Vreau sa stiu si io cand apare un raspuns nou la un topic la care am participat si eu. La toate forumurile la care mai sunt inscris asa este. Cum apare un raspuns nou primesc un mail.
Va multumesc anticipat.
Fiecare subiect are cate o "mapa" sau "dosar" 9nu pot spune exact). Acestea pot fi galbene(nici un raspuns de la ultima vizita) albastre(raspunsuri noi) si "in flacari" cand sunt peste 20 de raspunsuri.
Sper ca la asta te refereai.
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Asta am inteles si stiam, multumesc pentru raspuns totusi si cer scuze moderatorilor ca am postat unde nu trebuia.
Nu exista o atentionare speciala pe mail...trebuie sa fii dependent si sa verifici chiar tu in forum !!!
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Eventual foloseste "subiecte active" si-ti afiseaza toate subiectele la care s-a raspuns intr-o anumita perioada de timp.Asa le vezi mai usor si pe-ale tale.
Irina,veve & croko
pozici
quote:
Originally posted by Veve
Eventual foloseste "subiecte active" si-ti afiseaza toate subiectele la care s-a raspuns intr-o anumita perioada de timp.Asa le vezi mai usor si pe-ale tale.
Irina,veve & croko
pozici