, nu alta, sa nu lasam copilul sa doarma. Si suge tare bine, iar mama are lapte la greu.

Am primit raport ca fi-miu e in greva foamei, daca nu sunt eu acasa. Nu mananca nimic ca lumea, numa' ciuguleste. da' las ca la 14 kile ale lui nu-i problema.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!
In primul rind vreau sa spuna "La multi ani!" tuturor celor care zilele trecute au implinit un anisor.
Irina Ana Maria!
La multi ani! pt cei care poarta numele de Andrei si Andrea.
Vikinga,tare faza cu mancarea catelului.Sandra inca nu a gustat din
mancarea lui Athos,in schimb se "spala" pe maini in vasul lui.
Elena la Alvaro.
Ileana, i-a mai trecut lui Luca ochisorul?
Carmen, feliciteri pt umblaret!
Sa va mai spun si de noi cite ceva.Am avut si noi vreo 2 saptamini un pic mai agitate,cu multe treziri peste noapte.A mincat si mai putin decit de obicei, si cred ca de vina a fost a patra masea care a iesit
foarte greu si incet.A facut si febra intr-o zi,am fost cu ea la dr si a spus ca are un pic de rosu in git si ca is foarte rosii si inflamate gingiile.Si dupa cum am reusit si eu sa vad cred ca o sa-i iasa si canini.In fine, de vreo 2-3 zile doarme mai bine si manica aproape ca inaite.
Eu nu ii mai pasez mincare de pe la 9-10 luni. Manica bucatile fara nici o problema si chiar am observat ca ii place sa manince bucatele mai mult de cit un piure de cartofi de exemplu.Mar, banana ,nectarina
i le dau in manuta si le manica singura.De fapt prima data cind a mincat singura o nectarina avea 8 spre 9 luni.parca am pus poze in albumul iulie2004.
Cind ii dau sa manice trebuie sa ii dau si ei o lingurita si mai duce si ea la gurita,si imi da si mie .
De vorbit ce sa zic.Nu mai zice 'tati' numai 'tata',in loc de mama zice 'meme', la catel zice 'tzii', la alo zice 'ala', in loc de ce faci zice 'tze atzi'.Mai zice ea 'tis tis'care nu mi-am dat inca seama
ce vrea sa insemne si "dis" care la fel nu stiu ce inseamna.Mai incilceste ea pe acolo ceva ,citeodata strigand, ca si cum s-ar certa cu mine.
Are un balansora micut , o omida, pe care a invatat sa se dea singura.
Fetelor, nici nu a nins bine ca noi am si dat fuga in metro si i-am
cumparat o saniuta de la Chicco in forma de ursulet..Cind
i-am cumparat-o am foat si cu Sandra la metro ca sa vedem cum sta in saniuta si de cum a vazut-o i-a placut foarte mult.Cind am ajuns acasa eu cu Sandra am urcat sus si pe urma a aparut si sotu cu saniuta. Cind a vazut-o a inceput sa rida si sa topaie de bucurie.
Nici nu va puteti da seama ce incintata a fost si ce s-a bucurat de saniuta.
Cred ca am scris destul. Ma duc si eu la nani ce e aproape ora unu.

http://community.webshots.com/user/sandrapintea

Ana si Sandra(23.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Buna mai fetelor!

eu bag croissante facute de barbatu-mi-o tare buuune!

noi am sarbatorit Ziua Curcii(-anului?!!!!) am fost la o profa de a noastra, nu am vrut sa mergem caci toata familia am facut viroza, dar e o doamna f de treaba si care o sa fie si decan asa ca nici pomeneala sa refuzam..., apoi a doua zi am facut si eu curcan si l-am lichidat impreuna cu niste prieteni (pretenii la nevoie se cunoaste...).

SUPERMAMI tare as vrea si io sa ajung sa nu-mi convina cele 55kg... pai 45 de kg nu am avut niciodata decat odata am ajuns la 48 (io mi-s 1.67 m), adica pe cand aveam 23 de ani, 55 aveam cand am calcat pe taramul ingrasarilor adica la 25 anisori, adicatalea tara unde toti is obsedati de bagat la burdihan...tara curcilor... oricum eu am ajuns sa am aproape dublu decat zisesi tu ca vrei sa ai...si asta de cateva luni, de cand barbatii gatesc majoritar in casa si am luat si pilulele alea nenorocite de blocat tiroida...oricum ideea e ca eu m-as multumi si cu 65..., io nu as arata grasa la nivelu asta...

ELENA draga pai io nu vreau sa-l dau la cresa dar e singura posibilitate daca maica-mea nu primeste viza, trebuie sa lucram ca sa ne terminam doctoratele astea si sa avem si un venit. Socrul meu trebuie sa plece ca i-a trecut perioada legala pe anu asta de 6 luni, evident ca s-ar putea intoarce mai apoi oricand inapoi (are viza pe 10 ani) dar nu mai rezista nici el la teroristu asta micu' si are si treaba lui, are multe de facut la tara, el se ocupa de toate si asa sper sa nu fie nevoie sa vanda calutul lui din cauza lipsei de nutret.

CIUF draga ai incercat sa-i dai cam ce mancati si voi? ceva ce sa-i placa? stiu ca puiul tau manca mancarica ca si noi mai demult,poate pur si simplu nu i-a placut ceva. E bine cu burtica?

DAVIDUTZA incearca sa-i pui muzica, va dansa pe rupte dupa ritm asa ca un pinguin scump, e super garaghios!

Bey dar ce efecte glow va facurati? sunteti niste figuri!

VIKINGA distractie placuta!

ILEANA care e secretul slabitului, inafara de vointa care stiu ca e na pe primul plan....imi place cum arati acum!

CARMEN here comes the trouble! acu ca umbla va va fugari prin casa de numa,numa sa prinda gustul si gata ii peste tot si gata de trante...la poznas!

mai fiu-mi-o are niste feluri ciudate de a-si manifesta dragostea fata de mine ma pisca, imi da cap in gura si ma trage de par, se urca pe mine si tre sa facem ca si calutul si cand ii in aer in brate ajunge si sa-mi dea niste piciorute in burta.... sper sa nu il tina pan se face mare...bine ca nu ma mai musca...dar altfel ii tare dragastos si ambitios nevoie mare.

va pupic,

Mergi la inceput

'neatza!

Na, ca v-am laudat fata finilor si a inceput si ea cu colicile. Parca nu asa rau cum avea Luca, oricum... Da' ce sa mai compar cu Luca, ca asta le-a facut pe toate la intensitate maxima.

Alyya, reteta de slabit n-am una sa-ti placa. In primul rand oboseala acumulata la maxim intr-un an, si in al doilea rand clasica dieta: fara fainoase, prajeli si dulciuri. Croissantele nici atat. Dar felicitari pentru un sptz asa de gospodar. Al meu abia a invatat sa faca niste clatite... Pan' la urma dati sau nu copilul la cresa? Cand poa' sa vina bunica?

SandraP, ai o fata super harnicutza si hotarata, pai sa pape ea singurica? Al meu nu papa singur decat mere sau portocale, banana o inmoaie in maini si ajunge invariabil pe jos. Mai papa singur bucatzele de sandwichuri, asta daca nu e curios sa vada ce-i in ele si le desface bucata cu bucata. Painea e data la o parte intotdeauna.

