Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor pe mine ma cam doare spatele cind stau in bucatarie la spalat vasele. Ma mai doare cite putzin ficatul, ma mai intzeapa cite putzin burtica, sper ca nu e nimic grav. Si noaptea fac cam de multe ori pipi, sau oi fi prins vreun pic de raceala ?!
Ieri am facut 11 saptamini, iar luni mergem la medic ca sa vada si taticul bebelusul. Prietenii imi spun ca burtica se cunoaste destul de bine pentru aproape 3 luni. Stitzi ce le-am raspuns "ca am inauntru o echipa de fotbal"
Pupici la mamici cu burtici

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna fetelor...
m-ati inebunit cu echografiile morfologice.Eu azi am afacut cred ca a 11 echo normala pentru a ma linistii.Intradevar m-am linistit cand l-am vazut pe bebelus dand din ce aveam disponibil la ora 8 de dimineata.Am intrebat si eu ceva doctori si mi-au spus ca nu are rost sa fac echo mai performante decat daca la cea normala se suspecteaza ceva.Acum babaul mai stie ce sa creada...

pentru fetele care vor naste in Constanta, stati linistite ca acum este bine.Eu am nascut prima oara in 1996 si stateam cate 4 in camera, fara copii.Era o harababura, un dute vino continuu, zgomot...Cand vroiai sa dormi venea cate unul altul,personalul medical era absent...Ar mai fi o posibilitate la Medgidia la Dr.Belcin, insa eu una nici pisica nu mi-as lasa-o sa nasca cu ea.
Cornelia parca ai zis ca esti la Lutescu(el sau ea).Am o prietena care a nascut acum o luna cu ea si a stat la 6 intr-o rezerva de-a lor, fara plata, si foarte curata, insa fara caldura, tv sau altele.Cine stie poate pana la anul se mai schimba ceva?! Eu dupa ultime probabilitati voi naste in aprilie pe 26.
Dupa tabelul chinezec mi-a iesit fata, mai este un site babysex.ro mi-a iesit baiat,voi afla peste 2 sapt, insa va fi taur si sincer ma cam indispune , la mine in casa fiind doar 2 zodii:eu,fata si motanu balante, iar sotul si pisica lei.Insa ce mai conteaza....
...cu somnul sunt campioana la nedormit,mai nou am dureri de sold si abia am 18 sapt.Iar de kg nu ma plang, am sa dau si la altii, cred ca pana acum am luat vreo 7-8.Asta e , dupa aceea voi face maraton intre tabla inmultirii a fetei mari si suzetele juniorului si voi slabii.La prima am luat 10 kg, acum sper sa nu fie mai mult de 16-17!!!
...in schimb o voi ajunge pe Nicoleta Luciu.De la 3 inainte de sarcina ieri am cautat sutien nr.5!!!!Sotul meu se intreaba cu disperare pana unde...
...apropo de statul taticilor la nastere.Al meu a stat la prima pana a iesit capul copilasului,dupa care a lesinat.Acum chiar medicul l-a intrebat daca mai vine, si nici nu se pune problema sa fie acolo.E singura persoana pe care vreau sa o vad inafara de medic.
...celulita nu ati facut?M-am speriat cand am constatat ce mi-a aparut.Am dat cu creme care mai de care mai scumpa, insa nimic...

va pup pe voi si burtici, si daca nu am somn la noapte va mai scriu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Uraaaa ! Bravo monu ! Eram cam suparata de dimineata dar m-ai facut sa zambesc si parca iti simt emotia !!!!!!
Abia astept sa merg si eu la nenea doctorul , cu speranta ca imi va da o veste super - ca am o fetita .

Mergi la inceput

Nu mai fi suparata Aurasa ! Bine ca dormi si asa !

penguinica - cred ca tu vorbesti de echo transvaginala.

Danelutza , e normal sa te doara spatele - mai coopteaza-l si pe tati la treburile casnice ,iar tu rasfata-te in pat .

loreen - lasa celulita ca pleaca ea dupa nastere si ai grija ce cosmetice folosesti - din cate am auzit pot dauna lui bb .
Eu cred ca i-am facut o mare bucurie lui tati , fiindca aveam sanii mici iar acum ii simt gata sa plesneasca si cresc pe zi ce trece ! Ce Nicoleta Luciu - Pamela Anderson scrie pe mine [:]

APROPO - LA CEZARIANA ARE TATAL VOIE SA ASISTE ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Monu pt. fetita din burtica si pt. mami!

Pengunica, pt. ca sarcina era inca mica iti facea ecografie cu sonde vaginala, dar probabil ca in viitor o sa iti faca normala, pe burtica. Eco morfologica este o ecografie f. amanuntita care masoara fiecare oscior si fiecare organ, cu flux sangvin etc. Au tot povestit fetele pana acum.

Daca vreti sa vedeti imagini din spital de cand am nascut-o pe Maria, intrati pr primul link, primul album, Maria la spital. Primele poze sunt la o ora - doua de la nastere.

Va pup
Cornelia (16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

am uitat sa va zic. mi-a facut echo normala nu transvaginala si nici nu a trebuit sa beau 1 l de apa ca sa fiu cu vezica plina!

Mergi la inceput

Cornelia , asa vreau si eu o fetita !!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata la burtici,
Monu am citit ce ai scris despre ecografie si plang si rad singura de cred colegii ca m-am tacanit de tot.Si asta pentru ca marti pe 30 avem si noi programare la Iosup......asa dis-de-dimineata....tot la Diagnosis.Mor de nerabdare.Ia zi-mi si mie i-l lasa si pe tati inauntru nu? Tare as vrea ca aceasta este surpriza noastra (a mea si a lu'bebe )pentru ziua lui care e pe 2 decembrie.
Deci 1.900.000 te-a costat eco normala ptr. primul trimiestru de sarcina nu? Asta ai cerut? Si de ce eco morfologica e 2.000.000? asa de mica e diferenta?
M-ai linistit cand mi-ai spus ca Iosup e de treaba.....asa cum am citit peste tot despre el.....omul asta are recomandari super! Si se pare ca nici nu dezamageste niciodata.
Si ti-a zis si sexul inca de acum.......betonnnnn.......ca eu marti a-si avea 11 saptamani si 4 zile de la UM.Crezi ca o sa-mi zica si mie??/
Monu te rog sa ma ierti ca te-am bombardat cu intrebarile dar vreau sa stiu exact......si mor de frica si de bucurie in acelasi timp. Jur ca nu te mai intreb nimic pe ziua de azi!
Criss si (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata fetelor burticoase,

Monu ma bucur pentru tine.
Mie toata lumea imi spune ca o sa fac baietel, fiecare dupa semnele lui Pana nu vad eu cu cohii mei nu cred nimic. Aseara am fost sa imi recoltez sange pentru triplu test la Sanador, pe marti am rezultatul.
Azi mi-e cam rau, am si vomitat putin dimineata, ma simt ca un balon.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Felicitari, Monu, pt. fetita - se pare ca e prima, am vazut numai baietei pana acum!

Si eu am programare la dr.Iosup, pe 21 dec, la Diagnosis. Voi fi atunci in sapt 20, tocmai bine pt eco morfologica.
Si la Alex am facut eco morfologica tot la dr. Iosup, a fost f dragut, l-a studiat pe bebe pe toate partile si ne-a dat poza cu putulica- se vedea f clar.

Eu am luat aproape 5kg, cam mult... la Alex am fost mai cuminte. E adevarat ca n-am avut greturi deloc, dar nici nu pot sa spun ca am mancat ca sparta.

Mihaela (DPN 12.05.2005)si Alex (2 ani si 5 luni)

Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint

Mergi la inceput