Melodia voastra
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
fetelor am vazut videoclipurile, sunt SUPERBEEEE!!!! am ca nebuna la birou.mi-am stricat machiaj, tot. noroc ca nu era nimeni pe aici sa ma vada. si eu vreau la fel!!!trebuie doar sa gasesc cameramanul potrivit.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
toma_lly spune:
Noi am cazut de acord ca melodia de inceput (in loc de vals) sa fie una in lb. romana ca sa aiba un impact maxim.
O melodie in romana este inteleasa de absolut toata lumea (si matusi si unchi de la tara, si parinti, si bunici).
Asadar melodia noastra de inceput va fi Stefan Banica Jr. - "Te voi iubi mereu" (iubitul meu zice ca mi se potriveste la fix)
"are ochii de-un albastru/ iar cand plange-i un dezastru/ ma innec in lacrimile ei..."
Ne place f mult si melodia lui Urge Overkill "Girl, you'll be a woman soon" (foarte reprezentativa, nu ? ), dar pe aceasta am vb cu DJ-ul sa o puna cand va veni tortul.
Ne plac si alte melodii (ex. Wonderful tonight-Eric Clapton, Daca ai stii-Directia 5, etc.) si le vom inregistra pe un CD separat pe care i-l vom da DJ-ului si le va presara in programul lui de-a lungul nuntii...
toma_lly
roxy79ro spune:
Mai fetelor, am vazut shi eu filmuletzele.Sunt intradevar foarte dragutze shi impresionante.Dar sa shtizi ca putem face shi noi asha ceva.Eu chiar ieri am facut unul, shi a ieshit super.Cu poze de cand eram noi mici shi poze super recente.Exista programele pentru asha ceva,care nu sunt deloc greu de utilizat.Eu am facut ieri pentru prima oara un filmuletz.Shi sunt foarte incantata de el
Giova spune:
roxy79ro vreau sa stiu si eu de ce programe ai nevoie? sau sunt deja incorporate in camera video?
http://community.webshots.com/user/ioananemes
Martiana spune:
Roxy79ro > Ma inveti si pe mine?
Cred ca e posibil sa ai dreptate, dar eu vreau mai intai de toate poze si filmare cum am vazut acolo! Daca exista material bun, poti face multe, mai ales daca te pricepi si ai experienta. As vrea insa sa apelez la niste profesionisti pentru acest montaj, pentru ca eu una recunosc ca nu m-as pricepe sa sincronizez asa bine imaginea cu sunetul (la poze cu o melodie in spate ma uit si eu uneori ca e foarte frumos, dar cred ca nu e vorba de acelasi lucru).
Eu m-am luptat un pic cu sotul meu sa platim si sa primim gata facut un filmulet de acest gen, pentru ca cel mai bun prieten al lui (or sa ne fie nasi) a zis la nunta lui ca vrea doar caseta, ca stie si el sa faca asta. Rezultatul? Au trecut 3 ani, crezi ca a mai avut timp sa se atinga de atunci de cutia aia prafuita, uitata prin bibloteca?
roxy79ro spune:
Pai mai fetelor sa va zic.Daca avetzi Windows XP professional, treaba e ca shi rezolvata.Intratzi la Windows movie maker shi asta-i tot .Exista shi alte programale dar sincera sa fiu nu shtiu numele lor.Dar asta e super.are multe optziuni.Putetzi scrie shi un mic text la inceput, putetzi alege ce fel sa se deruleze pozele, putetzi scrie lucruri care sa se suprepuna peste poze, exact ca in filmuletzul pe care l-atzi vazut.In ceea ce priveshte suprapunerea imaginilor cu cuvintele melodiei, cred ca putetzi realiza shi asta, cu putzin efor.Sper ca v-am ajutat.Spor la lucru.
krelia spune:
OF, ce videoclipuri frumoase....iar am "bocit" pe sub birou, cautand bineinteles, pixul ce tocmai imi cazuse...., insa nu cred ca m-as risca sa le "confectionez" singura...cred, totusi, ca ma voi lasa pe mana unui cameraman profesionist. Cunoastem unul, ne mai e si amic, atat ii trebuie sa nu fie in stare sa-mi scoata asemenea minunatii!!
Melodia, am mai zis-o...When you tell me that you love me (J. Iglesias & D. Parton)
Va pupa fata
http://community.webshots.com/user/krelia7806
roxy79ro spune:
Mai fetelor, statzi sa ne intzelegem.Shi eu voi avea fotograf shi cameraman la nunta.Insa ce incerc eu sa va explic, este ca acele filmuletze pe care le-atzi vazut, sunt facute ulterior cu ajutorul unui program.Nu e vb. de nishte optziuni pe care le are aparatul foto digital.Dupa nunta,pentru ca o sa avetzi o groaza de poze, o sa putetzi sa va facetzi shi voi un astfel de fimuletz.Asta vroiam sa zic.Va putetzi alege voi shi melodia preferata shi pozele care va plac cel mai mult.Acum sper ca ne-am intzeles.
krelia spune:
roxy, am inteles. Este vorba de montajul ulterior; si finii alor mei, pe langa filmarile cursive din timpul cununiilor si de la restaurant, au avut montaj facut...stop-cadre pe ei, pe invitati, melodii, momente mai intreresante prinse in camera, etc...da atat de bine un montaj de genul asta!
Ah, daca vreau eu sa ma joc dupa, cu pozele de la nunta, pot sa-mi fac si screen-saver cu ele, nu numai filmuletz
http://community.webshots.com/user/krelia7806