Copilasi de Aug-Sept 2003 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Ba da, a facut Priorix-ul aum 2 luni .
Febra a facut chiar peste 39 (39,2) dar vad ca ii scade imediat ce ii bag Novocalmin supozitor. Sper sa nu dureze mai mult de 3 zile febra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca a facut vaccinul eu stiu ca face o forma mai usoara, dr. ce a zis? Si de unde a luat rubeola? Febra e cam mare...acuma sigur ca depinde de copil...saracutul, il pupm dulce

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Pai asa a zis si pediatra, ca face o forma mai usoara......da` nu stiu cat de usoara e ca e plin de bubite.
Acum nu mai are febra si e chiar vioi, dar sa vedem dupa amiaza si la noapte daca mai face.

oricum, azi noapte am dormin in camera lui ca ma gandeam c-o sa se trezeasca si asa a fost. se mai trezea, mai plangea un pic dupa care adormea la loc. La un moment dat, dupa ce ii scazuse febra si se simtea mai bine, s-a trezit si avea chef de joasa, arunca ursuletul si voia sa i-l dau napoi ba chiar radea . Va dati seama cum e la 3 noaptea, eu chianua de somn si el hlizidu-se cu gura pana la urechi.

Si noi care voiam duminica sa mergem in mall.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danoana spune:

Anny, multa sanatate pentru Sergiu si sa-i treaca cat mai repede!
Ia spuneti-mi si mie cum vine asta, e vaccinat si tot mai face!???!!!!!PAi eu credeam c-am scapat daca i-am facut Priorix-ul, ma faceti sa intru in panica, pentru ca eu n-am facut nici o boala d-asta a copilariei si de-aia m-am bucurat ca o vaccinez pe piti si pa langa ca nu mai face ea ( hai ,ma , ca nu sunt mama denaturata, m-am gandit intai la ea!), nu fac nici eu, ca la mine la treij'de ani e jale daca m-apuca vreun pojar
De Varilrix ce stiti, e bun, il facem au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Danoana,eu stiu ca se poate face boala chiar vaccinat fiind, dar asa cum am spus, se face o forma usoara. Deci tot e bine vaccinat. Acuma cu noi, cei "batrani"...nici eu n-am facut decat varicela si rubeola, mi-e frica de oreion si pojar. Diana, fata cea mare are 8 ani si n-a facut decat rubeola. Asa ca am toate sansele sa contactez si eu ceva boli.
Noi marti mergem pentru Trimovax si avem cumparat Varilrix-ul pe care-l vom face tot atunci. De ce crezi ca nu ar fi bun?

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

ce aveti fetelor de nu mai scrieti? sunteti socate de rezulatatul alegerilor?
ieri, tot am vrut sa scriu, dar venea piticul gelos pe calcularetz s imi stergea mesajul

pupam buburelul sergiu sa se faca bine, salutari Dariei, poate profitam de vremea frumoasa si facem o intalnire scurta!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Na ca scriu eu .

Ce sa va zic.....sunte mai bine, bubitzele au inceput deja sa nu se mai vada si nici febra nu a mai facut. In schimb stam foarte prost la capitolul mancare.Nu mananaca. Probabil ca e si din cauza ca nu a iesit afara, ca nu are voie pana miercuri. Ca sa nu mai zic ca s-a plictisit ingrozitor, ieri nu mai stiam ce sa fac ca sa il mai binedispun. I-am dat polonice, linguri, cratiti sa se joace si sa faca ce vrea, ca de jucarii nu se mai atinge. Nu face decat sa le imprastie prin toata casa iar eu sa le adun .

