Mamici de ianuarie - februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

LETA, TU AI LUAT 14 KG? Wow...Nu stiu cum arataiinainte, dar acum esti ok si cu burtica nu prea mare... Nu inseamna ca ai lichid mult daca ai luat kg,insa poti avea lichid mai mult,daca ai burtica mai mare ...
Fetelor, eu nu m-as risca sa fac baie fierbinte in cada dupa ce mi se rupe apa...Pai..tinand cont ca va fi plina iarna, sa iesim afara in ger, dupa o baie fierbinte...zau ca nu ma risc!!!

Coca 31 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu nu am dureri, insa mi-e atit de sete...As bea non-stop. Beau apa ziua si seara bere fara alcool.
Poftesc teribil la bere - cred ca iese asta mica o .

Dupa ce nasc si termin si cu alaptatul, imi cupmar un butoias de bere (cu alcool) si ma conectez la el cu un furtunas sau imi admnistrez continutul sub forma de perfuzie

Leta 31+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Andrutza si eu la fel ca tine. Nu stiu ce am asteptat pina acum.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Acum am facut si eu o socoteala si am constatat ca pe 31 dec. inchei 37 saptamani...UPS!

pupici

simona, 31 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Leta asa te vrem! Vesela si glumeata!
Cornelia sa stii ca mi-ai adus aminte de chiftelute. Simbata sau duminica poate mincam si noi.

Ana Maria si eu am dureri din acestea cind ma ridic de pe scaun, si noaptea cind ma intorc, dar daca incep sa merg imi trec!
Trebuie sa te gindesti ca acum apasa si bb acolo!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Fetelor, daca va uitati la cap. nov-dec, veti observa ca maarea majoritate au nascut mai devreme... eu sunt taaare curioasa cine va sparge gheata la noi...!!!!
Bagajul nici eu nu mi l-am facut,insa aseara tocami am intrat in mag Piciul de la Lujerului si am constatat ca au preturi acceptabile,asa ca macar eu stiu unde intru cu prima de Craciun...Eu pana acum i-am luat lui bebita lucrusoare, pe care am reusit sa i le spal si pe care cred ca le voi calca in acest week-end, apoi le bag in pungi si in dulapiorul ei...Oare avem voie sa bagam ceva frumos mirositor intre lucrusoarele lor???

Mergi la inceput

Simona, mie Iosup, mi-a spus dupa eco, ca pot sa nasc oricind dupa data de 27Dec (eu avind DPN 21 ian). Eu miine implinesc 32 de saptamini!
Asa ca Andrutza sa ne punem picioarele in spinare si sa trecem sa facem cumparaturi!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Offf, Coca, exact asta am observat si eu acum cateva zile. Multe mamici de nov-dec au nascut inainte, majoritatea cam cu 10 zile inainte. Eu am DPN calculat 08 ianuarie, DPN ecografic 31 decembrie (dar merg maine la eco si pun pariu ca iar mai avanseaza cu 2 zile) asa ca tare cred ca decembrie ma paste !
Crinuta iar e foarte nerabdatoare, asa ca ... mai avem o mai putin de o luna si incepem si noi.
Acum sunt tare zapacita: pentru o clipa as vrea sa treaca repede, repede zilele si sa il tin pe bebe in brate, apoi ma apuca teama de nastere si ma gandesc: bine ca mai este ceva timp ! Maine termin si saptamana a 34-a si e clar ultima suta de metri...

Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Da, Coco, 14 am luat . Nu ma simt foarte greoaie, dar ma gindesc ca voi mai lua si de acum incolo (inca o luna si jumatate)...

Eu sper sa fiu printre primele care nasc, desi organismul meu nu prea da semne ca s-ar pregati - adica stau prost la capitolul Braxton-Hicks.

Amary, sint glumeata in virtutea principiului enuntat acum citeva zile, respectiv "life sucks si eu trebuie sa ma obisnuiesc cu asta". Pam-pam.

Va pup

PS: Multumesc mult celor ce mi-au dat PM-uri, chiar mi-au prins bine. O sa va raspund de acasa - de la birou e mai complicat.

Leta 31+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Lali, vineri chiar le povesteam fetelor,dupa ce am fost la dr la control, ca medicul meu a zambit si mi-a raspuns la intrebarea mea vis-a-vis de nastere : N-ajungi tu la 40 saptam...Si-apoi ca sa nu ma sperie ma completat: 90% din femei nasc intre 36-38 saptamani...Asa ca...pregatiti-va moralul si psihicul...

Mergi la inceput