Nu se vad pozele!!!

Nu se vad pozele!!! | Autor: camelia.t

Link direct la acest mesaj

In sfarsit am pus si eu niste pozici in album dar nu se vad!!!!!!!
Sunt in format jpeg, au sub 100k (cam 90si ceva -ca le-am micsorat), le-am trimis catre server dar nu se vad.
Ma ajuta cineva?Va rog!

camelia si Fineas (n.28.10.2001)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Ne luam de mana...pana ne lumineaza cineva....

I have found the enemy:it's us!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Probabil ca le-ai exportat cu prea multe culori. Incearca sa le re-creezi si sa vezi daca le poti vizualiza local in browser (Optiunea open file din Internet explorer). Daca le vezi local o sa se vada si pe server...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu incerc de mult sa-mi pun poze in album, sint format jpg, au sub 100k, si totusi imi intoarce eroare de fiecare data. Unde gresesc?

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by ADMIN

Probabil ca le-ai exportat cu prea multe culori. Incearca sa le re-creezi si sa vezi daca le poti vizualiza local in browser (Optiunea open file din Internet explorer). Daca le vezi local o sa se vada si pe server...

Le-am "desaturat" de culori, cu Internet Explorer le pot vedea in format jpeg dar pe site tot nu se vad!!!

camelia si Fineas (n.28.10.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Luminati-ma si pe mine! Am album de poze la yahoo si nu stiu cum sa fac sa trimit pozele pe DC.
Eu sunt cam stangace in privinta asta!
Multumesc mult!

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adica vrei ca pozele ce le ai la yahoo sa le incarci la albumul de la DC? La yahoo banuiesc ca le-ai incarcat de la tine din computer, aceeasi manevra faci si pentru albul DC sau daca nu le mai ai te duci la album la yahoo dai clic dreapta pe o poza si ii dai "save picture as" si o salvezi la tine in computer si dupa aia faci pasul cu incarcatul la albumul DC
Ar fi fain sa fie asa o metoda de import direct de la un album la altul da' nu cred sa existe
Succes

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

O alta sugestie,probabil nu cea potrivita in cazul de fata,dar de care m-am lovit:nu incarca poza daca are titulatura lunga.Am schimbat denumirea si le-a acceptat.

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Luminati-ma si pe mine! Am album de poze la yahoo si nu stiu cum sa fac sa trimit pozele pe DC.
Eu sunt cam stangace in privinta asta!
Multumesc mult!

Tina

Te ajut eu scrie-mi PM

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Repet intrebarea de acum citeva zile:

Eu incerc de mult sa-mi pun poze in album, sint format jpg, au sub 100k, si totusi imi intoarce eroare de fiecare data. Unde gresesc?

Gabitza

Mergi la inceput