A, si colac peste pupaza nici masina nu am luat-o de la service pe motiv ca nu e gata. M-au sunat idiotzii sambata (asa ca sa va zic, de la marele service Ipso Renault) sa imi zica ca li s-a stricat instalatia de vospire si ca pana nu se repara ...asta e . Pai sa nu ma duc si sa ii strang de gat? Ca atat se dau mari si tari si de fapt sunt varza! Auzi, ditamai service-ul .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Simbata am fost toata ziua cu Stefan am profitat de soarele de afara ne-am jucat e atit de scump cum da cu piciorul in minge, de fapt eu imi doresc sa se faca fotbalist.

Dar ieri a avut temperatura chiar 38,8 si a de trei ori. Nu a mincat mai nimic, a baut doar supa. I-am dat paracetamol si novocalmin supozitoare. Acum astept sa vad daca ii apar bubitele dar mai mult ca sigur e varicela .

I-au dat si caninii de sus mai avem ultimele 4 maselute si gata.

Astazi e Sfantul Andrei!
La multi ani!

Adrei-Razvan, Andrei-Catalin si Andreea-Alexandra

Rodica si Stefan-Daniel
http://community.webshots.com/user/stefandaniel10
http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

salutari si multumim de la multi ani.

Eu nu am mai intrat de ceva vreme, Andrei imi ocupa mult timp si a fost si marait si inca mai este din cauza dintilor. Are inca un dintisor aproape iesit si inca trei gata sa iasa. face kk moale si l-am pus pe regim. Duminica i-am serbat ziua de sf Andrei si de-acum la noi incep aniversarile. Vreau sa mai merg si la cumparaturi. Nu am apucat sa va citesc, sper sa imi fac timp.

Va pup si sper sa va scriu mai des.
Sa stiti ca imi lipsiti.

Nicoleta si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

La multi Ani copilasilor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui: Andrei-Razvan, Andrei-Calin, Sara Andreea, Andrei-Cosmin, Andrei-Catalin, Andreea Sorina, Andreea Alexandra, Andra Maria, si mamicilor si tataicilor!

eu sunt tare necajita cu Ioana pentru ca avem probleme cu facut kk, adica face ea in fiecare zi dar foarte tare si foarte gros; are o gramada de fisuri anale si se chinuie cate 2-3 ore pana reuseste sa scoata kk, care oricum nu iese decat daca ii bag eu degetelul in fund si rup cate un pic din el ca sa il mai subtiez ... (ma scuzati daca devin scarboasa); iese mai mult sange decat kk; in plus, plange ingrozitor de tare si a capatat o mare frica asa ca atunci cand simte ca face cacut, strange din fundulet doar, doar n-o iesi nimic si n-o mai doare! Tot din cauza asta, nu-mi mai mananca aproape deloc, doar laptic si iaurt si fructe; e si nervoasa, doarme prost noaptea, si uite-asa... maine ajungem la o doctorita de la Budimex sa facem si o echografie si sa vedem care e cauza; alimentatia i-o fac asa fel ca eu una, daca as manca ce mananca ea, as sta numai pe WC, bea suc de portocale in fiecare zi, ii dau si lactuloza si degeaba! Nu stiu ce poate fi si m-am tot uitat pe net dupa asta si am gasit numai nenorociri, asa ca stau cu teama pentru ea, saraca ... desi la tel d-ra zicea sa nu ma nelinistesc ca daca era ceva mai grav la colon sau la stomac, aparea inca de la inceput problema cu kk nu asa, din senin ...

Alex sufera inca dupa bunica mea (care l-a crescut, de altfel) si are un fel aparte de a o face, adica refuza sa accepte ceea ce s-a intamplat; inca nu vrea sa vorbim despre asta si nu-mi place lucurul asta pentru ca mi-e teama ca aduna suferinta in el si la un moment dat va claca ...

in rest, o sa incepem sa umblam dupa cadouri, caut undeva pe langa Bucuresti un porc sa-l taiem, sa-l transam si sa-l halim dupa aceea, ma agit si cu afacerea pe care ziceam ca o incep si colac peste pupaza mai tre' facuta si curateania de Craciun. Bleah!

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput