Idei de afaceri

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

oameni buni eu am incercat sa fac bani pe net.m-am inscris la niste firme care iti trimit reclame pe care trebuie sa le vozionezi timp de citeva secunde.95% din firme mi-au dat teapa iar la celelalte am cistigat fffffffffff putin.mai este cineva in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna la toata lumea, si eu am incercat de cateva ori sa fac bani pe net si bineinteles ca nu am reusit nimic. totul e numai minciuna, imi pare rau lucia dar te inteleg, si eu am trecut prin asta.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Buna,
Si eu, tot de-a voastra: imi storc creierul sa gasesc ceva din care sa traiesc sau macar sa traiesc mai bine...

Eu sunt inginer si ma tot impiedic de asta, numai idei tehnice as coace, si toate mi se par greu de pus in practica de un om(familie)-firma. Intrucat traiesc in Canada de 4 ani, nu vreau sa va plictisesc cu filosofia mea in formare privind "self-employmentul", dar nu ma pot abtine, trebuie sa va spun despre o afacere despre care tocmai am citit intr-o revista.

"Intreprinzatorul" a sesizat ca majoritatea barbatilor au cat de cat grija de garderoba lor vizibila, dar la capitolul sosete stau foarte prost. Nu le place/nu au timp sa-si cumpere, nu au mame/neveste care sa se ocupe de asta etc. Si nu e vorba doar de "executives". Asa ca a creat o firma care ofera abonament la ...sosete. In fiecare luna, abonatul primeste in plic o pereche de sosete. Si in felul asta isi creeaza o "baza" de sosete in buna stare de functionare.

Primii abonati au fost prieteni, dar acum afacerea merge foarte bine.
Nu pot sa zic ce inseamna "bine", am citit articolul in diagonala. Cred ca il puteti gasi si online la www. macleans. com. Firma este www. monthlysocks. com (fara spatii).

Mi-a placut pentru ca pare asa de "outside the box" ideea, desi sosetele sunt asa o chestie banala...

Sper ca nu v-am suparat cu interventia. Numai idei bune va doresc.


Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Robotzica, interesanta idee!

Chiar voiam sa intreb fetele care nu stau in Ro, ce produs/serviciu au descoperit pe-acolo si l-ar vrea si in Ro?
Am spus "sau serviciu", gandindu-ma la faptul ca sunt interesante si abordarile altora (modul de a face)asupra unor servicii care poate exista si aici...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

Stie cineva daca legea din Romania iti permite sa beneficiezi de indemnizatia pt cresterea copilului si totodata sa fii administratorul unei firme, insa fara sa ridici dividende, ca sa nu se considere venit?
Nu am vrut sa deschid un subiect nou si nici nu am avut timp sa citesc toate mesajele voastre in care poate as fi gasit raspunsul la intrebarea mea, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ana, cata vreme nu obtii nici un venit ca administrator, adica nu te platesti, nu cred sa fie vreo problema. e drept ca eu am facut asa acum vreo 4 ani, erama dministratorul firmaei, dar nu eram si angajatul meu, fiind unic asociat.
Mai bine intreaba la pb legislative, ca sa fii sigura.
Succes,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

merci pt raspuns.
da, e vorba de unic asociat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

tot caut si eu idei de afaceri, desi am cateva doar ca invistitia e prea mare si deocamdata caut altceva.....ma gandeam la un magazin de haine de copii si as dori niste tipsuri de la cei/cele care desfasoara o asemenea activitate....
ahh....oare o sa reusesc in vreo 10.000 euro sa ma incadrez cu pornirea?spatiul va fi in chirie, plus mobilier, decoratiuni, marfa..!??!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

se pare ca fetele care au discutat acest subiect nu vor sa ne mai si povesteasca daca au pornit la drum sau nu...daca au reusit sa puna afecerea pe picioare.eu inca mai astept comentarii vis-a-vis de acest subiect

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Alexuta vino cu mai multe informatii legat de aacerea pe care doresti sa o pornesti !!!

Eu am deschis in februarie un magayin de imbracaminte office,cassual pentru doamne cu varsta de peste 30 ani si cu talia de la marimea 40 in sus . Afacerea merge , deoarece la noi in orash sunt magayine putine care aduc asemenea haine , iar cele care sunt au preturi foarte mari . Pana in momentul de fata nu am obtinut profit , investitia fiind cat de cat mare , tot timpul am BO sau file CEC de achitat , adaosul nu e mare , dar acum sper ca de la anul sa intru pe profit . Am din iarna marfa de primavara pe care o voi "scoate" in magazin din septembrie incolo , marfa care deja e platita , sperand ca pentru colectia de toamna sa nu mai fie nevoie de atata investitie.
In rest , ce sa va spun eu ??? Ma bate gandul sa deschid un loc de joaca pentru copii , cu chestii din alea gonflabile , ceva tobogane , caluti , etc. dar ma tot uit de vreo 3 luni pe net sa gasesc ceva care sa explice clar ce autorizatii ai avea nevoie , tarife / minute , ora , etc. Daca aveti careva deschis asa ceva va rog sa spuneti de unde se incepe si cu ce se continua ! Am vazut in Grecia un loc de joaca asemenator cu ce as vrea eu sa deschid , care avea si mese + scaune unde parintii sa poata savura o cafeluta , o bere , un suc , vara era deschis spatiul , iar ccc iarna il inchideau cu usi termopan pe sina . Chestia nasoala la noi sunt autorizatiile pentru vanzarea de bauturi + cafea + alte chestii marunte gen chips,covrigei ( intr-un cuvant - comert )pe care trebuie sa le obtii si sa le platesti luna de luna .
Ideea ar da roade , mai ales ca la noi in oras sunt doar locurile de joaca gen OMV , Petrom , etc.

Deci , revin inca o data cu rugamintea de a ne spune care ar fi pasii pentru un astfel de loc de joaca , ce autorizatii ar trebui obtinute , de unde , cat au termen de valabilitate ??? Poate exista printre noi cineva care are asa ceva si ne poate furniza informatiile de care avem nevoie !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput