cabinetul particular al dr. MOISA
Raspunsuri - Pagina 13
MRL spune:
shylili, iti tin pumnii sa fie bine cu inseminarea. Poate ca o sa ne intalnim mai curand decat speram. De ce? Pentru s-ar putea sa ne iasa la amandoua inseminarea si sa mergem la controlul burticilor. Eu abia peste o saptamana incep monitorizarea pentru inseminare. La mine ziua 11 cade duminica si nu stiu daca o sa fac atunci eco. Poate o sa ma cheme sambata sau luni. Tu unde ai facut inseminarea? La cabinet sau la spital? Vreau sa imi povestesti cum a decurs totul ca sa stiu la ce sa ma astept. O sa ma rog ca totul sa decurga bine si sa se prinda bb acum. Te pup si astept vesti de la tine.
fata din
viitoare burticoasa ![]()
bety, eu pe 23 ar trebui sa ajung la eco de ziua 11. Cine stie poate ne intalnim in una din zile ca sunt destul de apropiate. Si tu te pregatesti de inseminare? Te asteptam la o shueta cu noi.
toate fetele din
viitoare
Liliana
bety spune:
Lilina - da, pentru inseminare, dar eu merg la Giulesti, nu la cabinet. Tu unde mergi?
Beatrice
MRL spune:
bety, inca nu stiu unde o sa fac inseminarea. Daca ziua cu pricina o sa cada intr-o marti mai mult ca sigur ca o sa merg la cabinet, daca nu cred ca la spital. O sa vedem. Pana atunci tinem legatura. Vad ca luna asta suntem mute care facem inseminarea. Sper sa fie cu succes la toate.
Pupici
Liliana
utocatalina spune:
Am revenit
....optimista ca de obicei
.....sunt in ziua a 9-a de faza luteala cu temperatura ridicata si mai am putin pina in weekend cind ma voi dumiri daca este cazul sa rid sau sa "pling"
...pina atunci astept si va tin pumnii
...Shilili, sper sa-ti iasa ce ti-ai propus si inseminarea sa fie reusita
...Pupici multi!La fel si voua Liliana si Bety sper din toto sufletul sa auzim numai de reusite pentru ca stiu ce inseamna sa astepti in fiecare luna minunea
...este luni... sa ne incarcam pozitiv ca sa ne mearga foarte bine toata saptamina
......eu nu am ce sa caut inca la doctorita
pina nu aflu in weekend pe ce pozitie ma aflu...daca vin sau nu rusii....desi dupa semne nu cred ca am de ce sa ma bucur
...oricum nu nepun armele
...si vom vedea....pupicei multi...!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata