Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

cloreta, ecografia morfologica de la 20-22 de saptamani sigur nu e vaginala. In schimb cea din primul trimestru e recomandat sa se faca "combinata" si transvaginala si normala pentru a detecta mai bine eventualele probleme.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mie si prima eco tot normala mi-a facut-o hmmm. Multumesc pentru lamuriri. O sa vad ce spune saptamana viitoare dna doctor. Eu nu am mai luat Ultrogestan de doua zile pentru ca am uitat sa imi iau pastilele dar nu ma mai "tine" ficatul. Cred ca astea imi faceau cam rau la ficat. Si scurgeri vad ca am foarte rar si foarte putin, oricum nu au fost rosu curat niciodata, poate maroniu cateodata.
Burticutze, va doresc o seara minunata, sa dormiti bine si sa visati frumos.
Va pupacesc, pe maine!

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mamaruta, sa fim semeseriase in toiul noptii? Ar fi o chestie dar ma intreba si o prietena de ce nu citesc ceva ca sigur imi vine somnul. Ce ma omoara pe mine este ca mie imi este somn dar nu pot adormi. E o stare tare nasoala. Deci sunt undeva intre trezire si adormire. Nu e nici laie nici balaie.
Multumesc la fete de incurajari, oricum din cate am mai citit pe aici vad ca mai sunt si alte burtici care sufera de insomnii. Sper doar sa nu ne tina mult si sa ne putem odihi, ca eu una sunt tare rea de somn. Si asa deja imi fac griji cum voi putea rezista in primele luni de viata ale lui bebe cand somnul va fi doar o amintire placuta...

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Cornelia - tine-o tot asa cu optimismul !
Cloreta - si mie mi-e ciuda pe al meu ca ma lasa singura noapte de noapte dar ma incurajez ca intr-o zi toate intamplarile astea vor fi istorie si o sa ne distram copios pe seama lor .
Aaaaa - ia uite cu ce ma distrez acu la birou :

>> Draga Mos Craciun,
>> de TREI ani iti comand un camion de pompieri, poate ca anul asta o sa
>> gasesti unul!!! Multumesc. Luis
>>
>> Draga Luis,
>> ca sa ma ierti ca nici acum nu am un camion de pompieri, iti voi da
>> foc
>> la casa in timp ce dormi. Asa vei avea toate camioanele de pompieri pe
>> care ti le doresti. Somn usor. Mos Craciun
>>
>>
>> Draga Mos Craciun,
>> pentru anul asta mi-as dori sa-l faci pe tata sa vina inapoi acasa ca
>> sa
>> se impace cu mama. Mi-e tare dor de el. Juan.
>>
>> Draga Juan,
>> esti tampit sau te faci? Ce vrei, sa stric o relatie super-extra intre
>> taica-tau si secretara lui, cand in sfarsit se distreaza si el cu o
>> gagica adevarata!?!? Iti aduc un Lego si lasa-l in pace pe tac-tu.
>> Idiotule. Mos Craciun
>>
>>
>> Draga Mos Craciun,
>> as vrea o bicicleta, un Game-Boy, un tren, un garaj, un poney, o
>> chitara, si un caine. Te iubesc. Eusbe
>>
>> Draga Eusbe,
>> nu vrei in plus si contul meu din banca, mai zevzecule? Pentru ca
>> ti-au
>> dat un prenume asa idiot, parerea mea e ca parintii tai nu te iubesc.
>> Si
>> nici eu nu te iubesc. Mos Craciun
>>
>>
>> Draga Mos Craciun,
>> ti-am lasat sub brad prajituri cu ciocolata si morcovi pentru reni. Te
>> iubesc. Suzanne.
>>
>> Draga Suzanne,
>> esti retardata, nu-i asa? Prajiturile cu ciocolata imi provoaca
>> diaree,
>> tampito, si morcovii baloneaza renii, care imi trimit basini in nas
>> cand
>> sunt in sanie... Daca chiar vrei sa-mi faci placere, mai bine lasa-mi
>> o
>> sticla de Chivas, o cutie de trabucuri cubaneze si spune-i maica-ti sa
>> se imbrace in string, ca ma excita. Mos Craciun
>>
>>
>> Draga Mos Craciun,
>> TE ROG-TE ROG-TE ROG-te implor-TE ROG-TE ROG, as vrea un catelus, TE
>> ROG-TE ROG-te implor. Paquito
>>
>> Draga Paquito,
>> m-am saturat pana in gat de rasfaturile astea, cretinule. Ele pot sa
>> functioneze cu parintii tai, care le tolereaza fiindca esti un copil
>> adoptat, din parinti degenerati, dar eu iti spun "du-te dracu`". Vei
>> primi o pijama cu dungi ca si anul trecut, poate te inveti minte. Mos
>> Craciun
>>
>
Mamamruta si Androix - aveti grija dragelor sa nu va intre consoartele la banuieli ! :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Mari16+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

brrrrrrrr.....ce mos sadic .

