Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Carina Flavia

Ilinca

Raina

Amos-Daniel

Tiberiu

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Adriana si eu am termometru clasic si la fel mi-e groaza cand trebuie sa-i iau termperatura. Cand era mica statea ca asa facea kk. Dar acum......
Monica, multa sanatate lui Albert.
Ane, care e faza cu ochelarii? Nu am citit-o. Poti sa o mai postezi o data?
Helen, multa sanatate lui Cosminel!!!
Ioana, ce mai fac Arturicii?

Ieri "canibala" de mica a vrut sa ma pupe

Magda si Miruna va pe obrajiori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Noi am venit de afara si acum dormim, dupa ce am facut numai mofturi la venitul acasa. Adica nu a mai vrut in carut si am venit la mami in brate si mami trebuia sa mai impinga si carutul.
Am zis ca nu mai ies singura la plimbare cu Dragos si asa am sa fac!!!!!!!!!!

Adriana, poti verifica daca are febra punandu-i mana pe frunte si la ceafa. Noi folosim un termometru electronic si i-l pun sub brat si il tin la mine in brate un minut(atat dureaza cu termometrul nostru) si ii iau temperatura. Nu i-am pus niciodata in fundulet termometru.
Georgiana e foarte buna ideea cu retetele.

Am si eu o intrebare: unde tot cititi voi chestiile alea de psihologia copilului? Vreau sa mai citesc si eu. Dar nu luati de bun tot ce scrie acolo. Din ce spuneti voi e una din teoriile alea mai ciudate. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana, da, eu i-am pus mana pe frunte si ardea, la fel si piciorusele, ardea mai tare decat normal. Termomentru am tot clasic, de-aia nici nu i-am masurat-o azi noapte, ca mie mi-e frica sa nu i se rupa cumva si sa se raneasca , Domane fereste. Nu vorbesc prostii ca am patit-o cu unul. Am cumparat unul nou nout , la prima folosire, cand am vrut sa-l scutur s-a spart si s-a imprastiat mercurul prin casa. Si de atunci mi-e frica. Am vrut sa fac reclamatie la firma care l-a produs, dar uite ca nu am avut timp sa mai umblu.
Ai vostrii au facut febra de la dinti?? Zic ca e de la dinti ca alte simtome nu are, e vesel , respira f. bine, nu are nimic in nasuc. El nu a fost niciodata racit !!!
Azi dupa ce a dormit, iar ardea si i-am luat temperatura sub brat, avea 37,6.

Anca, de unde ai procurat/comandat puzzle cu poza lui Matei?? Parca asa am inteles, ca m-ar interesa si pe mine. Comanzi undeva ???

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adlemi, multa sanatate lui Andrei!!! Sunt sigura ca va fi bine!!!! Sa vezi cata barbatul o sa se faca!!!! Fii tare si gandeste-te ca e ceva care se recupereaza!!!! Ne rugam pentru el!!!
Anca , la discutii generale, e un subiect "fierbinte" privitor la cazul lui Paul, daca ai ceva de trimis o poti face chiar si tu direct in contul lui. Exista si un bazar pentru el. Am donat si eu niste bani pentru el, nu multi, dar se strang.
I-am dat dovleac fiert astazi, dar nu a mancat. Acum nu stiu daca i-a palcut sau nu ca, in continuare face fitze la mancare, nu pot sa ma pronunt. Astept sa-si revina si incerc cand o fi intr-o pasa mai buna.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Azi n-am iesit afara de teama racelii. De maine insa ne revenim. Acum chiar a dat soarele. Rares insa doarme si ma pregatesc si eu. M-a cam ajuns oboseala, iar noaptea actionez ca un somnambul cand ma scol sa-i fac laptele. Asa ca-mi trebuie un pic de somn.

Anca, super cadoul pt. Ovidiu!!! Si al tau la fel . Mi-ai dat o idee f. buna pt. data de 9 dec. cand noi implinim 6 ani de cand ne cunoastem: un puzzle cu Rares.
Petrecere frumoasa diseara, porumbeilor.

Claudia, iti trimit si tie cartea lui Francoise Dolto daca-mi dai mail-ul. Eu o am tot de pe forum. Este destul de diferita insa de conceptiile noastre legate de copii si relatiile copil-parinte pt. ca este scrisa de o psihanalista. Asa ca sa nu arunci cu rosii in mine.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

quote:
Originally posted by ane2

Monica ai incercat sa-ti pui ochelarii de soare la ochi??????la noi de fiecare data merge....cum vad ca nu deschide gura poc imi ochelari si sa vezi cu ce spor papa fata mea.

Magda, ai citit metoda Anitei??? Pe mine m-a distrat copios.

Monica, poti comanda puzzle personalizat in Carrefour Orhideea, la intrarea dinspre Grozavesti. Acolo fac si tricouri, sepci, brelocuri, cani...
Rares nu a facut febra pana acum la nici un dintisor.
A facut insa kk f. moale la un moment dat, plus plansul noaptea si agitatia.

Anca, poate rezolvi cu banii pt. Paul cum ti-a spus Monica. Daca nu reusesti, mi-i poti trimite mie fara probleme.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,
multumim de urari!...ce mai trece timpul, facuram 10 luni!!!ce fata mare are mama!

LA MULTI ANI AMOS, CARINA, RAINA, TIBERIU!sa cresteti mari si sanatosi!

Sanatate multa bolnaviorilor!

Noi suntem bine, tot fara dinti...am incercat si eu ieri si i-am dat mincarea pasata cu furculita si a fost ok.Am incercat sa-i dau brinzica cu mamaliga si nu i-a placut...am o fata tare mofturoasa...

Pupici multi si o zi frumoasa in continuare!

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Monica, hai ca m-ai speriat cu termometrul tau!!! Doamne fereste sa se fi intamplat ceva cand ii luai temperatura. O sa iau aminte si nu o sa-i mai iau termpereatura in modul clasic. Multumim. Uite asa mai invatam sa ne ferim de belele. In legatura cu febra, mie mi-a spus doctoritza mea de familie ca e posibil sa faca febra de la dinti. Asa ca urmareste-i si tu evolutia.

Adriana, multumesc ca mi-ai postat "metoda Anitei". E . Numa' ca eu nu port pt. ca sunt mioapa si port ochelari de vedere. Deci nu o pot pune "in aplicare".

Adlemi, multa sanatate puiului tau!

Eu sunt la serviciu si astept ora 16.30-17 ca sa intru intr-o sedinta!!!! Si mi-e dor de pitica meaaaaaa si vreau acasaaaaaa!!!!

Va pupam!
Magda si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetelor, daca aveti cea mai mica idei si tot e binevenita
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37009

Sar'man!

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput