Mamici noiembrie - decembrie 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
ionela roxana, bafta multa azi , sa ai nastere usoara si bb sanatos!
ele, vezi ce ai papat tu de s-a constipat fetitza...incearca sa mananci tu niste miere si o sa i se transmita si ei prin laptic sau putin ceai de musetel(asta stiu ca-i dadeam lui alex...dar nu mai retin exact daca si cand era atat de micutz...mai bine intreaba dr inainte) oricum daca s-a constipat este bun supozitorul cu glicerina dar nu este o solutie permanenta...trebuie umblat la alimentatia ta. si sa fiti cumintele la botez.
referitor colici bebelasi, eu stiu ca i-am dat lui alex la inceput sab simplex...asa cum faceti si voi dar dupa aceea cititnd prospectul stiu ca am renuntat si i-am dat bonisan, care este pe baza de plante si la el a functionat ff bine....si acum tot bonisan am cumparat pentru bbelina.
in rest...la noi nimic nou, mai am mici dureri de burtica seara, dar...doar atat, asteptam sa vedem ce zice nenea dr cand mergem la control pe 30 sau 1.
azi am intrat in sapt 38...nici nu-mi vine sa cred, m-am cantarit din nou si pana acum am luat fix 20 de kg...sper sa reusesc si eu sa le dau jos la fel de repede ca try...
va pup si va urez un sfarsit de saptamana minunat

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

uraaaaa a nascut IONELA-ROXANA o fetitza de 2956 kg,50 cm cu niste ochii mari de nu zici ca u jumate japoneza.numele o sa vi-l spuna ea caci inca nu a cazut de acord cu sotul,ei se asteptau sa fie baietel.SA VA DEA D-ZEU SANATATE SI MULTE BUCURII DE LA AMBELE FETITZE!

atat mamica cat si fetitza se simt bine,iar noi le asteptam cu povestea nasterii aici pe forum.

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

FELICITARI IONELA-ROXANA, SA-TI TRAIASCA FETITZA SI SA TE BUCURI DE AMANDOUA MINUNILE TALE(ARISA SI BBELUSA)SA FIE SANATOASE!
REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM PE FORUM CU POVESTEA.

monica

Mergi la inceput

bits-ulica multumim de vestepentru kenzolino

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Bits, da, fetitza mea inca mai are bubitele. O sa incerc si eu cu Nidoflor, chiar am in casa. Merci si pupici!

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Ionela Roxana, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
refacere usoara!

inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

buna fetelor anascut IONELA ROXANA fetita sai traiasca si voua copilasi

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

CARMEN sa ai grija in zona ochisorilor ,nu folosi acolo nidoflor.tu o speli pe fatza cu sapun?in carti scrie ca nu e bine dar KEN al meu la alaptat transpira pe frunte si pe fatza (se ingrasa zona de la transpiratie)de aceea eu il spal dimineata cu apa si sapun iar apoi ii dau pe fatza cu laptic.

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ionela, felicitari draga mea, sa-ti traiasca pausica si sa fie sanatoasa, mancacioasa si super vesela !!!

Ioana si Bianca pui
in sapt 37 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felicitari Ionela,sa-ti traiasca bebelusa si sa fie sanatoasa si mancacioasa.

Pe cutia de Sab Simplex scrie “de 3 ori pe zi cate 15 picaturi”.
Ad_rianna,daca-I dai doar 4 picaturi cred ca nu prea se cunoaste.Eu incerc sa-I dau alternativ,o data Sab Simplex,o data Gripe Baby Water care e si sedativ usor si incerc sa-I dau seara la culcare.Nu are cine stie ce efect de adormire,tot ne trezim noaptea dar macar sa nu se mai chinuie cu colicii.

Da,Bits,asa e,si al meu se mai calmeaza daca-l tin pe burta,pana la urma adoarme in pozitia “broasca”.

O intrebare : bebele meu papa cate 100 ml de laptic de 8 ori pe zi.Dintr-o data am inceput sa ma intreb daca nu cumva e prea mult?

Mergi la inceput