Mamici noiembrie - decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Roxana, felicitari, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!

Sab Simplex -15 picaturi de 4 ori/zi maxim.

Jasmine, si eu ma intreb daca Mihnea nu mananca prea mult. Inainte sa reiau alaptatul ii dadeam 6-7 mese x 130 ml, acum suge de la mine si apoi nu refuza nici completarea, il opresc eu. E drept ca si vomita din cand in cand , probabil e haplea si mananca peste masura.

Azi am iesit o ora afara, am profitat de vremea frumoasa , si a dormit ca bolovanul.Cred ca i-a priit.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Buna fetele, suntem si noi acasa de 3 zile, dar abia acum am reusit sa prind un moment la calculator. Nu am ajuns sa cintesc din urma, dar am vazut listuta cu mamici ca s-a marit asa ca felcit toate noile mamici. Sa le traiasca bebicii, sa fie sanatosi si cuminti. Poate ati aflat de la Fulguletz ca am venit si noi pe lume pe 18 nov. prin cezariana dupa vreo 15 ore de travaliu.
Am plecat la 12 la spital cu apa curgand continuu si dupa chinuri in contractii intense dar neproductive (abia ma dilatam vreun centimetru la fiecare 1-1,5 ore), la dilatie 2 mi-au pus peridurala. Atunci nu-mi imaginam insa ca voi ajunge la cezariana. Nu m-am dilatat decat 6cm cand moasele au renuntat la a ma mai scormoni la col sa ma dilat si am ajuns pe masa de operatie pt ca bebe obosise. Eu mi-am revenit repede, a doua zi ma dadeam jos din pat sa ma ocup de puiut (desi toate moasele si asistentele spuneau ca nu e nevoie si ca doar sa le chem ca ma ajuta ele la toate) David e un cumintel si un papacios, adoarme cu tzitzica in guritza. La inceput m-am cam chinuit pt ca eu am sfarcuri micutze si mi le-a facut ferfenitza de a trebuit sa continui sa-l alaptez cu protectii pt sani. Am laptic mult, de noaptea mi se congestioneaza si ma scol sa vad daca nu vrea sa suga ca ii simt ca plesnesc si nu pot sa ma mulg decat cateva picaturi pt ca nu suport. Inca ma mai gandesc sa-mi cumpar o pompa. Transpir foarte tare noaptea, dar am inteles ca e normal de la laptic. Noi deja am iesit la plimbare ieri in carucior si ne-a placut tare. Avem si zile cand palgem mai des, dar azi vad ca a fost destul de linistit si a papat la 3 ore.
Mamicile am si eu o intrebare: la cat timp de la nastere isi formeaza bebeii un program de supt stabil? (poate ati mai scris dar nu am apucat sa citesc) Ah, si inca ceva lui David nu-i prea place sa doarma in patutz la el, vrea ori la tzitzica mea ori in patul nostru. Ce sa fac sa-l obisnuiesc cu patucul lui?
Acum intrerup ca bebe da semne ca vrea sa pape. Sper sa mai reusesc sa intru si sa citesc si din urma.
la mamici si bebici si nasteri usoare le doresc din suflet fetelor in asteptare.

PS am pus si poze cu Davidutzu din primele zile de la nastere

pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DAMUTZO sa va traiasca DVIDUTUL!seamana cu tine si e un dulcel.

ca sa-l inveti in patut:un tricou cu care ai alaptat de vroe 2 ori(sa aiba mirosul tau)il pui in patut langa el.cand adoarme la tzatzica nu-l pune imediat in pat,de obicei bebeii intra in somnul profund dupa 20min(de asta se trezeste cand il pui in patut),iar dupa ce l-ai pus in patut mai tine-i cateva secunde manutele(asta le da un sentiment de siguranta).

daca alaptezi numai la san cam greu sa-si faca bebe un program pt ca laptele nostru se digera fff repede.la mine are mom cand vrea din 1h in 1h dar in general la 2,5-3 ore.sa nu-i dai laptic la biberon.eu era sa o patesc,se lenevise si nu mai tragea cu putere si mi-a scazut productia.l-am lasat flamand cateva ore bune si m-a supt de nu mai stiam ce sa fac.

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dama sa-ti traiasca baietzelul si bine ati venit acasa !
mie mi se pare ca seamana si cu tati...sper sa nu maoricum e un frumusel si un hotoman de pe-acum...numai cand il vezi in ce pozitii doarmesi toate cele bune.
fetelor cu biberonul eu nu stiu ce sa zic, ce cantitate trebuie sa-i dati lui bb, cred ca este in functie de nr de kg, eu l-am alaptat pe alex numai la san sis tot asa ii dadeam cand vroia el...cel mai bine intrebati pediatrul si vedeti ce va zice.
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Dama, bine ai venit acasa...ce scump e Davidutzul tau..mie mi se pare ca seamana cu tine..si ce de perisor are..
ma bucur tare tare mult ca sunteti bine amandoi..

Noi am aflat ca ai nascut de la o mamica de ianuarie -febr...fulguletz nu stia nimic de tine...nu a primit nimic..nici un mesaj...

inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, ne-am intors!

va scriu mai pe fuga, ca nu prea am timp...

asadar bebe ioachim a venit pe lume pe 25 nov ora 1.35 noaptea cu 3700 g si 52 cm, o scumpete (asta zic abia azi, cand a deschis ochii, ca altfel mi s-a parut cam uratel

suntem bine amandoi, pe mine ma mai tine taietura si ma dor mameloanele, dar am lapte din belsug...

m-am vazut cu miche, felis si onita!

cand am vreme va si povestesc cum am nascut de repede si de usor, cu dr. badiu hai ca e o istorie intreaga!

va pup!
felicit pe cele care au nascut si tin pumnii celor care vor naste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bine-ai venit!!! sa fiti sanatosi amandoi si spune la sot sa puna mai repede pozele alea...ca nu mai pooooooooooot!!!!
A fost dragut Badiu????

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gandacico, bine ati venit acasa! sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de amandoi copilasii tai.
da, ai fost rapida si la nascut, si la venit acasa si la intrat inapoi pe forum...te pup si asteptam pozele si povestea...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roxana, sa-ti traiasca puiul mic, sa fiti sanatoase!
Dama, Gandacel, bine ati revenit acasa!Refacere rapida si bbici sanatosi!
Eu scriu cu o mana ca in cealalta o tin pe Bbblusa terorista care de la 18 nu vrea sa doarma.Azi am iesit la aer, apoi am fost in vizita la bunici, ce mai, ne-am inceput viata sociala!
Sper sa pot sa mai vorbim azi, daca nu, maine.Oricum, felicitari inca o data proaspetelor mamici
Andreea si Mariuca terorista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Bine-ai venit!!! sa fiti sanatosi amandoi si spune la sot sa puna mai repede pozele alea...ca nu mai pooooooooooot!!!!
A fost dragut Badiu????

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

badiu a fost bestial!!
mi-a placut la nebunie de el... raman la el!

si ghici despre cine am discutat cand ma cosea??

Mergi la inceput