Enurezis (enuresis)

Enurezis (enuresis) | Autor: ralu

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre enurezis?

Multa sanatate!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Iti pot spune o gramada de lucruri daca imi mai dai amanunte despre cazul tau. Cati ani are copilul si daca ai facut vreo investigatie medicala si ce rezultate ai avut. Maine iti voi povesti pe indelete ce cunosc despre aceasta afectiune care poate avea cauze multiple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Copilului meu i-am scos scutecul de zi la 1 an si 8 luni, dar scutecul de noapte nu l-am scos nici acum, la 3 ani si 2 luni. Nu am facut o investigatie medicala. Nu se poate scula noaptea deloc daca ii vine sa faca pipi. Chiar si in timpul somnului din timpul zile, daca a baut prea multe lichide, face in pat. Eu am citit cate ceva (foarte putin) despre enurezis si ma gandesc daca trebuie sa imi fac griji sau nu.
Multumesc pentru raspuns.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Nu trebuie sa-ti faci griji.La 3 ani si 2 luni e inca mic.Va mai creste putin si va incepe sa se trezeasca.
Pana la 8 ani eventualele "accidente" nu au conotatie patologica.
Numai bine!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Ralu, nu este motiv sa te ingrijorezi fiindca copilasul tau nu este asa mare incat sa te pronunti ca are enurezis nocturn. Nepoata mea are opt ani si face noaptea pe ea si de patru ori. A fost la Budimex si a facut o serie de investigatii. I s-a pus diagnosticul de reflux vezico-uretreal de gradul II. Ce inseamna aceasta ?! Urina in timpul noptii nu poate fi inmagazinata in vezica, vezica nu se dilata si atunci urca in rinichi, se infecteaza si atunci copill face pipi pe el. Dr. a zis ca se trateaza iar daca de la o anumita varsta nu se remediaza se va face operatie. Alta cauza poate fi de natura psihica. Cumnata mea cand a alaptat-o a facut un fel de sindrom postpartum foarte urat, cu halucinatii si a necesitat tratament. Dr. psihiatru a zis ca nu trebuia alaptat copilul de la primul simptom pe care l-a avut fiindca se poate transmite prin lactatie copilului. Si tot el a spus ca va face pipi pana la 12 ani. Eu cred ca ar trebui dusa si la un urolog sa vedem ce spune. Deocamdata face analize de urina lunar sa urmareasca daca mai face infectii urinare. Nu mai face infectii dar ea tot mai face pipi noaptea in pat. Ce am observat ca dupa tratamentul pentru infectiile urniare a inceput sa manance foarte bine si s-a ingrasat chiar mult, deci ii merge mai bine din acest punct de vedere. Sper sa se poata remedia acest neajuns al e, doar este fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Mergeti cu copii la un tratament reiki. Rezultatele sunt foarte bune. In citeva sedinte rezolvati problema.

Mergi la inceput

Reiki poti sa-mi dai mai multe amanunte despre aceasta procedura. Am citit pe internet despre ea dar doream sa-mi spui daca cunosti vreun caz asemanator vindecat si unde se pot face aceste sedinte?
Multumesc.

Mergi la inceput

V-as indica o carte pe care sa o cititi "Reiki traditional" de Dumitru Hristenco aparuta la editura Teora. Acolo sunt toate amanuntele de care aveti nevoie. Daca doriti pot sa va dau adresa de mail a autorului si pentru ca este in Bucuresti puteti apela la dinsul cu incredere. A mai tratat cu succes cazuri ca al nepoatei dvs.
Din cite stiu eu tratamente mai face doar la domiciliul pacientului.

Mergi la inceput

Reiki te rog frumos da-mi adresa !

Mergi la inceput

V-am trimis adresa pe mail.

Cu stima,
Reiki

Mergi la inceput