Mamici noiembrie - decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sa-ti traiasca baietelul Ancuta!! sa fie sanatos si norocos !

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hai ca esti tare de tot gandacico..auzi tu...ai discutat cu dr in timp ce te cosea...parca zici ca erati la o

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by irinaA

Try cu referire la bebicii luptatori.
Am incercat sa nu mai alaptez noapte cel putin 4-5 ore si bebicul a inceput sa caute dupa san.Era pe piept la mine si fara sa ii ofer sanul de foame la gasit si a inceput sa suga chiar daca nu era in pozitia corespunzatoare si nu ii era usor.Sugea cu forta si viteza.
L-am oprit si dupa l-am pus din nou pe piept si iar a gasit si celalalt san.Era foarte interesant,nu m-as fi gandit vreodata ca este as organic.Bebicul stie si cine ii da papa si unde este iar daca ii este foame cauta singur daca stie ca are unde.
Felicitari pentru noile mamici sunt o minune copilasi.

Cu Ioana 5 1/2 saptamani

Irina, asa este. Eu am citit un studiu odata despre asta si spuneau acolo ca bebelusii abia nascuti (deci de-abia scosi din burtica) daca imediat ii pui pe burta mamei, in 1-2 ore se tarasc pana la tzitzi si se pun pe supt. Deci e atat de puternic instinctul asta, atat de inradacinat in fiinta lor, iar asta nu inseamna decat instinct de conservare pana la urma. Pe mine m-a uimit foarte tare treaba asta, ca un bebic abia nascut poate face treaba asta.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Gandacelule,si tuturor fetelor care au nascut,sanatate voua si bb-ilor.Bb sanatosi,frumosi si cuminti.
Iar celor ce trebuie sa nasca,nastere usoara.
Va pup.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

mey copilul meu isi tine capul bine de tot,chiar il intoarce singurel cand il tin pe verticala.ii place sa priveasca in jur.de ieri il plimb prin casa in port bebe ca sa se obisnuiasca,se pare ca-i place.astazi luam aer 20min iar de maine ne apucam de plimbari

Bits, asa e si Alexutzu' meu, nu mai pot de dragul lui ce vanjos este, dar am observat ca mai multe mamici se laudau cu tinutul capului destul de bine al lui bebe. Cred ca generatia asta atomica e si superstrong . Noi de aproape o sapt. am inceput sa privim in jur, sa studiem casuta si toate cotloanele. Ii place mult s-o studieze pe Luminita (asa zicem noi la bec ), deja se uita la mami cand vorbeste cu el, parca a inceput usor sa ridice si un colt de gurita n anumite momente cand vorbesc cu el (imi place sa zic ca a inceput sa zambeasca la mami, dar sigura nu sunt daca e chiar un zambet sau o grimasa). Ne uitam la jucariile care ni le flutura tati si mami de jor prin fatza. E adevarat ca oboseste dupa 15 minute si isi pierde interesul.
Ma bucur tare mult pt. tine c-ai revenit la tzitzi si Kenzo s-a reinvatat sa suga complet de la tine.
Iar cu dormitul in patul lui bebe, asa-i fac si eu. Daca il simt mai agitat, dupa ce-mi adoarme la tzitzi (noi numai asa adormim, nu stim alt mod de adormit Alexuzti), il mai tin un timp sa adorma mai bine (tot asa stiam si eu ca dupa 20 de minute ei intra in somnul ala adanc) si dupa ce-l pun in patut ii mai tin manutele lui sau imi tin eu mainile mele pe langa corpul lui (ca si cand l-as mai tine in brate) si mi le retrag usor de tot ca sa nu simta el tranzitia brate-patut.
Normal ca si lui Alex ii place cu noi in pat, dupa 6-7 dimineata il luam cu noi in pat (se trezeste ma ides dupa ora aia) si doarme asa cu noi pana pe la 9 (azi a dormit chiar pana la 10 de n-a avut aer). E mirosul nostru impregnat in asternuturi si-i place si lui. Cateodata nu fac altceva decat il apropii de mine cand scanceste si se linisteste imediat.
E buna ideea cu tricoul purtat de mama pus langa bebe in patut.
Aseara Alex a fost foarte agitat si nu stiam cum sa-l mai potolesc, vedeam ca-i este somn, dar se trezea dupa 10 minute dupa ce-l puneam in patut. Ca masura disperata, ca nu mai stiam ce sa incerc, l-am infasat (nu l-am legat, dar l-am strans in scutecel) si vreau sa zic ca a adormit imediat si fara sa se mai trezeasca. Asa mi-am dat seama ca el inca are nevoie din cand in cand de infasat, eu nu ma mai gandeam la idee pt. ca am crezut ca i-a trecut vremea infasatului, dar se pare ca din cand in cand, mai ales cand e foarte obosit, are nevoie de infasat. Asta pana la primul alaptat din noapte cand il desfac daca nu cumva s-a desfacut el in timpul somnului.

Gandacelule, si eu vreau sa-ti vad pozitele.

Ionela, felicitari pt. micuta ta comoara. Sa va dea Domnul sanatate la toti 4, o bebica linistita si cumintica, mancacioasa si somnoroasa naoptea. Ce bine ca s-a rezolvat si cu cine sta cu Arisa si cu toate si ai nascut si e totul ok.
Eh, te asteapta viata grea insa de acum incolo caci imi imaginez ca vei fi mai mutl singurica cu amandoua pupezele, daca zici ca sotul lucreaza departe timp de mai multe zile. Sper sa ai un ajutor in Arisa, in sensul ca sa fie intelegatoare si sa nu ai batai de cap din partea ei ca sa te poti ocupa cat de cat linistita de micuta.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Dama, bine-ai venit acasa cu Davidut.
Imi pare asa de bine ca il scoti afara inca de la inceput. Si eu l-am scos din prima sapt., prin ziua 4-5, as fi vrut chiar mai devreme, dar eram eu foarte obosita si nu ma simteam in stare, plus ca ma simteam slabita si nu puteam merge mult pe jos, dupa 5 minute simteam nevoia sa stau jos, parca eram batrana si obosita.
Asa eram si eu cu sanii in primele 2 sapt.: ii simteam plini si deveneau paroape durerosi si ma uitam sa vad daca nu cumva Alex vrea sa suga ca sa ma goleasca. Ma duceam inainte la baie si-mi puneam comprese fierbinti pe sani ca sa se fluidizeze circualtia si sa se largeasca canalele de laptic si pana ma inrotceam, Alex deja scancea. Vezi ceasurile noastre biologice cu mse sincronizau?
Si acum am noaptea aceeleasi probleme cu sanii, dar pt. ca Alex acum nu se mai scoala din ora-n ora, ci cam la 2-3 ore si timpul e prea mult pt. sanii mei obinuiti sa fie goliti mai des. Dar in primele ore ale diminetii are grija Alex sa ma suga de tot si pe parcursul zilei e totul ok, pt. ca il pun deseori sa suga.
Cateodata mi-e frica sa nu cumva sa pierd laptele. Pana am nascut am avut mari indoieli ca eu voi fi capabila sa-l alaptez pe Alex, iar dupa ce mi-a venit laptele, am zis ca-i o minune ca-l pot alapta, cateodata nu-mi vine sa cred. Si asa de mult ma bucur ca trag cu dintii sa-l pot alapta cat mai mult posibil.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna!...
E un cosmar cu internetul asta!...
N-am reusit de ieri sa intru nici macar sa citesc.
Am salvat intr-un fisier ce ati scris sa pot citi linistita si apoi va mai scriu in functie de ce ati mai scris si voi.
Ii da drumu la internet 5 min si apoi e oprit 4 ore...
Am fost azi la Municipal cu ONITZA unde ne-am intalnit cu GANDACELU si am fost la MICHE si MISTICGIRL (sunt in aceasi rezerva)...
Nu stiu daca v-a scris ONITZA, asa ca va citesc si daca mai reusesc sa intru, va dau mai multe amanubte (daca nu vi le-a dat inca ONITZA).

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by Sabina

Bine-ai venit!!! sa fiti sanatosi amandoi si spune la sot sa puna mai repede pozele alea...ca nu mai pooooooooooot!!!!
A fost dragut Badiu????

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

badiu a fost bestial!!
mi-a placut la nebunie de el... raman la el!

si ghici despre cine am discutat cand ma cosea??

despre.....Sofia???

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37078" target="_blank">Mamici noiembrie - decembrie 2004 (95)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput