Mamici de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
andutzy spune:
Mai fetelor, de curiozitate, lucreaza cineva in casa presei libere? Ma gandeam ca poate "sunt colega" cu careva dintre voi si nu stiu....
andutzy
Danelutza spune:
Crissu, Nefertari, multzumesc pentru raspuns. Am sa ma conformez cu spalatul vaselor, ca de fapt numai asta faceam seara. De restul casei si chiar de facut mincare se ocupa sotzul.
Am o intrebare, mai este cineva care doarme mai mult pe burta ?! Cred ca o sa am probleme cind imi creste mai mare burtica, pentru ca eu dorm mai mult pe burta si citeodata pe laterale. Sa dorm cu fatza in sus, nici nu se pune problema. Cred ca o sa dorm mai mult sezuta, ca altfel nu suport.
Pupici la burtici
Daniela 
Androix spune:
Andutzy, nu esti nebuna deloc. Si eu am patit asa. Aveam stari de greata nasoale mai ales cand mi se facea foame. Cred ca acidul ala din stomac trebuie sa aibe ce macina altfel vrea afara. 
In prostia mea am uitat sa o felicit pe Monu pentru fetita!
sa fie sanatoasa si cuminte la mami in burtica!
Nici tati nu prea vorbeste la burtica dar nu ca n-ar vrea dar nu prea il las eu...
Ca ma tot simt umflata in burtica si el cand pune mana sau capul mi se pare ca imi pune un bolovan pe burta si atunci ii tot zic sa nu mai apese... Asa ca discutiile cu bebe se mai amana.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
mamaruta spune:
Danelutza, enjoy acum cu dormitul pe burta, ai sa vezi mai tarziu ca parca nici nu reusesti sa te odihnesti. Acum si eu dorm pe burta, chiar la recomandarea medicului care mi-a spus la prima vizita ca trebuie cum ma asez in pat sa stau numai pe burta din cauza de uter retrovers si ca trebuie sa se intoarca.
Mios spune:
Salut, mamici actuale sau viitoare. Va urmaresc de ceva vreme si acum e cazul sa ies din "anonimat" - am o fetita de trei ani si astept un baiat in luna mai, pe la inceput. M-as bucura daca ma primiti printre voi.
Multumesc.
Aurasa spune:
Bine ai venit Mios 

.
Monupot sa te deranjez cu o intrebare? Ai facut echo normala, adica pe deasupra burticii sau ti-a facut si transvaginala? Intreb pentru ca eu am uter retrovers si data trecuta mi-a facut ambele tipuri de echo.Multumesc anticipat
Burtici dragute, tineti-mi pumnii ca azi merg la echo sa-l vad pe bb si am niste emotii de nu ma pot tine pe picioare. Ma enerveaza sotz dulce ca pare atat de caaalm ...... Si eu transpir deja din cap pana-n degetul mic de la picior. O sa va povestesc diseara dupa ce vin cum a fost.
Pana atunci, Pupici si un week-end placut 
Aurasa
Aurasa
11 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
monu spune:
aurasa multa bafta la echo. mie nu mi-a facut echo transvaginala. mi-a facut normal pe burtica si cu vezica goala. m-am si mirat ca s-a vazut asa bine.
pupici monu si bb grasana
gabitzam spune:
Aurasa, dupa ora la care ai postat se vede ca nu prea ai avut somn ![]()
Drept e ca in ziua cind am fost la eco, toata dimineata am avut stomacul ghem, nici n-am putut minca de emotie, nu m-am linistit pina n-am iesit din cabinet, dupa ce l-am auzit pe doctor ca bebe e normal.
Mios, bine ai venit printre noi 
crissu spune:
Buna dimineata burtici dragute,
In primul rand bun venit printre noi pentru Mios
si in al doilea rand vreau sa va intreb ce mai faceti si sa-mi cer scuze ca ieri am plecat asa de brusc de la servici fara sa-mi iau "la revedere" deoarece m-a luat o stare de rau...rau rau de tot.
Aurasa mult succes la ecografie si abia astept sa ne povestesti....dar nu ne-ai zis unde o faci? lasa ca sotul e acum calm dar sa vezi cand o sa-l vada si el pe bebe cum o sa se inmoaie.![]()
Danelutza asa cum ti-am mai zis cred ca in curand va trebui sa ne luam adio de la pozitia de somn pe burtica ca nu o sa se mai poata.....dar pana atunci profita........chiar si asa cu un picior ridicat si unul intins.
Andutzy la fel patesc si eu cu foamea si cu vomitatul........numai ca desi nu pot manca cine stie ce, desi cred ca senzatia de foame o am, ma fortez sa mananc si mereu finalul e
......uneori simt ca nu mai rezist.
Criss si 
gabitzam spune:
Eu mai trag cu ochiul la fetele de la Noiebrie-Decembrie 2004, si vad cum mai naste cite una. Ma apuca emotia, ma gindesc cum o sa fim si noi prin vara. Brrr...mi s-a facut pielea gaina...
Gabitza