Si eu v-am pupat...am plecat spre casa! O seara placuta tuturor!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Dragelor, dar mare spor la scris ati avut astazi!!!

Am citit tot si observ ca nu sunt singura care are insomnii noaptea (in ultima saptamana, am privit tavanul cateva nopti) si la serviciu imi vinesa pun capul pe birou si sa dooorm.
Legat de asta mi s-a intamplat un lucru absolut stupid. Cand l-am povestit cunoscutilor s-au tavalit pe jos de ras. Normal sau nu, ma trezesc de cateva ori pe noapte pentru .... stiti voi ce.... Adormita cum eram, era a 2-a oara pe noaptea aia, nu mai aprind lumina. Ma asez frumos pe buda si... incredibil, dar adevarat, adorm . Precizare : dragul de tati nu era acasa. Nu stiu cat am dormit cu capul sprijinit de mana, dar ... mi-a venit din nou nevoia urgenta. Subconstientul meu treaz (singurul treaz)ma avertizeaza ca trebuie sa merg la baie.Ma trezesc si mi se pare ciudat ca nu dau de perna si ca mi-e rece. Realizez pe loc : am adormit pe buda, ca mine nimeni. Dimineata i-am povestit lui tati care mi-a zis ca la ce somn am in mine se mira ca nu dorm si cand merg. Bineinteles ca a facut misto de mine o saptamana.

In alta ordine de idei:
Vineri merg la echo la Diagnosis..... Abia astept sa-l vad pe bebe.
Gretzurile sunt la fel de prezente. Am reusit sa introduc in alimentatie si putina carnita. De luat in greutate, inca nu stiu, ca nu m-am cantarit. Dadusem jos acum 2 saptamani 4 Kg.

Pupici,

Aurasa 11 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

am inteles, problema mea cu amortitul in pat este un vis pt tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Dragi burtici ,eu tot nu m-am lamurit cu ecografiile astea de care vorbiti...ce e aia ecografie morfologica?
Poate par batuta in cap dar sincer habar nu am....de fiecare data cand ma duc la doctor adica din doua in doua saptamani imi introduce un fir .. ceva in vagin si imi arata bebele...aia ce o mai fi? ......sau mai bine spus de cate feluri sunt ecografiile?....stiu ca suna de paraca as fi venit de pe alta planeta dar nu am pe cine intreba....
Apropo voi faceti epidurala ?sau nasteti normal fara nici o injectioara sau alta interventie?Daca va plictisesc cu intrebarile mele sau sar calul sa-mi spuneti,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor, tocmai ne-am intors de la echo. intr-adevar dl dr iosup este super. ne-a invartit cam o ora si ne-a intors pe toate fetele. ne-a costat 1.900.000 lei dar a meritat din plin. l-am vazut pe bb care parca stia ca este la echo si ca tati si mami il vad! a fost super agitat si tot timpul a dat din manutze si picioare. parca ii facea lui tati cu mana ca mami... statea cu gatul cam stramb. incercam de pe pat sa imi gasesc o pozitie comoda sa il vad pe bb. l-a intors pe toate partile. a vazut toate organele interne - inima, rinchi, vezica, de plamani nu imi mai aduc aminte, stomac, intestin. i-a masurat si craniul. am auzit cum ii bate inimioara (162 batai/minut) a vazut fluxul sanguin, lichid amniotic, crdonul ombilical, placenta, tot. concluzia finala este ca bb are dupa UM 11 sapt si 2 zile si dupa cum s-a dezvoltat are 12 sapt si 4 zile, adica este oooo grasanaaaa pentru ca... suntem fetitza!!!!!!!!!!!! a zis ca nici o sansa sa fie baiat doar daca ii facem operatie de schimbare de sex tati a fost asa de emotionat ca i s-au umezit ochii. fetelor este o senzatie nemaipomenita sa il vezi pe bb cum da din minutze si mai ales atunci ca nenea dr spune ca bb este super OK. desi am fost ferm convinsa ca este baiat ma bucur mult ca vom avea o fetitza.
PS i-a vazut si fatza - nasucul, buzele si loucl unde sunt ochii.
va pup dulce
monu si bb grasana

Mergi la inceput