cabinetul particular al dr. MOISA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

LA MULTI ANI! la TOTI ANDREII, fete sau baieti:)
am fost azi la doctorita moisa si eu zic ca e o profesionista.mi-a placut cum s-a comportat-s-a vorbit la obiect, cu explicatii clare, mi-a raspuns la intrebari calma si voioasa
cat despre infertiliatte masculina, inca nu stiu, saptamana viitoare va face si sotul o spermograma la ea la cabinet sa vedem cum sta si o sa va mai spun atunci
eu cred ca e genul de om obiectiv, care nu te amageste cu promisiuni aiurea...
mai ramane de vazut si cunoscut

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Chi permite-mi doua precizari la adresa D-nei Dr. Moisa:
1. nu toata lumea poate fi multumita cu aceiasi masura
2. De curiozitate fa un sondaj printre cele care au obtinut o sarcina prin inseminare (din pacate nu sunt multe) si vezi cine e dr cu cel mai multe succese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Chi, am scris "repezita". Are foarte multe paciente. Nu are prea mult timp sa te bibileasca. Mai ales la spital.
Asa cum am mai scris, profesional e SUPER.
Marina, stiu ca tu ai reusit prin inseminarea facuta la ea. ti-a facut stimulare?
Sa-ti traiasca bebeul si sa-ti aduca numai bucurii.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am o sarcina prin IAS cu ea (sunt in luna a 8 a). E prima sarcina din viata mea obtinuta la 32 de ani. Eram sigura ca sunt stearpa. Si pe mine ma avertizasera fetele ca e repezita. Aveam trei ani de superexperiente pana sa ajung la ea. Dar fata de alti doftori la care am umblat mi s-a parut super, chiar merg la ea ca la o prietena. Bine, cred ca mi s-ar fi parut super orice doctor m-ar fi ajutat sa ramnan gravida. Cert e ca am reusit dar in plus, fata de ceilalti, nu s-a grabit sa-mi dea vreun tratament fara sa se asigure ca am nevoie. Si IAS-ul a fost la sugestia ei si a avut mare inspiratie. La mine era sterilitate inexplicabila. Iar sarcina mi-a urmarit-o cu mare grija. Imi raspunde la toate telefoanele si de credeti-ma ca am avut probleme la greu, inca din primul trimestru.

In decembrie 2003, am facut la sfatul unui renumit profesor stimulare ovariana, fara sa-mi monitorizeze ovulatia. Nu va spun ca am facut stimulare (cica simpla) cu Puregon si Pregnyl (m-a costat atunci 7 mil) si nici acum nu stiu daca am avut succes. Un suces tot am avut, ca am luat 6 kg.

Iar apropo de calitatea spermogramelor, pot sa va spun ca sotul meu facuse inainte si la Mediocover si la Medsana si la Moisa a iesit la fel ca peste tot (normospermie). Ma indoiesc ca da rezultate gresite. Eu chiar mersesem la ea ca stiam ca e printre putinii care se ocupa si de fertilitate masculina. Iar eu, in nebunia mea eram convinsa ca sotu e de vina si ca astia gresesc rezultatele.

Eu va urez tututor succes si va tin pumnii sa vi se implineasca dorinta cea mare!!!!

Salutari speciale Ancai Wish!! Relaxeaza-te si totul va fi bine!!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Si eu sunt pacienta d-nei doktor Moisa. Oau, se pare ca s-a creat clanul pacientelor moisiste. Am mai scris si ma repet, la ce reklama i s-a facut( nu in sens peiorativ , desigur) ar putea sa ne faca si ea macar un discount. Daca nu, sa ne scuteasca de tot de taxe.
Parerea mea este ca e pe toane. Sunt pacienta ei de ceva ani si imi permit sa o caracterizez ca facand parte din categoria doctorilor putini nebuni, dar super profesionisti.
Si, cu siguranta, trebuie remarcat si faptul ca, preturile practicate sunt mai mult decat prietenoase, in raport cu alte cabinete private.
Sfatul meu? Mergeti cu incredere la ea. Treceti peste toate barierele legate de atitudine, comportament si ganditi-va la exemplarul ei profesionalism!
Succes, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna fetelor,
Am si eu mai multe intrebari ptr.voi:
Str. Branduselor nr.1,(unde se afla cabinetul) pe care parte a Mall -ului se afla ?Pe partea cu pol. Vitan sau pe patea cu farmacia Mall-ului ?
Dr. Moisa face inseminarile la cabinetul particular?
Eu am fost pacienta dr. Niculescu si as dori sa merg la dr. Moisa dar mi-e teama sa nu aiba acelasi fix ca Niculescu.....cu kg. in plus.

musete-Cand merg la cabinet este bine sa iau cu mine si analizele pe care le-am facut?Sa iau si spermograma?Si ....ce sa fac ...sa ii spun ca am fost pacienta dr. Niculescu?

Am pus cam multe intrebari dar..sper din suflet sa-mi raspundeti ca sunt tare derutata!
Doina

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

intrarea principala, cu farmacia, la strada la tramvaiul cel nou . Cum stai cu spatele e stradutza din stanga peste drum.

face inseminare si la cabinet si are si fixul cu kg. Nu e un fix suparator cum am auzit ca e a lui Niculescuda pe mine la a doua sarcina m-a tinut putin la regim. E drept ca veneam dupa o cezariana destul de recenta si prea multe kg nu ma ajutau deloc, asa ca tot raul spre bine

hehe ar putea inaugura un discount DC, io mi l-as cam merita(scuzati modestia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Copilutzu, da. e chiar indicat sa-ti iei analizele cu tine. Poate te scuteste de altele.
Iti tin pumnii.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna...vad ca vorbiti numai de dna dr Moisa...dar de sotul dansei stie cineva ceva? sunt insarcinata si am sa merg prima oara la consult la dl dr. Moisa...as vrea sa stiu cum se poarta ....si as vrea, normal, sa am un medic bun langa mine cand voi naste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

am promis ca revin in legatura cu spermograma
chestia " ciudata " este ca la medsana a fost oligiastenospemie moderata
azi a fost la cabinetul dc moisa si e normospermie
singura diferenta este ca azi a fost mult mai relaxat, in ultimul timp a mai luat vitamine si doctorita a zis ca psihicul conteaza cel mai mult
noi suntem foarte fericiti, e prima veste buna din ultimul an, maine urmeaza sa fac si eu un hsg cu ea si o sa revin cu informatii
in continuare cred ca e un om deosebit si nu sta la discutii aiurea, adica pot sa spun ca mi-a raspuns la toate intrebarile, pana la urma cred ca e interesul nostru sa tragem de ea si sa folosim la max timpul consultatiei
va pup si poate chiar facem fan club moisa

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput