cabinetul particular al dr. MOISA

cabinetul particular al dr. MOISA | Autor: monval

Link direct la acest mesaj

Buna seara, ma poate ajuta cineva cu o informatie? Are cineva numarul de telefon si programul de la cabinetul particular al dr. MOISA care se afla linga magazinul MOLL?
multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Adresa si nr. de telefon le am de la fetele de pe DC.
Str. Branduselor nr.1, bl. V43, sc.1, ap.5 et.1
tel: 021/3221983, o gasesti numai martea pentru consultatii, dar la cabinet este in permanenta cineva care sa iti raspunda la telefon si sa te programeze.
Mult noroc si succes!
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ma intereseaza si pe mine subiectul .
Am vazut ca fetele care sunt la ea sunt multumite . E corect ?
Cat costa consultatia ?
Pentru analize si eco te trimite la Giulesti ?
Si inca ceva, e genul de medic care tace si scrie de zor retete sau mai si poti intelege ceva din ce ti se intampla ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Chi, profesional, e o dr. foarte buna. Mai ales in probleme de infertilitate. E un pic mai repezita, dar eu sunt multumita de ea.
Ecografiile si analizele se fac la cabinet.
Consultatia e 450.000 si eco vaginal e 250.000 mii lei.

Bafta multa

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Si eu sunt multumita de ea...Sunt la ea de vreo 3 saptamini, timp in care am facut la cabinet un eco vaginal....spermograma sotului...iar la Giulesti am facut HSG-ul cu ea....si m-a trimis sa-mi fac mycoplasma si ureaplasma ...unde am vrut eu...eu am fost la Medicover....toate au iesit ok.....mai am dozarile hormonale si daca si astea sunt bine...cred ca va veni si bebe! Mie imi place doctorita! Am dat 700.000 pe consultatie si eco vaginal, 800.000 pe HSG si 400.000 spermograma...dozarile pentru zilele 2-4 costa 700.000....Spor in ce ti-ai propus!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

D.p.d.v profesional este SUPER!
Ti-o recomand din toata inim., iar preturile practicate sunt mai mult decat prietenoase in comparatie cu alte cabinete.
Succes.
Ptr detalii, ma poti contacta. Sunt pacienta ei de aproape 3 ani.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monval spune:

imi puteti spune cu cit timp inainte trebuie sa-mi fac programare la acest cabinet la d-na doctor MOISA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cu citeva zile!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

mai merge cineva marti la control la doctorita moisa?
poate ne vedem pe acolo...

lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

shilly, eu ma pregatesc sa merg abia peste doua saptamani. oricum, iti doresc succes!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Vada ca parerile sunt impartite in ce o priveste pe d-na doctor .MykeyD, care a deschis un subiect cu astenospermia, e tare suparata, si mai era cineva cu aceleasi probleme .
Eu vreau sa-mi schimb doctora pentru ca a mea bate foarte gratios apa in piua, si nu mai am timp (la propriu ) sa astept.
In concluzie, merita sa incerc cu Moisa ?
Anca, ce intelegi prin "smucita" ?

Pentru toti Andreii si Andrelele , si pentru voi toti si toate

Mergi la inceput