Menstruatie de (doar) doua zile

Menstruatie de (doar) doua zile | Autor: bucadybac

Link direct la acest mesaj

Hello dragi forumisti,

Sper sa nu se supere Arian ca postez problema asta si pe topicul general, insa am vazut ca de doua zile nu a mai intrat, stiu ca e ocupat si ca timpul e f. important asa ca m-am gandit ca as putea primi un sfat si din partea celorlalti useri.

Iata si scurta mea problema. Inca din start iti spun ca s-ar putea ca totul sa fie o falsa alarma si am decis ca incepand de luna viitoare sa imi schimb atitudinea panicoasa si paranoica.

Este normala o menstruatie de doar 2 zile in conditiile in care menstruatia prietenei mele dureaza in medie cam 5? Ea spune ca e vorba doar de stress, probleme la serviciu, probleme in familia ei (legate de faptul ca unul din membri a calcat gresit asta vara si nici pana in ziua de azi scandalurile din casa nu s-au terminat - nu intru in detalii dar ca gravitatea a problemei si ca o idee prin ce trece, mama sa a incercat de vreo 2 ori sa isi puna capat zilelor dupa cele intamplate in vara - chestiile astea m-au distrus si pe mine care sunt din afara familiei si ma gandesc ca niste chestii de-astea pot favoriza oarece modificari in organismul prietenei mele). Eu incerc sa fiu alaturi de ea si sa ii alin durerile astea dar nu e simplu deloc.

Menstruatia pe care a avut-o la inceputul lunii nu avea un aspect diferit de celelalte, intotdeauna ne-am protejat si nu cred ca exista vreo posibilitate ca vreun spermatozoid sa fi ajuns unde nu trebuie. Ea are uter retrovers.

A facut un test de sarcina pe 20 (menstruatia de care vorbesc a durat de la 3 seara pana pe 6) care i-a iesit negativ. Nu are vreun semn de gravida, insa eu nu-mi pot explica de ce a durat doua doua zile totul (a avut dureri inainte de menstruatie ca de obicei, date zice doctorul - la controlul din mai - de faptul ca are retroversie uterina). Acum i-au aparut cosuri, devine din ce in ce mai nervoasa si cred ca organismul se pregateste de menstruatie.

Felicitari pentru ca, cu ajutorul vostru, cu totii suntem o familie.
Alex