Hello dragi forumisti,
Sper sa nu se supere Arian ca postez problema asta si pe topicul general, insa am vazut ca de doua zile nu a mai intrat, stiu ca e ocupat si ca timpul e f. important asa ca m-am gandit ca as putea primi un sfat si din partea celorlalti useri.
Iata si scurta mea problema. Inca din start iti spun ca s-ar putea ca totul sa fie o falsa alarma si am decis ca incepand de luna viitoare sa imi schimb atitudinea panicoasa si paranoica.
Este normala o menstruatie de doar 2 zile in conditiile in care menstruatia prietenei mele dureaza in medie cam 5? Ea spune ca e vorba doar de stress, probleme la serviciu, probleme in familia ei (legate de faptul ca unul din membri a calcat gresit asta vara si nici pana in ziua de azi scandalurile din casa nu s-au terminat - nu intru in detalii dar ca gravitatea a problemei si ca o idee prin ce trece, mama sa a incercat de vreo 2 ori sa isi puna capat zilelor dupa cele intamplate in vara - chestiile astea m-au distrus si pe mine care sunt din afara familiei si ma gandesc ca niste chestii de-astea pot favoriza oarece modificari in organismul prietenei mele). Eu incerc sa fiu alaturi de ea si sa ii alin durerile astea dar nu e simplu deloc.
Menstruatia pe care a avut-o la inceputul lunii nu avea un aspect diferit de celelalte, intotdeauna ne-am protejat si nu cred ca exista vreo posibilitate ca vreun spermatozoid sa fi ajuns unde nu trebuie. Ea are uter retrovers.
A facut un test de sarcina pe 20 (menstruatia de care vorbesc a durat de la 3 seara pana pe 6) care i-a iesit negativ. Nu are vreun semn de gravida, insa eu nu-mi pot explica de ce a durat doua doua zile totul (a avut dureri inainte de menstruatie ca de obicei, date zice doctorul - la controlul din mai - de faptul ca are retroversie uterina). Acum i-au aparut cosuri, devine din ce in ce mai nervoasa si cred ca organismul se pregateste de menstruatie.
Felicitari pentru ca, cu ajutorul vostru, cu totii suntem o familie.
Alex