Mamici de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
monu spune:
crissu, poti sa imi cate intrebari vrei tu.
noi am facut echo la CMU nu la Diagnosis. dar cred ca practica aceleasi preturi. nu am cerut o echo in mod special. am intrat i-am spus in cate sapt sunt, ca am sindrom antfosfolipidic si ca suntem la a 3-a incercare. ne-a facut o echo normala. cea morfologica, adica 3D o facem pe 22 dec. oricum echograful este super. nu imi vine sa cred nici acum cat de clar se vedea bb. prima imagine pe care am vazut-o era bb care dadea din maini.
nu se supara daca intri cu tati. de altfel majoritatea
intrau cu tati da mana. sotul meu a stat in spatele dr si a vazut foarte bine tot ce se intampla. la un moment dat dr. chiar ii explica lui tati ca se vede manutza si piciorusul lui bb care facea poze din profil.
dr a fost super iti pune intrebari iti explica dar cum spunea cineva nu ii place sa pui intrebarile la inceput. spune singur ce are de spus la sfarsit dupa ce il vede pe bb din toate unghiurile.
sa nu faceti ca noi! am uitat sa ne luam cu noi o caseta video asa ca nu am putut inregistra ce s-a vazut. daca puteti luati cu voi o caseta si rugati-l sa inregistreze. la sfarsit va da poze cu bb.
PS pe noi ne-a chemat la echo morfologica la 16 sapt !
gabitzam spune:
Criss, dupa cum am mai zis, eu am fost marti la Diagnosis si m-a costat ecografia exact 1.520.000, bani in care am inteles ca au intrat si pozele. Eu sint in saptamina 13.
Sigur ca te lasa si cu tati inauntru. Sotul meu a intrebat asistenta daca poate intra si el si ea i-a zis "Sigur ca da, doar trebuie sa faca cunostinta cu bebe, nu?" ![]()
Gabitza
crissu spune:
Cornelia,
Sunteti amandoua doua frumoase.......imi place ca zambeai dupa nastere......iar fetita e o dulcica. La ce spital ai nascut? si cu cine?
Gabitzam pe tine te-a costat 1.520.000 eco ptr primul tr. de sarcina .....nu mai inteleg nimic....si nici nu mai conteaza cateva sute acolo daca ziceti ca merita din plin.Da am vazut si eu ca asistenta e draguta ...dupa cum a vorbit la telefon.
Monu mesic din suflet pentru raspuns. Deci la 16 saptamani Iosup ti-a recomandat sa faci eco 3D sau asa ai vrut tu......sa vezi atunci.Sa ai grija de fetita.Doamne imi dau lacrimile de emotie.....mult mai e pana marti.SI abia astept sa va povestesc........sa-mi tineti pumnii stransi.
Criss si
toate burticile
nefertari spune:
Am devenit nerabdatoare ! Abia astep sa-mi vad si eu odrasla !!!!
Monu , pe mine m-ai convins - merg la CMU, cu tati , cu caseta , cu catel si purcel ! 
Cloreta spune:
Cornelia, doamne ce dulceata de copil ai! Mi-au dat lacrimile la pozele de la spital.
Of, abia astept vara viitoare sa vina bebe.
Cloreta
crissu spune:
Danelutza,
Ia sa-l mai pui pe domnul tata la spalat vase si mai ales la masat spatele ca sa nu te mai doara.
Fetele am devenit toate nerabdatoare cu ecografiile astea.....ce sa-i faci![]()
Cloreta si mie mi-e rau dimineata
......imi trece iar ma ia si tot asa.......niciodata nu pot sa zic ca azi sunt bine....dar iti zic un secret: am auzit ca nu mai tine mult..pana pe la 4 luni si gata.
Dar tie dupa ce semne iti spune lumea ca faci baietel?
Gabitzam dar tie nu ti-a zis sexul lu' bebe mic?
Criss si
(11 saptamani)
mstroie spune:
Monu felicitar
i! Vreau si eu fetitaaaa
Spunea cineva, nu mai stiu cine ca s-a ingrasat 7-8 kg si eu la fel, ma bucur ca nu sunt singura care a luat atatea kg
. Am reusit ieri sa-mi iau niste pantaloni cu elastic in parti super, cand o sa-mi mai creasca burta am o salopeta de blugi de la o prietena si gata m-am aranjat pt iarna.
Gata va pup ma duc sa ma uit si eu la pozele Corneliei.
Mari
16+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti
carolinah spune:
Si eu merg pe 21 dec la eco morfo fetala. Facem la dr Meclea la Sanador si va fi 4D. Ne-a spus sa mergem cu caseta video ca sa ne inregistreze. Ne costa 2.4 milioane si nu mai stiu cat in plus pt inregistrare.
Abia astept si eu. Ca si micorint, si eu voi fi in saptamana 20 atunci. De altfel, DPN-urile noastre sunt f apropiate.
Eu merg la ecografii cam dupa capul meu, asa cum am mai zis aici o data. La a doua vizita la dna dr Badea merg (cred) saptamana viitoare si inca ma gandesc cum sa ii explic ca am facut ecografia la 12 sapt si nu la 15 cat zicea ea. Si nu stiu daca va zice ceva de asta de 20 sapt, dar eu oricum m-am programat deja.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
gabitzam spune:
Crissu, ba da, mi-a zis ca nazdravanul e baiat :) Sincer, mie mi se pare ca e cam repede sa zica asta, desi Iosup parea destul de sigur pe el. Inca mai astept o confirmare, inainte sa iau ceva bleu ![]()
Mi-am luat si eu de la Rococo din Dorobanti niste blugi de gravidutza, cu insertii de material elastic pe lateral la solduri si cu elastic reglabil. Cam scumpi, 1.090.000 lei, dar nu mai aveam ce pune pe mine, mai ales ca a venit si frigul.
Gabitza
crissu spune:
Gabitzam ce ma bucur..............eu cred ca tot baietel am asa simt eu...poate ma crede-ti nebuna dar asa simt eu.....plus ca si tabelele chinezesti si japoneze imi zic ca e baietel.Oricum la noi fiind primul copil nu prea conteaza...sanatos sa fie.
Pai daia te intrebam si eu de sex ca noi avem 11 saptamani cu doua mai putin decat tine si ma gandeam si eu ca e prea devreme dar cum mergem la meseriasul de Iosup!!!
Oare mi-o zice si mie.Ce curioasa sunt nu? Pana marti inebunesc!!!!!
Sa porti sanatoasa pantalonasii.......salopete aveau acolo?
Dar voi pe sub pantaloni acum cu frigul asta ce va puneti........in afara de dresuri ca nu le mai suport.
Carolina sa stii ca si eu fac ecografia asta de capul meu ca doctorul nu mi-a zis nimic......dar pentru linistea mea si mai ales ca nu-i face rau lu'bebe.Eu am mai facut una intravaginala la 7 saptamani ca am avut o mica sangerare si asta ar fi a doua.
In ceea ce priveste kg. sa stiti ca eu de la 48 cat aveam inainte de a ramane insarcinata acum am 51 la doar 11 saptamani si nu mi se pare asa de grav..........nu va face-ti griji ca slabim noi dupa de dragul lui bebe mic.
Criss si