Jocul cu filmele (index)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

ok, adaug ambele titluri, si-l pun la A (Atunci i-am condamnat pe toti la moarte) + ma trec la American Beauty :)) + voi actualiza, in principiu, index-ul dupa rezumatele tale; in limita timpului disponibil, incerc s-o fac dupa fiecare parte.

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

total off topic:

va rog frumos sa o faceti moderatoare, ca asa talent si capacitate de analiza si sinteza io nu am vazut!
iubibubi

Mergi la inceput

bubi, . faci misto de mine, huh? :)) "talentul" si "capacitatile" mele stau in... excell, si ala cu scartaituri pe ici pe colo :)) o munca "mecanica", de tehnician, nimic mai mult. bombi, de ex., face munca fina, eu o propun pe ea moderator la filme! :) si pe lilanda, mara, iileana, buli, kehleyr si toate celelalte fete care-i dau de lucru :)

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ce se mai intampla pe-aici?Hai mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

iubibubi, eu n-am avut ce face si am corectat titlurile filmelor (spelling, titlu in engleza la cele care n-aveau, etc.). ce zici, sa le postez sau ramin asa cum sint? e vorba de index, nu de rezumate si nu am inclus filmele care nu fac parte din joc (alea italice din rezumate)

am pus si versiunea mea de index pe prima pagina

Mergi la inceput

Cristina,
cu atatea versiuni de index o sa bulversam lumea :). eu o s-o sterg pe a mea, desi aseara am incercat sa fac un update, dar nu postasei rezumatele partilor 22,23 (iar eu, dupa cum am spus deja, fac index-ul dupa rezumate). azi au aparut si rezumatele si index-ul adus la zi. probabil ca e fair sa continui tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Buna ziua Iubibubi.
Ce filme preferi?
Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by iubibubi

Cristina,
cu atatea versiuni de index o sa bulversam lumea :). eu o s-o sterg pe a mea, desi aseara am incercat sa fac un update, dar nu postasei rezumatele partilor 22,23 (iar eu, dupa cum am spus deja, fac index-ul dupa rezumate). azi au aparut si rezumatele si index-ul adus la zi. probabil ca e fair sa continui tu...

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput