Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Rectificare Crissu - o sa slabim noi din cauza lu' bb ! Cand o sa te trezesti din 3 in 3 ore sa hranesti puiul ........ hai mai bine sa nu te sperii ! Oricum - MERITA !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gabitza unde e pe Dorobanti magazinul? Pe la Perla? CA atre as da o fuga sa vad si eu ce gasesc, nu mai suport blugii astia pe mine, dimineata imi venea sa lesin can m-am imbracat desi nu ii inchei la fermoar. Azi am fost cam balonata si nu ma simt prea bine.

Ah, voi ati facut deja eco sa vedeti ce o sa fie bebe, eu pana i ianuarie nu nu stiu ce ma fac. Si eu fac tot la Sanador, stiam cat costa dar nu stiam ca iti mai ia un ban si pentru inregistrare, mi se pare cam piperat deja. In sfarsit, merita efortul!

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cloreta, habar nu am daca iti ia bani pt inregistrare. Eu asa am presupus, ca nimic nu e gratis pe lumea asta

Criss, si eu am mai facut (in afara de cea de la 12 saptamani) pe la 8 saptamani una, tot de capul meu. Voiam sa vad daca ii bate inima. Dar pe asta nu i-o arat doctoritei, ca chiar ma trimite sa imi vad singura de sarcina daca sunt asa desteapta.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Magazinul de pe Dorobanti este pe aceeasi parte cu Perla dar putin mai sus cum mergi spre P-ta Dorobanti. Este pe un colt si putin bagat inauntru ca nici nu-l vezi daca nu esti super atenta. Stiu si eu blugii aia dar nu intrebasem cat costa. Cam cu piper.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Nefertari nu ma sperii deloc sa stii, deoarece am fost nevoita acum cativa ani sa am grija de 2 bebiti mici care nu aveau pe mama lor langa ei asa ca stiu cum e. Am stat cu ele, ca fetite erau, vreo 2 saptamani si stiu ce ma asteapta dar niciodata nu m-am speriat. Sunt eu sperioasa acum ca nu stiu ce face el acolo si daca e bine dar in rest sunt optimista.
Dar daca vrei nu ma deranjeaza sa-mi mai povestesti cate ceva.....sa bag si eu la cap.
Cloreta asa e cu programarile astea la clinicile particulare...desi e scump e bataie pe ele astfel incat astepti si o luna pana te primeste.
Criss si (DPN 21.06.2005)

Mergi la inceput

Andoirx, saru mana mi-ai confirmat ceea ce credeam eu, stiu unde e! E de cativa ani magazinul ala acolo, eu am lucrat in zona si intram chiar pe straduta cu pricina.
Crissu, stiu cum e, eu am dat telefon pe 29 octombrie si m-a programat in ianuaruie dar stiam ca asa va fi pentru ca mi-a spus dna doctor. Asta pentru ca a vrut musai la un anumit medic, zice ca ala interpreteaza cel mai bine eco aia 4D.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cloreta, zi-mi si mie medicul ala, te rog. Pe PM, daca nu vrei sa fie public.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Carolina, sper sa iti foloseasca.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza pe la pranz !

Cornelia, sa-ti traisca mandretea de fetita, am bagat nasul prin pozele voastre . Cel mai mult mi-au placut cele din primele zile, mi-au trezit amintiri nu tocmai vechi de la nasterea Malinei, parca ieri a fost.
Acum cateva zile m-a rugat femeia de serviciu de la noi de la bloc sa-i dau si ei niste hainute ca i-a nascut fata, si am rascolit in primele hainute ale Malinei, doamne ce mici mi se pareau, si-mi aduc aminte ca atunci cand ne-am intors de la spital toate hainutele ii erau mari . Abia astept sa-mi tin din nou puiutul in brate .

Si eu am sentimentul cava fi baietel, desi parca tot fetita mi-as dori, dar mai am de asteptat vreo 2-3 saptamani pana sa aflu macar aproximativ ce va fi.

Azi iar m-a mirosit o tipa de la banca ca's gravida, e a doua persoana care remarca asta desi mie nu mi se pare ca as avea burtica .

crissu, cam ce-ai vrea sa-ti povestim?!
Iti spun eu, poate sa se trezeasca si din ora in ora, poti sa fi rupta de oboseala, cand o sa-ti traga un zambet dulce si-o sa se lipeasca de sanul tau o sa uiti si de oboseala si de suparare. Iar cand o sa-l doara burtica de la colici si-o sa planga in continuu ai da orice sa-i alini suferinta, o sa stai ore-n sir cu el in brate, indiferent daca-ti amortesc sau nu, daca vei descoperi ca doar asa se linisteste.
Sau mai stii....poate voi veti fi altfel, eu n-am avut inima s-o las sa planga pe moatza mea nici macar 5 minute (cand era micutza, ca acu mare s-a facut cam smechera si o mai las din cand in cand, desi mai mult tipa decat plange).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Burtici,
Am citit pe ici pe colo ca statul in fata calculatorului mai mult de 3 ore ar putea afecta pe bebe.....cica calculatorul emite niste radiatii.Oare asa o fi? ca eu stau 8 ore zilnic cu ochii in calc........ca de asta e meseria. Voi stiti ceva?
Mickyy mi-ai alinat inima cand mi-ai zis ca bebe cu un zambet dulce alina orice si te face sa uiti de oboseala si de toate cele.........asta si vroiam sa aud de la voi.Vezi ca si tu ai asa un sentiment ca va fi baietel.....deci.......nu sunt singura paranoia de pe aici. Te pup Mickyy. De ce trebuie sa mai astepti 2-3 saptamani......cat ai tu acum?Daca zici ca deja lumea observa burtica......inseamna ca e maricica.
Criss si (11 saptamani)

Mergi la inceput