gradinite sectorul2 (Pantelimon)?
Raspunsuri
radu26 spune:
in zona de care spui tu sunt mai multe gradinite. La care te referi si ce doresti sa stii despre ea. Asteptam precizari.
dannielas spune:
nu stiu la ce gradinita sa o inscriu pe fata mea,Antonia, care face 3 ani de revelion.eu stau la morarilor pe pantelimon.stiu ca sunt mai multe,dar nu stiu nimic despre nici una din ele.as vrea una cu lb germana si sport sau balet.am sunat si pe la toate particularele din zona, dar nu e nici una mai ieftina de 150 euro.poate ma ajutati voi.astept.
anca,eu am doua fete;anastasia e nascuta pe 09.09.2003,aproape de-o seama cu eliza
radu26 spune:
Daca vrei o gradinita particulara, nu te pot ajuta. Dar, in zona morarilor ai cateva gradinite de stat (23 -STR RADUTA GH. NR 1) si mai sunt cateva, acum depinde cam pe unde stai. In orice caz, nici una dintre ele nu este cu program de germana si cam toate au dansuri /gimnastica. Balet, nu. In general in gradinitele de stat gasesti cursuri de calculatoare, dansuri/muzica si engleza.
dannielas spune:
mersi radu pt raspuns.unde e gradinita asta 23?nu stiu strada asta. eu stau pe pantelimon langa circa9 politie.vreau una cat de cat aproape de casa pt ca o sa ma duc cu caruciorul cu pitica sa o iau pe antonia.aproape de mine e una aproape de piata delfinului dar am auzit de la alte mamici ca e nasoala.daca as gasi una particulara ieftina ar fi bine, ca 150 de euro n-am de unde.
radu26 spune:
Gradinita din apropierea Pietei Delfinului, nu e "nasoala" Acum, e bine de spus ca sunt mai multe in zona aceea, asa ca nu stiu la care te referi. O sa-ti dau adresele si numerele de telefon de la cateva, sperand sa-ti fie de ajutor.
GRADINITA NR. 23/ tel.2550840/ STR RADUTA GH. NR 1
GRADINITA NR. 150/ STR STIUCII NR 54
GRADINITA NR. 236/tel.2554620/ALEEA ILIA NR 1 (o recomand)
Astea sunt destul de aproape. 236 e in spate la Mega Image. Multa bafta!
valenita spune:
eu stau la spitalul sf. pantelimon si am o gradinita chiar in fata blocului- din pacate nu stiu ce nr e sau cum se numeste dar am auzit numai de bine de ea- in toamna asta am vazut ca au pus geamuri tremopan peste tot si au renovat- daca vrei mai mualte detalii ma interesez si ti le comunic
gradinita e pe strada sol. zambila ionita asa ca poti sa vii s-o vezi