Mai zis o data pentru toti cei care poarta numele sf. Andrei.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA, mamici, bebici si tatici!Fetelor....copilul meu e un mic monstrulica.
Nu credeam sa ajung sa ma plang de asta, la cat de cuminte era ea....ma gandeam ca asa o sa fie pana se marita.
Daca va zic cum arata sufrageria mea acum, dupa ce acum 30 min am facut curat.....vreo 7 jucarii (toate mari si cu multe bucati), vreo 4 cd-uri, telefonul mobil pe jos la ea, cateva carcase si cutiute, telecomanda tv si video, bibe (obiect de joaca), 2 mingiute.
Si ea tot la mine vine, se catara pe picioarele mele si se urca la mine in brate si vrea sus pe birou. Asa o tinem toata ziua.
Acum i-am dat un cablu de la calculator si il mestereste pe jos. Sa vedem cat se joaca si ea frumos.Tot timpul trebuies a se catere de ceva.
Ieri am facut o boacana cat casa de mare. Era Isa in masuta de papa, care e de lemn si are o tavita detasabila de plastic (ikea- toate sunt cam la fel). Nu stiu cum am vrut sa o mut mai la dreapta si a iesit tavita. Cand am pus-o la loc.....am prins burtica bebelinei acolo. Nu a urlat prea tare, dar a ramas o urma super rosie pe burtic.Cu regimul.....n-am renuntat inca, mai am 10 zile !!!!!Elena am lesinat de ras, macar l-ai filmat si in timpul mesei?
Si lasa rusinea,ia uite cum povestesc eu ca i-am ciupit burta copilului.
Vikinga e un dulce pustiulica. E rau ca nu se intelege cu catelul. Ce catel e? In general copii si animalutele sunt prieteni, dar na mai sunt si exceptii.
Ileana nici Isabel nu s-a trezit nici macar o noapte pana la 7 luni si ia uite acum la noi!!!! In prima luna a dormit non stop, intr-o seara chiar m-a apucat plansul ca incercam sa o trezesc si nu puteam. L-am sunat pe pedi si l-a pocnit rasul,...normal.
Sa le traiasca papusica si sa fie sanatoasa.
Ciuf eu zic sa-l lasi in pace, oricum nu prea ai ce face. Se pare ca in jurul varstei de un an le scade yun pic apetitul. Explicatia ar fi ca nu mai cresc la fel de repede ca pana atunci.Hai ca de cand am inceput sa scriu am facut o suta de abdomente luand copilul de la priza.
Va pupacim pe toti,
Alexandra si Isabel nazdravanel (asa o cheama azi)
http://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput

Alexandra, tu i-ai apucat burtica, dar ce sa mai zic de mine care i-am prins pielea in capsele de la body de 2 ori. Prima oara la gatutz, a avut vanataie vreo 3 zile, a doua oara pe pulpa, dar m-am prins repede si nu s-a inrosit aproape deloc... Accindente din astea se intampla. Nu mai face fata monstrulica, ca nu e deloc. E doar nazdravana, ca toti d-aci din grupa. Io toata ziua calc pe jucarii imprastiate prin casa, de am vanatati si-n tala, nu mai zic de fund ca ma asez pe ele din greseala. Si pan' la urma tot nu se joaca cu ele. De 3 zile plimba prin casa o matura cu coada lunga si buseste cu ea pe unde apuca, inclusiv in geamuri si vitrine. Si daca i-o iau urla pana se invineteste.

Am primit si raport de acasa ca nu prea a dprmit azi noapte, adica s-a jucat cica vreo ora, apoi s-a culcat singurel la loc pana la 8 jumate. Si a mai si mancat de dimineata. Dar e in continuare super iritat la fund. Cu ce sa-i mai dau? Am incercat Fluocinolon, crema pe baza de zinc, spray Oxymed....

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Cu crema de galbenele ai incercat? Adica eu il spal la fund cu apa si sapun de bbi, apoi il usuc bine cu foehnul, il dau cu crema de galbenele si pe deasupra un strat subtire de crema cu zinc de la Penaten, si in cateva ore am scapat de iritatie, si din pacate in ultima vreme si noi ne-am luptat cu asa ceva din cauza celor de la gradinita , asa ca incercati si voi ... poate merge.

Pozele noastre"http://community.webshots.com/user/carmen77104"
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

tuturor Andreilor si Andreelor!

Noi scapam de fund rosu cu Cutaden/Reviken, Ileana.

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Off,vai de poponetzul lui Luca.Cum zice si Ven,incearca cu Reviken(e fostul cutaden) poate ii face bine.Si cu pudra.Eu am avut succes cu pudra(cand de la antibioticul care nu i-a priit, era rooosu).Vladutz de la atata dute-vino e umed pe popou iar pudra il tine uscat.Poate ca si Luca pateste la fel.O fi umezeala care nu lasa sa se vindece.Fara pampers l-ai tzinut?Uns si dat cu pudra e musai sa se faca bine.

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput