Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina Maria, nu stiu ce este acea leguma. Oricum, sa-ti fie de bine, caci cred ca ai mancat deja!

Adita, si eu m-am nascut cu 2 saptamani peste termen, si sunt fata sigur! Dar mami a zis ca sunt anormala, oricum. Bine, zice in gluma.

Apropos de mami, Viktoria, din fericire este sanatoasa, dar are mult de lucru si cum tati pana pe 1 februarie nu are de lucru, vine aici (sper sa vina fara ea), iar ea nu poate sa piarda, ca e vorba de ceva banuti. Vine in martie, daca termina proiectele.

Ixxi, are dreptate Coca, sunt o multime de copii nascuti la 7 luni care sunt perfect sanatosi.

Ana Maria, nu am vrut sa te descurajez ca nu ne trece durerea, ti-am povestit experienta mea. Si trebuie sa acceptam, nu avem de ales.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (35s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ixxi, am impresia ca ti-am mai scris o data legat de fier, ca eu iau un alt preparat, se numeste TOT'HEMA, sub forma de fiole, si nu ma constipa. Poti incerca si tu. In plus, consuma tarate de grau, iaurt, mere si prune uscate si o sa scapi de constipatie. Plus, multe lichide.
Legat de sarcina, stai linistita ca nu o sa nasti prematur, este doar o teama normala. Fiecare are alte pasarici, una ca naste prematur, alta ca naste greu, alta sa fie copilu normal... si tot felul.
Cat despre copii nascuti la 7 luni, adica 32 de sapt, e adevarat ca au sanse mari de supravietuire, dar nu m-ar incanta asa ceva. Sper sa tinem toate copilasii macar 37 de sapt., pentru binele lor.

Coraly, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ixxi cat despre secretia abundenta, e mai mult decat normala...Scrie in carti ca din Trim III devine mai abundenta si uneori suparatoare...asa ca nu te speria...

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut!

Mai, fetelor, nu trebuie sa va faceti griji cu ruperea apei. Oricum numai la 15% din gravide se rupe apa, la rest, se rupe apa pe masa de nastere.

In alta ordine de idei: eu am citit undeva ca dupa ce calculezi DPN, trebuie sa pui +-2saptamani. In timpul ala (DPN+-2sapt) o sa nasti sigur. Deci in perioda aia e normal sa nasti.

Nu am facut inca bagajulul meu; decat cel al baietelului meu e gata de vreo o luna si jumatate. Pe al meu cred ca o sa-l fac in curand, dar nu prea am ce sa pun, si cica ar da astia tot la spital.

Leta, kg ai pus exact ca mine, 14kg. Si chestia ca numai in trimestru 2 am pus 10kg, si acuma de vreo 3-4 saptamani stagnez cu 14kg. hehehe. Deci eu zic sa nu iti mai faci griji. O sa ne tinem de mana noi doi cu kg-ele noastre.

Oana, chiar e rau cu durerea aia la noapte. Cand ma intorc, ma ajuta dragul meu, ca e foarte greu sa te intorci singura.

Alina Maria, ai intrebat la Oficiu Fortelor de Munca despre contractul tau?

Va pup,

io si un baiatel (intr-un burtic de 31+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Copii nascuti la 7 luni, dar eu nu am inca 7 luni, mai am aproape 2 saptamani luuuuungi si mi se pare ca nu mai trece timpul.

ixxi si persicuta 28+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

salutari pt ziua de azi, noi sintem bine -ne simtim ff bine si acum stam de vorba cu matusica lui bibisor (sora mea mai mica) care a venit pe la noi ... asta mic misca si tocmai a vazut si ea cit de dragalas e cind sare burta...

Bravo Leta, ma bucur ca ti-ai mai iesit din starea aia... daca scrii insemna ca esti mai bine, o sa vezi!

pupici

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ixxi, acum trebuie sa plec ,dar maine daca nu uit iti voi posta linkul unde scrie ca bebeii nascuti dupa 28 saptamani trec de momentul critic..Si=apoi hai sa-ti mai spun ceva:daca are zile...traieste..Varul meu s-a nascut la 6 luni jumate si daca vezi ce zdrahon de barbat e...Si sanatos..
Acum va pup..Pe maine...
Cuscra...nu mai vorbesc cu tine......

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ixxi cunosc sentimentul , cred ca multe dintre noi s-au gandit la asta insa o sa fie totul bine , nu-ti mai fa griji ca asta nu e bine.
Shobo bine ai venit pe ziua de azi , ma bucur sa aud ca totul e bine , si acum sora ta e la tine , trebuie sa fie f. placut . Si eu mi-as dori sa poata veni o sora de-a mea la mine , eu am 4 .
Oana inca nu am mancat , am cautat retete pe net si mai tarziu am sa fac mancarea.
Galaxy am sunat la oficiul fortelor de munca si am aflat ca am dreptate insa cand am citit contractul mai bine cu sotul am descoperit un punct f. importat. Scria ca la terminarea contractului se poate ca sa nu primesc altul chiar fara motiv .
Am semnat pt. asta asa ca ...
Fetelor nu plecati toate odata cu Coca, sper sa nu raman singura .

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Tocmai am terminat de spalat o tura din lucrusoarele lui bebe. Astept sa se usuce si apoi in pungulite cu ele. Multe am mai cumparat! Am luat de curand niste body-uri de la Z din colectia "Andreea Esca" cu inscriptii pe ele: "Candidat la presedintie", "Vreau o decapotabila" si "Design by mami" super-dragute...

Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Of, Alina Maria. Oricum, fain ca ei au spus ca te iau inapoi dupa nastere. Tot e bine.

Viktoria, ma bucur ca esti pe aici. Tot vroiam sa te intreb. Stii ca la apoteka, exista niste reviste BABY, care au multe chestii interesante prin ele, si sunt chiar si pe gratis. Apar in fiecare luna.

io si un baiatel (intr-un burtic de 31+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput