Bebelusi de iulie-august 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Vad ca azi este cam liniste pe aici. Sunt si tati acasa si are lumea de joaca, nu
Am avut o zi buna, ne pregatim de baie. A fost foarte frumos azi in Iasi asa ca am stat o gramada afara. Nici azi nu prea am dormit, speram sa nu avem scandal la baie.
Mai nou, Stefi i-a cite o jucarie in mana si o duce la gura. Dupa un timp, se plictiseste de ea, dar nu stie sa ii dea drumul, asa ca incepe sa planga tare, tare. Mi-a trebuit ceva timp pina mi-am dat seama ce se intampla
Merci Felicia pt. atentionare. Si noi am auzit ca nu prea sunt sanatoase mobile, dar nu prea am dat atentie. Voi apela la aceasta medota, doar in caz de urgenta majora. Si poate ne aduce Mos Craciun vre-o jucarie muzicala (am vazut in oferta de la Metro o mini orga muzica, stit cum este?)
Sa aveam o noapte buna si calma si nu uitati, maine la vot

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amironeanu/album?.dir=/c30a&.src=ph&.tok=ph3V4BCBLUsydlKP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara si de la noi!
Grasanele la raport!
Asa a zis doctorul cand a venit acasa...ca e grasuta si ce daca nu mananca, n-are nimic! Vedem maine ce "zice" la cantar...
Zic, don' doctor, pai n-are nevoie de calciu!? ca nu mananca lapte!
Zice, da-i iaurt!...hahaha
In concluzie, boala ei se numeste rasfat!

Trebe sa diversificam la maxim, ca lapte mananca numai cand e anesteziata inainte de somn (omu' zicea sa ia un saculet mic de nisip sa avem in casa...sa-l folosim inainte de masa...:))))
Daca apuca sa adoarma, gata masa...la urmatoarea mai mananca ceva!
Nu prea se da ea in vant nici la mancatul cu lingurita, dar trebuie sa o invat ca de mancat mananci cand esti treaz, nu in somn!...:)

Problema mare cu pastarnacele si patrunjeii vaz io...hehehe

Buburuza mea are o eruptie de bubite pe cap...numai pe cap. Cand face efort sau plange se inroseste si apoi cand se linisteste ii raman numai pete pe fata si in par.
Si are obrajii rosii de parca ar avea febra...dar nu are. Rosii rau de tot!
Mainile si picioarele sunt reci.

Cred ca e de la vant...prima data am zis ca e de la faptul ca se tot freaca de cearceaf, ca se rasuceste tot timpul cand e treaza si e in patut! Dar azi am tinut-o mai mult in scaunel si parca era si mai rosie in obraji.
Am luat o crema de la Sanosan ...protectie pentru vant si pentru ger, sa vedem daca ajuta la ceva.

O noapte cat mai linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu trebuie sa semnez condica, imi pare rau ca am ratat forumulpe perioada sarcinii, macar aveam unde sa-mi plang fricile si spaimele.
Am fost o groaza rpin oras, Giulia a studiat mediul inconjurator, magazinele, fetele oamenilor care o gigileau si se uita fix, fara sa schiteze macar un zambet sau o incruntare.
Anca (Naomi) - Giulia si-a facut ea program de somn: 1 ora pe la 10 dimineata si 1 ora jumate pe la 4 dupa-masa, aproximativ. Nici eu nu cred ca exagereaza

la voi !

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna mamicutze
Azi am fost in plimbari prin magazine si ne-am mai umplut dulapioarele cu hainutze si jucarii.

Apropo de ce zice Andrea cu ce face Stefania cu jucariile...a mea face asa cu suzeta...o apuca cu manutza si o trage din gura...apoi incearca sa si-o bage iar ....intr-un final,dupa multe lupte reuseste sa o bage cu partea care trebuie in gura insa nu isi da seama ca mai trebuie sa dea si drumul la degetzele...si iar o scoate....si se enerveaaazaaa....mda...

Cristalina si la noi obrajorii sunt rosii...tati mereu ma intreaba daca are febra.

Daria o s-o invetzi pe Giulia o plimbareatza de nu o sa-ti stea p-acasa cand o mai creste...

Maine ...adica azi mergem si noi la Bonn sa votam

pupici

Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/user/pako

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Mamagiuliei,daca nu iti doarme decat foarte putin,nu e moftoroasa seara,inainte de baie?Aseara imi venea sa ma tot duc,am ajuns sa nu mai am rabdare,o secunda daca o las in patut,urla de zici ca e sirena.Asta e ,eu sunt vinovata,am invatat-o in brate,si socrii dealtfel,.

mamici,sa nu radeti de mine,dar ce alegeri sunt in tara?

o duminica placuta va doresc,la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Anca (Naomi), ce am facut eu in legatura cu dormitul - am observat-o vreo cateva zile (2-3) cam cand ie somn si am constat ca mereu ii este cam la aceleasi ore, iar apoi, bazat pe acest program al ei de somn, am incercat sa organizez celelalte activitati astfel incat sa nu interfere cu orele de somn. Programul ei este cam asa: trezit la 8:30 dimineata - intre 10 si 11 somn de o jumatate de ora, apoi la 1:30-2 somn de dupa amiaza cam 2 ore (uneori si 3), iar apoi inca un somn de o jumatate de ora seara pe la 6-7. Am observat ca daca nu o culc seara (chiar si foarte putin) e foarte maraita si plange rau dupa baita sau la culcare. La somnul de dupa amiaza doarme atat de mult pentru ca stau si eu langa ea.

Mai fetelor cu bebelusi de 4 luni, a mea inca isi mai tine piciorusele indoite (ca atunci cand a iesit din burtica) mult timp, foarte rar si le intinde ca lumea si sunt cam nelinistita. NOi nu stam prea bine la capitolul miscare, poate si sunculitele ne impiedica, dar in schimb vrem sa stam in fundulet toata ziua. Dar cand sta in fundulet, bineinteles cu sprijin, parca sta asa chircita, capul il trage inainte si nu are si ea o poztitie mai verticala... oare e normal?

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Nu e devreme la 4 luni sa-i punem in fundulet? L-am mai pus si eu pe Serban, dar numai cateva secunde si nu vroia sa stea. Mai nou se cere insa are deja 5 luni si 6 zile. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Roxana, eu o pun in fund dar sprijinita de perne si cu spatele mai inclinat spre spate nu vertical. Oricum se trage tot timpul de pantaloni sa se ridice si eu zic ca daca ea vrea inseamna ca e pregatita.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Hello

Cristalule,ma bucur ca s-au mai rezolvat din probleme.Si noua ne-a zis la fel :" sanatoasa tun,da' rasfatata".Avem liber la diversificare oricand,da' vad ca deocamdata s-a reparat la lapte.

Papa dimineatza la 6 lapte, la 10 piure de fructe cu lapte de la Humana (mandarine,mere,banane si fructul pasiunii).Apropo, noua ne-a dat verde la orice instant de 4 luni.Asaaa,la 14 lapte, la 18 lapte iar seara cereale.Vad ca de vreo saptamana s-a reglat asa.Io incerc s-o mai aman un pic cu diversificarea,dar oricum, ca si tie mi-a spus si mie.S-a plictisit de aceeasi masa mereu.

Vad ca piureul de fructe de la Humana il mananca excelent.Slava Domnului ca sunt sortimente multe si am ce alterna,ca la fitele noastre.....!

Tu ai trecut la Humana 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Noi am votat deja, asa ca avem liber la Internet
La ora asta de obicei o adorm pe Stefi (care mai nou ziua doar in brate adoarme), dar cum e tati acasa se ocupa el de Stefi
Anca, sunt alegeri parlamentare si prezidentiale. Si ai si tu dreptul sa votezi, daca vrei. La presedentie canditeaza Adrian Nastase, de la PSD, actualul prim ministru, Traian Basescu, de la Alianta PNL+PD si Corneliu Vadim Tudor, de la PRM.
Si eu am inceput sa o pun in fundulet pe Stefi, dar foarte putin. Max. 1 minut. Avem si o chestie draguta, un fel de colac in care sta foarte bine, dar nu vreau sa exagerez. Si este normal ca la inceput sa stea un pic cocosata si nu dreapta.
Mai nou avem o problema cu trezitul noaptea. Ea care se trezea in jur de 3 sa manance 9uneri, dormea chiar pina la 5) acum se trezeste de 2 ori (in jur de 1:30-2:00 si 5:30-6:00). Din fericire mananca si adoarme la loc. Azi noapte s-a mai trezit si la 4:30, dar i-am dat suzeta si a adormit la loc. Voi ve plangeti ca nu mananca copii, iar eu ca se trezeste prea des ca sa manance . Sper ca are lapte suficient.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amironeanu/album?.dir=/c30a&.src=ph&.tok=ph3V4BCBLUsydlKP

Mergi la inceput