Mamici de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
Fetelor, dimineata m-am uitat si eu la pozele Mariei si m-a apucat o melancolie. Am dat si apa la soricei. Nu pot sa cred cum a trecut timpul. Imi amintesc, la o saptamana dupa ce am venit cu ea acasa, am realizat cat de mult a crescut si am gandit: creste fetita mea. Vroiam sa opresc timpul, sa-mi ramana pt. totdeauna imaginea ei de bebelus pe retina. Acum imi e asa dor de un bb mic. abia astept sa il strang in brate, dar pe de alta parte iar as vrea sa opresc timpul, sa ma bucur cat pot de mult de burtica, pentru ca maine-poimaine o sa-i vad la scoala si ... in armata 

.
Ganduri de graviduta.
Cornelia
(16 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)
carolinah spune:
Ba ca sa fiu sincera eu ma bucur ca Alina a crescut si ca ma inteleg cu ea acum. Poate si faptul ca pana la 18 luni s-a trezit cel putin o data pe noapte, dar de cele mai multe ori de 2-3 ma face sa nu-mi fie atat de dor de ea cand era mica. Alina a baut lapte noaptea pana la 14 luni, asa ca vedeti voi...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
nefertari spune:
Spunea cineva despre sotul ei ca sustine teoria gravidelor plangacioase ! Hai sa n-o adeverim ! Suntem femei mature , responsabile .
Dar cand vine vorba de copii ni se inmoaie sufletul !
Eu imi doresc sa recuperez cu bb de acum tot timpul pierdut fara Alex(baiatul meu de 5 ani ) pe care l-am lasat in ingrijirea parintilor de la 1 an jumate pana mai acum cateva luni .
pengunica spune:
Am vazut si eu pozele, e o fetita tare frumoasa...
Cornelia multumesc pt explicatie
Nefertari , iti multumesc si tie
....sambata mergem la control si sunt tare curioasa cat a mai crescut bebica.....si eu cred ca v-a fi baiat..dar nu stiu ......nu stiu ce sa-mi mai doresc......pana la urma urmei sanatos sa fie ca asta e cel mai important lucru.
Pana acum prietenele mele de aici toate au nascut fetite...poate fac eu un bietel
ca sa aiba bietu alege
....nu?
at andreea spune:
Mama, ce harnice ati fost ieri si azi!
Ieri mi-a cazut reteau de atata munca si m-am dus acasa, am terminat de citit Pescuitorii in apa tulbure si seara am simtit si fluturasi in burta.
Daca maine pot scapa in timp real de la serviciu, ma duc la un ecograf super ca vreau sa stiu si eu cum sa-l/o chem pe bb.
Eu seara ii povestesc una alta si taticu' il/o pupa.
Abia astept sa vina concediul, ca m-am saturat de atata muncit.
Andreea si Thomas/Emma de 16 saptamani +
gabitzam spune:
Se pare ca mai multi tatici sint pupaciosi si vorbesc deja cu bebe :)
V-ati gindit deja la numele pe care o sa-l puneti celui/celei din burtica ?
Gabitza
Mickyyy spune:
crissu, ultima menstruatie am avut-o pe 6 septembrie, deci am 11 saptamani si 4 zile, cam tot cat tine
.
gabitza, taticul nostru nu vorbeste decat cu bebe din patut ![]()
, care se apropie de 8 luni si rade-n hohote cand o baga-n seama tati! Cu beb din burtica deocamdata e zgarcit rau de tot la vorbe....da' mai stii, poate in timp se va schimba!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
andutzy spune:
Buna seara, dragele mele!
de 2 zile nu am mai avut timp sa trec pe aici, sa mai schimb si eu doua vorbe cu voi si sincer mi-a fost dor!!!!
Am citit toate 15 pagini care s-au scris in ultimele zile....
NOi suntem bine, mult de munca, dar ne place ce facem.
Fac tot posibilul sa rezist tentatiei de a ma inscrie si eu la dr. Iosup al vostru(care ar trebui sa plateasca bani grei acestui site care-i face atata reclama)...Dar imi tot zic ca nu am de ce sa dau atatia bani:sapt. trecuta la dr.mea am facut eco si a zis ca e totul ok, vom afla mai multe din triplul test pe care trebuie sa-l fac deoarece am 3 avorturi spontane cu motiv neelucidat.
Si oricum ar trebui sa fac eforturi f mari(financiar vorbind) sa fac acum o astfel de eco. Asa ca ma incurajez singura...
Ma simt mai bine ca v-am scris si eu doua vorbe.
Cred ca vroiam sa scriu mai multe, dar trebuie sa merg iar la pipi. cred ca beau 5 la apa pe zi si fac pipi de-o suta de ori... dar cica e normal si sanatos
Oricum, daca nu beau apa am amar in gura si nu ma simt bine...Si daca nu mananc, vomit. Ati mai auzit asa ceva? Vomit lichid amar si mi-e bine doar dupa ce pap...
Sunt nebuna!
Va pup mult, pe burtici si pe obrajori.
andutzy