Divortez!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bravo Boubba!!!
Noi suntem alaturi de tine!!

alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Of, Anutzo, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Sa dea Dumnezeu sa fie bine acum pentru tine. Aveti grija de voi.

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bine ai facut ca, in sfirsit, ai terminat! Io, in locul tau, nu cred ca rezistam atita timp cu un astfel de om! Mult noroc in continuare, si fii tare pentru tine si Dennis!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut forta sa dau sfarsit la acest ,,cosmar,, acum am tot ce imi doresc (chiar daca ,,el,, incearca sa imi puna bete in roate cu divortul si cu garda copilului) ,am copilul cel mai important lucru , am o noua familie si un barbat care sunt langa mine de fiecare data cand am nevoie , am un servici de aproape 8 luni care ma ajuta cat de cat sa mai uit de divort , am fericire , dragoste , intelegere si nu in ultimul rand va am pe voi care mi-ati fost intotdeauna aproape si va multumesc din suflet pentru asta . Dar ce este cel mai important in viata mea este ca am un barbat care si-ar da viata pentru mine si asta mi-o arata la fiecare pas doarme numai 3-4 or pe zi pentru ca sa se ocupe de Dennis si de casa(are un job de seara).Este un adevarat dar ceresc intradevar cineva acolo sus exista si vegheaza intotdeauna asupra noastra.
Fetelor fiti fericite si nu va lasati calcate in picioare de nici un barbat pentru nimic in lume ... nu se merita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

M-am trezit si eu sa raspund cam tarziudar sant curioasa daca ai reusit cu divortul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Imi pare bine sa aud si vesti bune.
Felicitari pentru curajul de a-ti lua viata in maini.
Mama s-a chinuit 18 ani ca sa divorteze. Dar nu are nici un regret.

Sa va fie bine !

MariaDia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Esti de admirat!Nu vad de ce sa fii judecata!Sa fii fericita si iubita!

Carmen& Anda
http://www.babiesonline.com/babies/a/andaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Intr-adevar ai avut mare curaj sa spui stop si sa o si pui in practica.
Ce s-a mai intamplat intre timp.
Curaj si iti tin pumnii.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

tu si puiul trebuie sa fiti fericiti si sanatosi! atat! restul nu conteaza! nici ce spune lumea, nici ce face lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

In primul rand imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum munca multa stres etc...intelegeti voi femeile!!!din pacate de divort nu s-a mai vorbit numai de garda copilului pt care ma bat din toate puterile dar din ericire copilul este provizoir la mine noutat? am avut puiul bolnav o data cu o infectie bipulmonara si a doua un virus care il impiedica sa respire..am fost osaptamana la urgente plus 2 zile la terapie intensiva cu el dar acum totul este bine de 3 luni merge pe picioruse a inceput sa vorbeasca sa faca numai dracii..dar este puiul meu si il iubesc mult.Cu YVES (barbatul de care v-am vorbit )merge foarte bine de ziua mea m-a dus la Paris in hotel de 5 stele pe Champ Elisče plus un motorola v3 este un inger...procesul sper final il am luna viitoare am sa va tin la curent si inca o data nu dati inapoi cand intalniti fericirea aveti o singura viata curaj fetelor fiti mai puternici...si mai bine singura decat cu un nenorocit nu se merita chiar daca este un copil la mijloc!!!!!

Mergi la inceput