Va este teama? De ce anume?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor replica vine de la un barbat. E usor sa vorbesti cand nu ai nici cea mai mica sansa sa treci prin asta.

Si eu am tot felul de frici legate de nastere: sa nu nasc prematur, sa fie bebe sanatos, sa nu raman cu sechele mari dupa nastere. Cred ca sunt normale mai ales in ultimul trimestru.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Mi-e teama de durere ( o suport extrem de greu, de asta am preferat varianta nasterii cu anestezie peridurala). Imi mai este teama si ca nu se va gasi un anestezist bun sa-mi faca peridurala, avand in vedere DPN-ul meu (24 dec.). Mi-e teama si pentru bebe, dar mai putin. Am sentimentul ca va fi ok, un bebe frumos si sanatos asa cum mi-l doresc!

Ioana si Bianca pui
in sapt 38 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by Cristina_C

Si inca ceva, am avut si am oroare de forceps si vacuum extractor, slava Domnului ca n-a fost nevoie de interventii de felul asta.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Exact!Asta ma ingrozea cel mai tare!Si din pacate,se pare ca se cam folosesc in ultimul timp aici...se forteaza cumva limitele nasterii naturale!
Nasterea cu forceps sau vacuum nu e chiar naturala!Parerea mea.

Alina

Pai nici ei n-o considera: daca te uiti in Mutterpass, la felul nasterii - Geburtsmodus - sunt trei variante: 1. sp (spontan) - prin asta inteleg fara interventii, 2. S (Sectio)- cezariana si 3. vag.Op (cred ca e vaginale Operation, si aici intra instrumentele cu pricina).

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Cristina,
Da,ai dreptate!Acum am scos de la naftalina mutterpass-ul si am studiat mai bine chestiunea,am mai citit si pe net una alta si asa e.
Numai bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

eu sunt la a doua nastere, si nu inteleg de ce femeile trecute prin experienta nasterii prevera cezariana sau orice alta forma de anestezie.
Prima oara am suportat cu stoicism, de durere nu pot sa fac altceva decat sa plang.Atunci nu am putut avand-o pe mama langa mine care m-a tinut de vorba si de altfel eram prea preocupata sa vad cat rezista sorul meu pana sa lesine.A durat putin travaliul-2 ore.Apoi am uitat si de durere si de frisoanele ingrozitoare care m-au apucat din cauza contractarii muschilor, de taietura de rigoare.Insa pe moment, urmand consecintele .Nu poti sa ai si o nastere usoara si o refacere la fel.Oricum nu ma pot plange , per ansamblu a fost bine.
Acum insa daca ar fi sa am de ales, cu toate ca medicul meu si nu numai, se lasa cu greu convinsi de operatie, as alege in mod cert cezariana.Spun asta pentru ca mai am 5 luni pana la nastere.Nu garantez ca -mi voi mentine parerea si in ultima luna cand ai face orice sa scapi de greutate, de disconfortul unei burti apasatoare, picioare si maini umflate, insomnii si multe altele.
Oricum cred ca nu nasterea in sine cat perioada de graviditate este o experienta care merita traita sub toate aspectele ei,bune si rele.

Loreen , Bianca (8 ani) si Delia 19+

Mergi la inceput